Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

from black to white או: מאיביזה לשירוקו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צ

חיפשתי עכשיו וראיתי שיש כרטיסי SD של 16GB. אולי אני מתקופת האבן, אבל אותי זה מאוד מרשים. כרטיס של 16GB הופך כל מדיה אחרת למיותרת.

האם למישהו יש המלצה לכרטיס מתאים? האם אפשר להגדיר שהמערכת תקרא מתוך ספריה מסויימת, כך שתהיה ספריה של שירי ילדים וספריה של שירים שלי?

קח בחשבון שהכרטיסים בנפחים הגדולים (אם אני לא טועה, 4ג'יגה ומעלה) הם לא SD רגיל כי אם SDHC.

אני לא יודע איך זה במערכת שיש בשירוקו (ושוב, אם אני לא טועה, לא מדוברת על מערכת מקורית כי אם מערכת אפטרמרקט שמותקנת בארץ),

אבל למערכת המקורית שמותקנת באודי אין תמיכה בSDHC ולכן מוגבלים למקסימום כרטיסים של 2 ג'יגה.

ואם המגבלה הזו לא מספיקה, אז התוכנה לא יכולה לקרוא יותר מ512 קבצים.

ממליץ לבדוק עם כרטיס זכרון של חבר לפני שאתה מוציא ממיטב כספך ורוכש כרטיס SDHC בנפח גדול במיוחד.

באשר לתיקיות - בהחלט. אתה יכול לחלק לכמה ספריות שתרצה (בהנחה ואין אצלך מגבלת קבצים) ולסדר את השירים לפי ילדים/מבוגרים, אמן, אלבום, סוג מוזיקה וכו'..

תתחדש ותהנה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
צילומים מצויינים. אני צריך לגייס את הצלם המתאים ואת המצלמה המתאימה כדי לצלם את שלי.

אתה באמת חורש על האוטו. קיבלתי את שלי יומיים אחריך והרכב הגיע רק ל 120 ק"מ (כולל ה 14 ק"מ שהיו כשקיבלתי את האוטו).

האם הרגשת שהאוטו "נפתח" עם הזמן?

האם מההתחלה נהגת רגיל, או שבהתחלה העברת הילוכים בטורים נמוכים יותר?

אני לא צעיר ממך ואין שום בעיית נוחות בשירוקו. אולי עשית נסיעת מבחן ב 2.0 שיתכן שהיא קשיחה יותר.

השירוקו לא מספיק מיוחדת? אני לא מכיר את הגולף MK6, אז השירוקו מיוחדת בשבילי.

הופתעתי לטובה ממה שקיבלתי בחבילת הבסיס, כי לא הזמנתי שום תוספת חוץ מצבע מטאלי וחיישני רוורס.

לא ציפיתי למערכת שמע עם מסך מגע, עם מקום לשישה דיסקים בתוך המערכת עצמה (פעם אחרונה שהיה לי כזה דבר זה היה צ'יינג'ר בתא המטען), קריאת פורמט MP3 , חיבור AUX ומקום לכרטיס זכרון SD.

חיפשתי עכשיו וראיתי שיש כרטיסי SD של 16GB. אולי אני מתקופת האבן, אבל אותי זה מאוד מרשים. כרטיס של 16GB הופך כל מדיה אחרת למיותרת.

האם למישהו יש המלצה לכרטיס מתאים? האם אפשר להגדיר שהמערכת תקרא מתוך ספריה מסויימת, כך שתהיה ספריה של שירי ילדים וספריה של שירים שלי?

בכל מקרה, אני שמח שב 20 אלף ש"ח ההפרש בין שירוקו 122 לשירוקו 160 מקבלים עוד משהו חוץ ממגדש-על.

בצ'מפיון טוענים שה 122 לא מגיעה עם מסך, אבל אולי סתם אומרים כדי לזרז את הלקוחות להזמין את ה 160.

אחת הסיבות שהעדפתי אותה על גולף GTI MK5 היא שבשום שלב היא לא נותנת לך לשכוח שהיא מיוחדת. נהגתי עם הגולף בתוך העיר ושכחתי שהיא GTI. בשירוקו אתה יושב בתוך המושבים ולא עליהם והיא עוטפת אותך, מחכה כל הזמן שתיתן גז.

למרות זאת ולמרות הצמיגים בחתך 45 היא נוחה לי.

החסרון העיקרי בפקקים הוא לחיצת הקלאץ' הקשה. כניראה שאני צריך לעשות יותר סקווטים בחדר כושר...

אולי משך הזמן ההתנגדות תיעשה קלה יותר.

עוד משהו שגיליתי זה שבניגוד למה שכמה רשמו בפורום ששירוקו תופסת תשומת לב - אני לא הרגשתי (טוב, אולי הסתכלו על הנהג ועל כסא התינוק שלידו וההתלהבות ירדה :lol: ).

כשפגשתי חברים שלי שהם הדיוטות במכוניות הם רק אמרו "תתחדש" ושאלו "איזה גולף זו?".

הצ'יינג'ר הזה לא מכיל פיזית 6 דיסקים נכון ? הוא פשוט מעתיק את התוכן לדיסק קשיח קטן או פלאש שיש בתוך המערכת לפי מה שהבנתי.

לדעתי יש סיכוי לא מבוטל שבגרסת ה122 שמים מערכת מובנית שאינה טאץ' , כמו שיש אצלי ברכב.

בקשר לתחושות שלך, דווקא אני מרגיש את מה שאתה מרגיש בשירוקו, אצלי ב GTI... :) [לדעתי אלו אותם מושבים רק שאצלך הריפוד הוא לא משבצות סקוטיות כמו אצלי :)]

ובקשר לקלאץ' הקלאץ' בGTI הוא הכי רך שהיה לי אי פעם, אני לא אגיד לך שאני נהנה מאוד בפקקים אבל זה הרבה יותר ידידותי מה GTI הקודמת.

מעניין אם אלו קלאצ'ים שונים אצלי ואצלך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בן, תתחדש חבר יקר. אני ממש מאושר בשבילך לאחר שחיכית כ"כ הרבה זמן וציפית כבר לרכב. אחרי המון עצבים והמתנה - זה סופסוף בא. יפהפייה לאללה, תתחדש! (כשאני חוזר מאמסטרדם בשבוע הבא אתה חייב לי ביקור כפי שהבטחת).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
כשפגשתי חברים שלי שהם הדיוטות במכוניות הם רק אמרו "תתחדש" ושאלו "איזה גולף זו?".

מעבר לעובדה שלדעתי גם אמא שלי תדע לומר ששירוקו זאת לא גולף, מה שכתבת לא מצביע על איזה כשל חמור בעיצוב לדעתך?

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

תתחדש ותהנה מכל רגע, היא נראית מעולה, מאוד מרשימה. :-)

הלוואי שאוכל להרשות לעצמי יום אחד רכב כזה...

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
הצ'יינג'ר הזה לא מכיל פיזית 6 דיסקים נכון ? הוא פשוט מעתיק את התוכן לדיסק קשיח קטן או פלאש שיש בתוך המערכת לפי מה שהבנתי.

לדעתי יש סיכוי לא מבוטל שבגרסת ה122 שמים מערכת מובנית שאינה טאץ' , כמו שיש אצלי ברכב.

6 דיסקים פיזיים. כל אחד יכול להיות גם MP3. בנוסף, הכניסות האחרות שהוא ציין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה על הברכות.

אכן אייל הוא מכיל 6 דיסקים פיזית, לא יודע לגבי הגרסא היותר בכירה.

האמת שאחלה מכשיר, אני ממש מרוצה!

Got To love It

• תוכן חדש...