Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם.

יום שישי בערב נעצרתי על ידי בוחן תנועה רשע,ברגע שראה את האור של הדאבל דין ישר ניתפס על זה ולא שראיתי סרטים או משהו סתם שמעתי שירים,אחרי וויכוחים רבים קיבלתי דוח של 750 שקל וזימון לבית משפט בנוסף הוא נפל עליי חזק וקיבלתי גם דוח של מישהו בלי חגורה מאחורה וגם בלי שלט נהג חדש כמו שאומרים יום נאחס.

מה דעתכם יש להרער על הדוח של המכשיר או שהשוטר צדק?

שוב אני מציין לא ראיתי סרטים אלה רק שירים ללא תמונות וכו'.

תודה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אני לא מבין את זה, כמעט לכל מכונית חדשה יש דאבל דין או משהו בסגנון, אז הוא יחלק דוחות לכולם?

תכין טרק של גי פי אס אם זה אפשרי, וכל פעם ששוטר יתקרב תעלה את הגי פי אס

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדיוק מה שאמרתי לו אבל הוא לא ממש מצא עיניין לדבר איתי.

לפי דעתי זה שעמום של השוטרים האלה כנראה היה לו יום חלש בעבודה

bmw-530i 3.0L

פורסם

לא נעים להגיד, אבל כל הסיפורים האלו על קסנונים, מסכים וכל מיני הפתעות,

זה קורה תמיד לאנשים שאתה מסתכל עליהם ולא מופתע שזה קורה להם.

אני נסע כבר 3 שנים עם מסך ולא עצרו אותי מעולם

קסנון גם זמן לא קצר ושוב שום בעיות, אפילו שנעצרתי למספר ביקורות רישיונות אף אחד לא העיר לי אפילו

בקיצור שאתה לא מצטייר כמושך אש אתה לא מושך אש

פורסם

אין למשטרה כבר על מה ליפול,עכשיו על הדאבל דין . :shock:

לא משנה מה יהיה ברכב,זה תלוי במי שעוצרים,יש שוטרים שלא מחפשים דברים כאלה,

ויש את אלה שפשוט בגלל קנאה או שאני לא יודע מה נכנס בהם באותו הרגע,מחליטים להוציא את הפנקס ולרשום דוחות.

אנשים,אני פשוט לא מבין למה לחפש את הצומת הלב?

פשוט תשתדלו לא להיות בולטים!!! נכון זה דבר יפה,אבל המשטרה מחפשת את זה.

ואם יש לכם את זה כבר,אז פשוט ברגע שבאים לעצור אותכם,תחברו כפתור קטן שלא יהיה בולט! שמנתק את החשמל של הדאבל דין.

האמת שזה פעם ראשונה שגם אני שומע דבר כזה,באמת מוזר.

תנסעו בזהירות !!!

פורסם

הרכב הוא ניסן טידה 2009 של ההורים אין חלונות שחורים אין ג'נטים אין דברים כאלה אצל ההורים שלי.

הדאבל דין זה הדבר היחיד שמעניין באוטו הזה:roll: ווליום גבוהה?! בוא נגיד שלא שומעים את המוזיקה בחוץ.

אבל מה שכן רואים מבחוץ תאורה מאוד חזקה של הדאבל דין,קסנון יש אבל הוא לא התיחס.

מה שמוזר זה איך שהוא עצר אותי ישר בא על הדאבל דין ושאל אותי מזה הדבר הזה אמרתי לו שזה רכב של ההורים ושככה מקבלים את האוטו אבל הוא לא היה מוכן להקשיב לי ביכלל.

חבר שניסה לדחוף לשמשה האחורית נהג חדש מרכב של חבר אפילו נעצר על זה וקיבל דוח על זה שהוא מסתובב בלי תהודת זהות.

ממש מבאס שככה ניגמרת יציאה לאזור התעשייה בראשון לציון, במיוחד כשכולם מכירים אותך.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בקיצור,

עצר אותכם שוטר\בוחן עם פנקס דוחות ריק באיזור בילוי ידוע (גם לשמצה).

יכול להיות שהוא לא התייחס לקסנון, אבל יכול להיות שזה מה שגרם לו לעצור אותך.

הוא שאל בקשר לתאורה מהמערכת שלך, באותו הזמן החבר (החכם) שלך ניסה להדביק שלט נהג חדש ונתפס - וגם הוא היה ללא תעודה מזהה. עוד אחד היה ללא חגורת הבטיחות. בקיצור, לא נראה משהו...

אין אפשרות לראות ממסך המחשב את כל העניין (כולל התנהגות, צורת הדיבור, גם שלכם וגם של השוטר).

בסופו של דבר, משום מה, השוטר רוקן עליכם את פנקס הדוחות.

המסכנה - לא צריך לנסות לרמות, בטח לא איזה שוטר עצבני וככלל כדאי להרגיע את המצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נשמע לי כמו סיפור ל-YNET הם אוהבים סנסציות כאלה "שוטר נתן דוח כי הרכב היה מותקן רדיו גדול מידי!"

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אפשר להשתגע מהחוקים הדבילים האלה בחיים לא שמעתי על עוד מישהו שקרה לו דבר כזה או אפילו משהו דומה.

מה לעשות עכשיו?! לפרק את המכשיר או מה?

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...