Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית יש ברכב של ההורים דאבל דין אשר לא מגיע מקורי עם הרכב אך נראה די מקורי .

שוטר עצר אותי על דיבור בטלפון וישר רשם לי קנס 1000 שקל ו-4 נקודות, אבל לא זו הנקודה.

על הדרך, הוא ראה את המסך . באותו זמן ראיתי סרט בדי וי די , אך כנראה הוא לא קלט את זה.

הוא הסביר לי שאסור לראות ואמרתי לו שלא ראיתי, הוא ירד מזה, אך הסביר לי שרדיו, או מוזיקה רגילה מותר בהחלט לשים .

אצלי למשל המסך הוא מסך נגיעה וכל התפריט הוא על המסך ..אז מה אני אעשה, לא אשמע רדיו ברכב ?

בקיצור ככה הסביר לי השוטר, גש ותערער במידה וזה חשוב לך, אני מאמין שתצליח להזדכות מהאשמה .

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

מה הזוי? מה הזוי?

הבנאדם נוסע עם קסנונים (לא חוקיים), עם מסך DVD מקדימה (לא חוקי) ועוד בוכה שעוצרים אותו. את השוטר זה לא ממש מעניין אם הוא ראה סרט או שמע מוזיקה, פותח השרשור בעצמו אומר ש"למכשיר יש תאורה מאוד חזקה". כל מכשיר ניתן לעמעם וזה בטח לא חוקי ותקין לנסוע עם מסך שמסנוור את הנהג.

בקיצור - אני מסכים עם עתיד ואייל שהכל מתחיל ונגמר במי שנוהג באוטו. מי שדברים כאלה קורים לו שלא יתפלא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מסכים עם vladclar הכל מילה.

לי יש אימפרזה שחורה, חלונות שחורים מוסיקה רועשת בקיצור אוטו מושך שוטרים. אבל משום מה בכל פעם שעצרו אותי עניתי על השאלות בלי חוצפה, לא עשיתי שטויות ולא ניסיתי להתחכם וטפו טפו טפו עד היום בלי דו"ח. פשוט תהיה חכם. בלי שטויות שלך ושל החברים שלך. מה גם שבטוח שאחרי שהשוטר ראה את החבר שלך עושה תדבר (כלומר את הדבר) המטומטם הזה הוא התעצבן עוד יותר.

פורסם
.

חבר שניסה לדחוף לשמשה האחורית נהג חדש מרכב של חבר אפילו נעצר על זה וקיבל דוח על זה שהוא מסתובב בלי תהודת זהות.

.

קבלת דוח על 'נהג חדש' גם ?
פורסם

לא קיבלתי דוח על נהג חדש.

בכל מיקרה ביררתי קצת אמרו לי שבגלל שזה דוח ראשון שלי וכו' אני יכל לערער.

יום טוב לכולם.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אאל"ט

אתה יכול לערער רק אם זה דו"ח ראשון שלך אחרי 5 שנים שאתה נוהג והעבר שלך נקי לגמרי.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

אבל אתה עדין נהג חדש?

אני גם ניסיתי לערר על עברה בעבר אבל בגלל הנהג חדש בכלל לא קיבלו אותה.

פורסם
דוח ראשון וברוך ה' בלי עבר פלילי.

אתה רואה ? בחור מדבר איתך על עבר תעבורתי,

ואתה אומר ברוך השם (זאת אומרת שרק תודות לו, ולא באמת למאמץ העצמי והיושר האנושי שלך)

אין לך עבר פלילי

אתה מושך אש יקירי, אני מציע להחליף את הגופיה בחולצה מכופתרת, שים משקפיים

ותעבור לנסוע במאזדה 3 כסופה עם לוגו של חרטאטרוניקס על התא מטען

זה הסיכוי הטוב ביותר שלך

***ההודעה נכתבה בהומור למי שלא הבין***

פורסם

העיניין סודר הגעתי לבוחן הרכב ללא המכשיר ואמרתי לו שלא ידענו שאסור דבר כזה באוטו.

דוח קיבלנו כן 750 שקל. חוץ מזה הכל טוב ויפה תודה והמשך יום מהנה לכולם.

bmw-530i 3.0L

פורסם

זה רק אני או שכולם פה התעלמו מהכפתור\אופציה במכשיר של כיבוי מסך?

בכל דאבל-דין יש אותו, פחות משניה ואתה מכבה את המסך.

פורסם

מה לגבי מכשירים מקורים?או התקנות מקוריות אצל מתקיני החברה?(של דאבל דין)כמו בקונצרן VAG

המשטרה משועממת ברמות קשות,או שחסר להם כסף?

• תוכן חדש...