Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ביטוח ורכב חדש


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת לקנות רכב לעצמי (בפעם הראשונה). אני עדיין נהג חדש ונהג צעיר, ולכן כל עניין הביטוח הוא דיי בעייתי לי. למשפחה שלי יש רכב עם ביטוח מקיף, וגילינו שבשביל לעשות לי ביטוח, עלינו לשלם למעלה מ-6500 ש"ח, מה שאבסורד ולא הגיוני, לכן החלטנו לקנות רכב נוסף שעליו נעשה צד ג' בלבד.

השאלה שלי היא כזו- איזה רכב אתם ממליצים לקנות (כמובן משנתונים של 2004 ומטה) כדי שיתאפשר לעשות עליו צד ג' בלבד? אני מחפשת רכב שיהיה טוב מבחינה מכנית ושהוכיח את עצמו על הכביש גם אחרי הרבה שנים של פעילות.

 

תודה ושבת שלום!:)

פורסם

לכל רכב אפשר לעשות ביטוח צד ג' בלבד , את צריכה להחליט קודם איזה סכום את מוכנה להשקיע ברכב שבמידה ויעשה תאונה (לא עלינו ) וילך טוטלוס אז תוכלי להתמודד עם ההפסד .

או במילים אחרות תגדירי תקציב שאת מוכנה לסכן.

פורסם
לכל רכב אפשר לעשות ביטוח צד ג' בלבד , את צריכה להחליט קודם איזה סכום את מוכנה להשקיע ברכב שבמידה ויעשה תאונה (לא עלינו ) וילך טוטלוס אז תוכלי להתמודד עם ההפסד .

או במילים אחרות תגדירי תקציב שאת מוכנה לסכן.

 

אם אני מעוניינת לקנות יונדאי גטס שנת 03' ב-28,000 ש"ח, הביטוח יסכים לעשות עליו צד ג'? כי שמעתי שיש להם מגבלת של מחיר האוטו

פורסם

כן, אין מגבלה על שווי הרכב בביטוח צד ג'.

אם יש לך ביטוח צד ג' (ללא ביטוח מקיף), אז במקרה של תאונה שנגרמה באשמתך הצד הנפגע יקבל פיצוי מהביטוח שלך ואת תקבלי כינים. במקרה של תאונה באשמת מישהו אחר - הביטוח שלו (בתקווה שיש לו ביטוח כזה) ישלם לך על הנזק שנגרם לרכב. בשנים המקרים, הביטוח צד ג' שלך לא משלם על הנזק, ולכן לא משנה כמה שווה הרכב שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...