Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו באזור ה10K,כרגע אני נוהג בסיאט איביזה שנת 98 שעבר הסבה לאוטומט,אני ממש אוהב את האוטו אבל הוא לא שלי והוא במצב ממש לא טוב(מזגן לא עובד,חלונות חשמליים לא עובדים,מנעול דלת נהג יצא,ועוד).

אני נוסע איתו כל יום לעבודה ולאוניברסיטה(כפר סבא-> רעננה,כפר סבא-> תל אביב) חשוב לי מאוד שיהיה חיסכוני בדלק כמה שאפשר ומזגן טוב :)

מה האפשרויות שלי? אני יודע שאיביזה 98 הוא באזור המחיר שלי אבל אולי יש משהו יותר טוב.

תודה מראש

פורסם

הרבה מכוניות יחזיקו לך שנה אם תמצא אותן במצב טוב ותטפל בהן יפה.

ב-10K ואפילו פחות, תוכל למצוא פג'ו 205 משנת 99, מיושנת, אך כיפית וחסכונית. (ואפילו אמינה יחסית, אם תמצא שמורה ותטפל בה יפה)

פורסם

תחפש איזה 106XS/XR לדעתי עיצוב הרבה יותר טוב מה205 הלוך חזור נתניה תל אביב על 120 הניב לי צריכה של 1/15 (:

נ.ב

שלא תגיד שלא אמרתי לך , הגיר של ה106 קצר כך שנסיעה במהירויות שיוט כאלה היא על טורים יחסית גבוהים (3.5)

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

האיביזה(עם הסבה לגיר אוטומטי של 4 הילוכים) עושה 140 על 4 אלף תאמין לי זה 120 על 3.5 לא נורא :)

ב10K איזה שנה אני יכול לקנות 106?

פורסם

אופל קורסה גם אחלה אופציה , יש אותה לחבר שלי והרכב מראה אמינות מצויינת ומזגן כמו שאתה מבקש , מעבר לזה האבזור דיי נמוך אצלו (חלונות ידניים וללא נעילה מרכזית) שאולי זה ספציפית אצלו כי לא התעמקתי ברכב וזאת הגרסה הפחות מאובזרת

• תוכן חדש...