Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

לפני ימים אחדים רכשתי מחשב נייד די יקר.

ברצוני לדעת כיצד ובאמצעות מה צריך לנקות בו אבק שמצטבר בתחתית, אילו מקומות רגישים מועדים צריך להקפיד שיהיו נקיים ובכללי - תחזוקה שוטפת.

כיון שלא היה לי עדיין מחשב נייד וזה הראשון שלי, אשמח להכוונה.

תודה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קנה לו גם משטח קירור ייעודי, זה גם עשוי לשפר את המצב. במיוחד בימי הקיץ הלוהטים הבאים אלינו לטובה.

אני ממליץ על זה לרוב הלקוחות שלי. או על ה-X1 שגם הוא ממש לא רע, ב-15 שקל פחות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

המחשב הנייד שלי לא מתחמם כמעט.

הוא כבר עובד ברציפות יומיים וחצי, ונגעתי עכשיו באיזור שהוא ממוקם בו (מין שידת עץ קטנה) והיא לא חמה כלל.

הוא ממש טיפה חם בתחתית אך ממש בקטנה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא להניח על מיטה וכאלה, לזהות איפה הפתחים של היניקה והיציאה של האויר ומידי פעם לנקות עם מיכל אויר דחוס בפולסים קצרים (כדי שהמיכל לא יקפא ושלא יוציא נוזל).

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם
לא להניח על מיטה וכאלה, לזהות איפה הפתחים של היניקה והיציאה של האויר ומידי פעם לנקות עם מיכל אויר דחוס בפולסים קצרים (כדי שהמיכל לא יקפא ושלא יוציא נוזל).

מחזק.

כמובן, תמיד טוב לדאוג שהמחשב כבוי כאשר מנקים עם האוויר הדחוס :)

!AWDSOME

פורסם

משהו שאני מוצא למאוד נוח, יש לי מעמד למחשב, ואני עובד עם מסך נוסף, מקלדת ועכבר נפרדים (אפילו שהמשטח של הלפטופ שלי מעולה)

זה טוב מכמה סיבות:

1. מאפשר לאוויר לזרום מתחת למחשב (לכל אלו שאובססיבים לגבי טמפרטורות עבודה)
  2. מרים את המסך של הלפטופ לגובה העיניים, זה יותר נכון לעבוד ככה.
  3. נראה טוב (Griffin Elevator)

לא ממש קשור לתחזוק נכון של הלפטופ, אבל בהחלט נוח לצוואר :)

!AWDSOME

• תוכן חדש...