Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני 5 חודשים רכשתי הונדה סיוויק 5 דלתות ES שנת 2002,

כשחיפשתי בפורום כמעט ולא היו חוות דעת על הרכב הנ"ל,

לכן כיום לאחר 5 חודשים ונסיעה אינטנסיבית ברכב אני יכול לתת חוות דעת על הרכב למען הדורות הבאים:wink:

נתחיל עם החסרונות:

1.מיתלים חלשים- על כביש משובש מרגישים כל מהמורה.

2.בידוד תא הנוסעים אינו אופטימלי -שומעים מעט את הרוח במהלך נסיעה.

יתרונות-ויש הרבה

1. רכב מרווח מאוד-יחסית לרכב האצ'בק ולרכב משפחתי נפח תא הנוסעים גדול מאוד 3 אנשים מבוגרים יכולים לשבת מרווחים.

2.איבזור מקסמילי- 4 כריות אוויר,חלונות חשמל,סאנרוף. ואפילו הדברים הקטנים תאורה בתא כפפות ובתא מטען ,תאורת מפות ותאורה ליושבי החלק האחורי, מחזיק כוסת פרקטי משמאל להגה וכו.

3.עיצוב-מבחינה חיצונית הרי שמדובר בסוג של רכב חצי ספורטיבי חצי משפחתי,היום ישנם הרבה רכבים דומים לו(כמו הטויטה והליאנה והפורד פוקס 5 דלתות),מבחינה פנימית מעוצב ספורטיבי ומפואר - ידית הילוכים נמצאת מתחת לרדיו וקרוב מאוד לנהג.

אין את הבליטה המעצבנת ברצפת הרכב בספספל האחורי.

4. רכב חסכוני מאוד בדלק- נסיעה עירונית כבדה(ת"א-פקקי כביש 1) צורך 1:10.3,ואילו בנסיעה משולבת צורך 1:12.

5.עלות טיפולים סבירה-טיפול גדול הכולל החלפת שמנים+טיימנג+פילטרים 1500 ש"ח.

6.ביצועי הרכב טובים מאוד, רכב זריז ומהיר שסוחב היטב.

7.בתור אחד שעובד בתל אביב לחניה יש מרכיב חשוב בהחלטה מאחר ומדובר ברכב יחסית קצר הרכב משתלב בכל חניה.

לסיכום מדובר,לטעמי, בתמורה טובה מאוד עבור הכסף.

חג שמח!

פורסם

תודה באמת חיפשתי ביקורת

אני אשמח לשמוע על צריכת דלק בינעירונית רגועה 100 קמ"ש

יש לי התלבטות בין סיויק 2000/ סיויק 2001 סדאן/ סיויק 2001 5 דל'

למרות שמה שציינת לגבי המתלים של ה5 דל' כבר ביאס לגמרי.

פורסם

לא ציינת כמה ק"מ עברה הסיויק , ניתן ע"פ מס' הק"מ לראות האם המיתלים , בולמים ,תותבים למתלה בסוף חייהם .

עובדה זו יכולה להוות עילה למתלים חלשים יחסית ואו מרעישים בנסיעה על מהמורות .

אין ספק כי המתלים ברכב ז הינם קשיחים יותר מאשר כל אירופאית אחרת .

לא נשכח את העובדה שכל רכב באשר הוא ,תלוי איך ננהג ובאיזה איזור (הרבה מהמורות ,דרכי עפר וכו' ) דבר המעיד על בלאי יותר גבוה מאשר מכונית אחרת מדגם זהה וק"מ זהה .

פורסם

באופן הכללי, בולמי ההונדה סיוויק בשלל דגמיה הינם מאוד קשים ביחס למתחרות שלה ובכבישים משובשים במהירויות נמוכות מעט מתרסקים.

יחס עם זאת הסיוויק בשנתונים הללו 2000/2001 עדיין מציעה נוחות נסיעה טובה יחסית, משהו שבהחלט ניתן לחיות איתו.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי ,

הרכב הנ"ל נרכש מאישה מבוגרת עם 30,000 ק"מ(ושילמתי עליו 1000 ש"ח מעל המחירון המשוקלל),בסה"כ מדובר ברכב חדש(מכנית וחיצונית),המיתלים אומנם לא אופטימלים אבל הרכב נוסע מצוין והתנהגות הכביש שלו מעולה הדגם הנ"ל מאובזר פיקס, ואין ספק שאני ממליץ לרכוש אותו.בהזדמנות אני אעלה תמונות של פנים הרכב שתבינו שגם העיצוב שלו חדשני.

באשר לצריכת הדלק יש לציין שאני נוסע נון סטופ עם מזגן וצריכת הדלק חושבה כאשר המזגן עובד.

אני מצרף כתבות שקראתי לפני שרכשתי את הרכב הנ"ל.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1342749,00.html

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/10457597.JPG

פורסם
בנוסף הדגם הזה נוח יותר מדגם 4 הדלתות.

מסכים לגמרי,

הרכב מבפנים הנו רכב סלון ומרווח מאוד.

• תוכן חדש...