Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והנה הרגע לו כולנן ציפינו. ה 156 שלי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהימה !!!

המכונית הזאת היא פשוט יצירת אומנות!!

יש הרבה מה ללמוד מאלפא ,במיוחד לכל יצרני המיניוונים בדמות מכונית מודרנית ,חבל שפיג'ו הצטרפה לקבוצה בזויה זו! :evil:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

הצבע הנכון עם הג'אנטים הנכונים בשילוב עם המכונית הכי "נכונה"

פשוט יפיפיה

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם

לפני 4 וחצי שנים כשה-156 יצאה ונכנסתי לסוכנות אלפא,עמדתי המום ולא רציתי לצאת מהסוכנות.

עד היום לא היתה שום סוכנות שביליתי בה יותר זמן מאשר באלפא וה-156 העסיקה אותי כ-80% מהזמן שלי שם.גם לפני הקליאו שהתלבטתי בין הצרפתיה ל-147,מצאתי את עצמי שוב מבלה את רב הזמן בישיבה ב-156,נהנה מהפרופורציות המושלמות (פנים וחוץ).

לפי דעתי לא מוגזם לומר שמדובר באחת המכוניות היפות ביותר שיצאו מאיטליה אי-פעם ורק עקב גילה השפעתה נחלשת עם הזמן.

לפי דעתי גם מדובר באלפא הכי יפה כיום (למרות שהיא הכי ישנה) והכי יפה לפחות ב-20 שנה האחרונות,שוב בגלל פרופרציות מושלמות ועיצוב שפשוט לא נמאס,גם לאחר כמעט 5 שנים! ורק לחשוב שכמעט כל הדגמים שיצאו ב-98' הוחלפו ואלו שלא כבר מאוסים וזקוקים להחלפה.

נ.ב:שיחקת אותה עם הג'נטים,פעם ראשונה שאני נתקל בהם בארץ.אני גם רואה שהיא חדשה, אז מזל טוב.

• תוכן חדש...