Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי בבצפר עשו את זה כנסו לפה:

http://planet.nana.co.il/gaygaygay/esh%5Fbe%5Fort.jpg

ומה נסגר לבסוף?

לא תפסו אף אחד למזלם

והמנהל לא איים שאם אף אחד לא יודה, הוא יעניש את כל השכבה איכשהו?

לא כי הבצפר רגיל לזה כל שנה עושים את זה

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

j--a--c--k--a--s--s מוחלט

אני בכתה י' אז יש לי עוד זמן לשטויות האלה.

אבל אנחנו כבר עכשיו עושים בלאגנים,עושים ג'קאס לספרניות,שוברים שולחנות וכ'ו.. .

וגם יש לנו אתר באינטרנט (מוקדש לג'קאס הישראלי) בתהליכי בנייה,יש לנו מלה קטעים מצחיקים כמו ,נפילות מאופניים,מכות,ניכנסים לחנות ומתחילים לעשות ראפ. :twisted:

קופצים ממקומות גבוהים,אוכלים אוכל רקוב,ועוד מלה דברים משוגעים ודבילים.

אני יפרסם את האתר כשהוא יהיה מוכן.

i don't afraid to die ,i afraid to loss my freedom -Sokrates

פורסם

יש שובבות ויש פשע ומה שעשיתם זה פשע. לשחוט תרנגולות ו"להתענג" על המראה שלהן כשהן רצות בלי ראש, זאת מחלה.

גם הנזקים החומריים שאתה ו"אסטרו" משויצים בהם ואינכם חושבים שיש מי שמשלם בסופו של דבר וזה משלם המיסים שאתם בקרוב תמנו עליו גם.

לפנצ'ר גלגלים של מורות? זה בכלל פלילי. הייתם מסכימים שיפנצ'רו לכם את המכונית של אמא'לה כשאתם מחנים אותה ליד מועדון? איזה "בכי ונהי" היה יוצא מכם אם היו מורידים את הסמל של האוטו, צבועים שכמוכם.

מעשים שלכם ושל כמותכם גורמים לכך שתהיה משטרה בבבית ספר וגם אלה שיש להם רעיונות יצירתיים ולא מזיקים (כמו הקיר או מילוי החצר במכוניות) לא יצליחו לעשות דבר.

בקיצור, גם חולים, גם פושעים וגם צבועים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יש שובבות ויש פשע ומה שעשיתם זה פשע. לשחוט תרנגולות ו"להתענג" על המראה שלהן כשהן רצות בלי ראש, זאת מחלה.

גם הנזקים החומריים שאתה ו"אסטרו" משויצים בהם ואינכם חושבים שיש מי שמשלם בסופו של דבר וזה משלם המיסים שאתם בקרוב תמנו עליו גם.

לפנצ'ר גלגלים של מורות? זה בכלל פלילי. הייתם מסכימים שיפנצ'רו לכם את המכונית של אמא'לה כשאתם מחנים אותה ליד מועדון? איזה "בכי ונהי" היה יוצא מכם אם היו מורידים את הסמל של האוטו, צבועים שכמוכם.

מעשים שלכם ושל כמותכם גורמים לכך שתהיה משטרה בבבית ספר וגם אלה שיש להם רעיונות יצירתיים ולא מזיקים (כמו הקיר או מילוי החצר במכוניות) לא יצליחו לעשות דבר.

לא הבנתי בדיוק את דעתך על הקיר.

חשוב לי מאוד שזה לא יחשב כפשע אלא כפשוט מעשה קונדס. לא דווקא בגלל המשטרה. ממש לא בגלל הז.

אלא בגלל הכבוד לבית הספר אחרי הכל.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני חושב שאתה מגזים.

בקשר לתרנגולות - כן פשע אין ספק גועל נפש. לא רעיון שלי.

בקשר לגלגלים - לא אני עשיתי, אבל עדיין זה ואנדליזם שגם אני שותף בו וכן זה פשע.

מי שמשלם בסופו של דבר זה אנחנו. לא משלמי המיסים ולא דודה שלהם.

אני יודע שהגזמנו באותו יום אבל זה היה בלהט הדברים.

אל תקח את זה קשה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מעניין אם מישהו מ"האבירים" הציע עזרתו למורה שהיא מתה מעייפות ושצריכה להוציא את הילד מהגן ומצאה צמיגים מפונצ'רים.

מעניין באמת מי משלם על ניקוי בית הספר, תיקון מנעולים, סיוד קירות, ניקוי מה שנשאר מהתרנגולות (הרי ה"גיבורים" לא ילכלכו את הידיים העדינות שלהם בדם של התרנגולות), שיפוץ הספריה שנהרסה וכו' וכו'. יש לך מושג מה העלות של הדבר הזה, או רק מה שמעניין אותך זה העלות של דמי הכיס שלך להוריך?

והכי מצחיק שאתה כותב "לא עשיתי", "לא רעיון שלי" אבל רץ לספר לחברה..תגיד, ניסית למנוע? רצת להזעיק את ההנהלה כאשר "בלהט הדברים" פגעו ברכוש הכי פרטי של אלה שמוציאות את הנשמה למענכם?

"להט הדברים"..הצחקת אותי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תאמינו לי ,

הסיפורים שלכם רק גורמים לי לרצות לחזור לסיפורים של אמא שלי , איך המורה היה מרביץ עם סרגל עץ על האצבעות של מי שרק חרג מהסדר. :mad:

כל ההתיפייפות הזו , של לתת לילד את החופש , חס וחלילה לפגוע בו , פיזית או נפשית. המועצה לשלום הילד וכאלה. אני לא בעד לחלק מכות חופשי לילדים (או בכלל להרים יד) ,אבל כאן מרשים לכם לפרוץ כל גבול ללא הגבלה.

כל זה מוביל אותנו לאנרכיה. עוד מעט נצטרך את המועצה לשלום המבוגר. :evil:

עם כל הכבוד לבני , החינוך הפולני שלו עוצר אותו מלהגיד לכם את האמת.

אתם חבורה של חלאות :evil: ואין לי שום בעייה אם יצנזרו אותי.

להשחית רכוש ציבורי , להתעלל באנשים שעובדים למען העתיד שלכם (כן ,מורים זה קצת יותצר מפרנסה רגילה ,אם לא שמתם לב) , להתעלל בחיות , מה לא ?

איפה אתם חושבים שאתם נמצאים ? מה זאת אומרת אתם משלמים ? מבחינתי הייתי מעלה את כולכם על פיגומים עד סוף שנת הלימודים לחדש את בית הספר. :mad:

חבורה של חוליגאנים. אתם חושבים שזה נגמר פה? אותו דבר אתם מתנהגים אח"כ בכביש , בתור לקופ"ח , בחו"ל - איפה לא?

אני לחלוטין לא מקבל את זה שזו התפרקות של לפני הצבא ,או שטויות של בני נוער.

אין שום הצדקה לדעתי להתפרעות שלכם , ילד שמרים יד על מורה( ואתם יודעים שקורים כאלה מקרים) חייב לשלם על זה - הבעייה שיש לו עוד גיבוי מההורים שלו , וזה החטא הגדול.

אני מדבר כמו זקן , אבל אני זוכר יפה מאוד את התיכון שלי.

נכון , גם לי לא היה בזין על לימודים , אז הלכתי הבייתה , או לים ,או לטייל.

גם אותי עצבן המורה הזה או השני , ואני לא יכול להיתמם ולהגיד שלא עשינו כמיטב יכולתנו לשגע את חלקם.

אבל מכאן ועד להשחית רכוש/את בית הספר ? לפגוע ברכוש הפרטי של המורים ? להתעלל בחיות ?

איפה כאן החגיגה ?

התפתחה בארץ צורת חיים של , לא יודע איך להגיד את זה , אפילו בהמות זה מחמאה.

בהמה אולי נראית ומריחה רע ,אבל היא לא מנסה לפגוע בסובב אותה.

רוצים להתפרק? בבקשה - תעמדו מול הקיר - תדפקו את הראש. מרגיע יופי .

למה לעזאזל זה צריך להיות על חשבון אחרים.

לא מקובל עליי שאלו הנורמות. אני עדיין מדבר עם בני נוער. אפשר גם אחרת.

אם זה היה תלוי בי , הייתי גורם לכם לשלם , אם בצורת עבודות לתיקון כל הנזקים שעשיתם , ותשלום על נזקים שלא ניתנים לתיקון , ואם ע"י חיוב ההורים שלכם בתשלום מלא ובקנס על ההתנהגות שלכם , ותשברו איתם את הראש אח"כ.

אם הילדים שלי היו מתנהגים ככה ,הם היו עפים תוך שנייה מהבית. שיכלכלו את עצמם אם הם יכולים.

אני מודע היטב למילים הבוטות שהשתמשתי בהן עכשיו , אבל בלי טיפת הגזמה - מבחינתי - הייתי מדבר איתכם בנבוטים על הראש .

יש לי טונות של סבלנות , גם למקרים הכי חריגים . אבל כשזה פוגע בצורת ובאיכות החיים שלי ו/או של הכלל - לא אכפת לי שתקראו לי פאשיסט.

גועל נפש :mad:

פורסם

לא הבנתי בדיוק את דעתך על הקיר.

חשוב לי מאוד שזה לא יחשב כפשע אלא כפשוט מעשה קונדס. לא דווקא בגלל המשטרה. ממש לא בגלל הז.

אלא בגלל הכבוד לבית הספר אחרי הכל.

אני חושב שאתה מגזים.

בקשר לתרנגולות - כן פשע אין ספק גועל נפש. לא רעיון שלי.

בקשר לגלגלים - לא אני עשיתי, אבל עדיין זה ואנדליזם שגם אני שותף בו וכן זה פשע.

מי שמשלם בסופו של דבר זה אנחנו. לא משלמי המיסים ולא דודה שלהם.

אני יודע שהגזמנו באותו יום אבל זה היה בלהט הדברים.

אל תקח את זה קשה,

דניאל.

חבל שלא פתחו לכל המשתתפים תיקים פליליים במשטרה, שילוו אותם לכל החיים , ואז מעניין כמה זה היה מצחיק אותם. :evil:

מזלכם שמעמד המורים כ"כ חלש, שהם נאלצים לספוג את החרא הזה מכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...