Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף נשבר כבר!

ארבע בבוקר, עומד ברמזור, פתאום משום מקום נעמד לך ילד עם קוצים ליד החלון, אתה עושה לו עם היד סימן של "לא" והוא לא זז!

(ועוד כל מיני וריאציות דומות של הנ"ל)

ואם במקרה החלון פתוח זה עוד יותר גרוע.

מה עושים?!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא לוקח טרמפיסטים, במיוחד לא אזרחיים, ועוד יותר במיוחד צעירים נודניקים.

אני פשוט מאוד מתעלם מהם, ובמידה והם נדבקים כעלוקות, פשוט מודיע להם שאני מגיע עד הישוב בעוד 10 מטרים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זה נושא שמעצבן אותי במיוחד ...

אני לוקח רק חיילים ובחורות ... או חברה באזור שאני גר שפשוט מסוכן לעמוד שם לבד .

אני לא סובל את הארסים הקטנים האלו שמגיעים בחבורות ועוצרים טרמפים ככה ושאתה אומר להם לא הם פשוט לא זזים וזה במקרה הטוב .

מה עושים : ( רק אם הבחור מקלקל או יותר גרוע )

1. אם יש לך רכב ליסינג ואתה שם לב שהבחור באמת אבל באמת לא זז ומתחיל לקלל וכו' פשוט תפתחו לו את הדלת בפרצוף חזק ... הפרצוף שלו יכול לעקם קצת את המשקוף של הדלת ולכן מומלץ רק ברכב ליסינג .

2. ברכב פרטי : אם הבחור מתחיל לקלל ואתה ברכב שחבל על החלון פשוט תשימו לב שהראש שלו בגובה המשקוף בדיוק ולא בגובה החלון עצמו ( עובדה שיכולה לעשות נזק ) ואז תפתחו לו את זה בפרצוף... אם אין אופציה אחרת והבחור מדבר על אמה שלך וכו' פשוט צאו ותכאיבו לו קצת .

אני לא בן אדם אלים אבל אנשים שמקללים אותך ברמזורים כי אתה לא לוקח אותם זה מוגזם, ולגבי ארסים אם אנחנו לא נחנך אותם אף אחד לא יעשה את זה ... ביחוד לא המשטרה וכו' .

פורסם

זה עוד כלום לעומת חבורות הדוסים שעומדות בצמתיים המרכזיים

אחד עם כפה הולך לעצור טרמפים ברמזור

עוצר טרמפ , ואז קורא .. יהונתן , משה שאול אברהם יש טרמפ!!!!

וכולם נדחקים...

אבל נו טוב מה תגידו על הדתיים עם קופות הצדקה שדופקים בחלון

לתרומה לרבי אבו חליס מג"לגוליה... אומרים להם אין

הם ממשיכים "אבל אדוני סגולה לתרום "... בלה בלה בלה..

עדיין אי אפשר עליהם

וכמובן כמובן הקבצנים שעם כול הסרחון של האלכוהול מתעלקים על האוטו

ואם החלון פתוח אף מכניסים ידים פנימה ...

ואיך אפשר בלי הילדים של פרדס כץ כול יום בצהריים שוטפים את החלון עם מיים מזוהמים לכולם גם אם אומרים להם לא ( אין מילה כזו לא אצלהם בלקיסקון...)

ואז אחרי ששטפו את החלון ללא רשות הם דופקים על החלון של הנהג לבקש כסף בטענה

"עבדתי לנקות לך את החלון"....

ויש עוד כהנה וכהנה ... כמו מוחרי הפרחים

מוכרי פחיות השתיה ביום שבת

ארטיקים...

ויש גם מוכרי סיגריות , כן כן...

:roll::roll:

פורסם

יש גם כאלה שמוכרים ארטיקים בכביש החוף!! כן כן!!!

איזה יום חזרתי מהבסיס עם המפקד שלי, מתל השומר לחיפה,

פתאום באמצע פקק במחלף נתניה, בסביבות 18:00 בערב,

נגנבנו לראות איזה שמעון אחד שהחליט שהוא עושה כסף

מהפקקים! ממש תופעה מגעילה!

:puzzled:
פורסם

כנראה אוזלת היד של המשטרה מוציא יותר ויותר חארות על הרחובות לנסות את מזלם...

שודדי מכוניות (אלה שדוחפים אנשים החוצה מהרכב ובורחים איתו - היו כבר כמה כתבות בנושא);

גנבי תיקים (אלה שפותחים דלתות בראמזורים וסוכבים מה שמספיקים לתפוס - ראיתי פעם קבצן זורק

את המקל הליכה שלו ומזנק כמו טיל אם תיק של איזה בחורה);

יש גם משוכללים יותר: אחד שואל אותך משהו דרך החלון השמאלי בזמן שהחבר שלו מוציא לך דברים מהאוטו.

ועוד כל מני...

ולגבי ילדים עם הקוצים - לפני כשנתיים מישהו לקח 2 ילדים כאלה טרמף וגמר עם מספריים בצוור אחרי שסירב

"להקפיץ" אותם עד הבית :shock:

גם להרביץ להם לא יעזור מי יודע מה - אבל אז משתרת ישראל כן תשקיע מאמצים אדירים למצוא ולהעניש על

"לקיחת החוק לידיים" - במיוחד אם ילד כזה הוא הבן של השכן של השוטר. :cry:

אז בינתיים נגד גנבים קטנים למיניהם אני נועל את הדלתות...נגד ריח של קבצנים סוגר את החלון...נגד דוסים

יש לי בובת הערפד על המראה ורוק גוטי (Sisters of Mercy Mk.1) נגד ילדים עם הקוצים - התעלמות מוחלטת...

ונגד כולם - רכב מליסינג :twisted:

פורסם

עם החיילות האלה מחיל האוויר עם הציצי הגדול והמחשוף הנדיב שדואגות שיהיו להן חברות פוזלות עם שומה על העפעפיים ושפם??

:twisted:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל כשמישהו נטפל לי לאוטו ומנסה להכנס, אני פשוט שם גז, :twisted: , ומסתכל במראה לראות אם הוא לא שבר לי אותה... :wink:

מה לעשות, אין לי אומץ לעשות את כל הדברים שREDR אמר, אבל הם בהחלט טובים... :wink:

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם

ודרך אגב זו הסיבה היחידה שאני לא דורס חתולות גם כן היא...

זה מלכלך את האוטו :biggrin2:

אפרופו לכלוך של האוטו

ניקית את הכלבה אתמול, היום, אחרי 5 דקות נסיעה (מדוד על השעון),

עברה מולי משאית והשפריצה בערך 50 קוב בוץ על האוטו :mm_mad::mm_mad::mm_mad::evil::mad:

פורסם

אז ככה - שלושה סיפורים:

1. חבר שלי עבר פעם בגהה, מול בר אילן יש איזה טרמפיאדה עם מליון דוסים. היה פקק, וניגשו כמה לחלון הפתוח שלו לשאול לאן הוא מגיע.

מה אמר להם מר בחור? - "ישר לשער של הבקו"מ! בלי עצירות ביניים! יאללה, תעלו!"

2. חבר של אבא שלי עמד ברמזור ונכנסה לו אשה לאוטו! הגברת פתחה את הדלת והתיישבה! רצתה עד הרמזור הבא או משהו. הוא העיף אותה בצרחות אימים מהאוטו ומאז נוסע עם אוטו נעול.

3. ידידי הטוב באבא חזר מחתונה ביפו לכוון ראשון, והחליט לנסוע דרך בת-ים.

כמובן שהלך לאיבוד, ועצר לשאול מישהי איך מגיעים לראשון. היא הציעה להראות לו את הדרך בתמורה לטרמפ. סבבה. אחרי נסיעה קצרה ושתיקה מעיקה הגברת הציעה לו עינוג אוראלי בתמורה ל-50 ש"ח.

כן, כן. הבחור העלה זונת רחוב לאוטו בלי להרגיש.

והמסקנה - מסוכן שם בחוץ.

ואגב, לקבצני הרמזורים אני בדרך כלל נותן סיגריות.

• תוכן חדש...