Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב במחיר דיי נמוך לאחרונה- דייהו נובירה שנת 2000 1600 סמק. הרכב עבר לא מעט ק"מ, וכול יומיים צריך להוסיף לו כליטר מיים... לקחתי למוסך שבדקו ואמרו לי שהלך ראש מנוע ולכן האוטו אוכל מיים, ועלול לעצור בקרוב כי מים יכנסו למנוע ולבוכנות...

האם זה נכון טכני? אומר שהתיקון כולל שליחת הראש לשיפוץ ויעלה כ2500 ש"ח אם אין עוד הסתבכויות וכו- נראה לכם מחיר הוגן (אני בעד שהמוסכניקים ירוויחו בהוגנות ויעשו עבודה טובה

תודה

פורסם

הוגן אם כולל מע"מ ועבודה. אל תשכח שזה 16 שס' . לא מעט עבודה,16 גומיות חדשות,טיימינג וכו'. אם משקיעים כדאי לעשות זאת במוסך אמין ומומלץ (ע"י חברים/מכרים) זו עבודה לא פשוטה ואם היא תעשה היטב הרכב יכול לשרת אותך בנאמנות עוד הרבה שנים וק"מ. אצל חאפר הבעיות יחזרו מהר מאד ויתכן והראש יגיע למצב שאי אפשר יהיה לשפצו שוב (בגלל גובה/סדקים וכו').

למרות שאני בעלים (גאה8) ) של דייהו מזה שנתיים, אין לי לצערי מוסך מומלץ.

אשמח לשמוע אם תמצא מישהו טוב ואמין (גם אני מוכן לשלם מעט יותר תמורת שקט נפשי)

נתקו

אגב: טכנית, כן. המכונאי לצערי צודק בהחלט. "לסחוב" את הבעיה הזו ממש לא מומלץ. כל נסיעה מגדילה את הנזק ולבסוף הוא עלול להסתכם בהחלפת מנוע

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לטעמי קצת יקר...במוסך בו אני מטפל שיפוץ ראש שכזה עולה בסביבות ה-1500 ש"ח+- כולל הכל כמובן.

ואתה יכול לומר איזה מוסך זה והיכן?

• תוכן חדש...