Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הדו"ח מצדיק את המעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
. יש לי חבר שחברה שלו שוטרת תנועה אז במקרה יצא לי להסתכל בספר חוקים של המשטרה, ואם הם מחליטים להיות קטנונים אז תקבל את הדו''ח שלך בכל מקרה , וזה מה שהיא אמרה שהם עושים ברגע שהם לא עוברים את המכסה הם מתחילים לתת דו''חות על שטויות.

מה שיש לשוטרי תנועה זה לא ספר חוקים זה חנ"א, בחנ"א מתומצתים עברות התנועה הממוקדות שאותם אוכפים, החוברת מתעדכנת כל מספר שנים.

ספר החוקים המלא נקרא בורסי "חיקוקים בדיני תעבורה".

אפשר בבקשה הגדרה ל "דוחות על שטויות"?

פלא פון?

שוליים?

חגורות בטיחות?

רכבים שלא עברו טסט?

החברה של החבר היא שוטרת בקבע או שחמי"ת שמתלווה לשוטר בניידת?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גם בלי חגורה גם רשיונות לא בתוקף (הנהג צריך לוודא ולא להאשים את קצין התחבורה) והעיקר שהשוטר "נפל" עליך! :mm_eek:

bagira בלי לזלזל כמובן או משהו אבל יש לך הפרדה בין מה שהמשתמש רושם או שאתה משייך הכל ביחד? ]:-?

אפשר בבקשה הגדרה ל "דוחות על שטויות"?

פלא פון?

שוליים?

חגורות בטיחות?

רכבים שלא עברו טסט?

ל'

1. הדו"ח שחבר שלי קיבל.

2. הדו"ח שאחד המנהלים קיבל-"עקפת משמאל וחזרת לימין? חייך, אכלת אותה!"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249449&highlight=%D7%93%D7%95%D7%97

3."הורדת רכב מהכביש על דברים שטותיים"

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=284742

וכו'..וכו'...

יש עוד הרבה מקרים. בניגוד למה שאת הזכרת פה למעלה אלו עבירות תנועה העל משקל כבד שמן הסתם אי אפשר להתעלם מהן.

פורסם

"בורסי" הוא שמה של ההוצאה לאור. מדובר בהוצאה לאור שעוסקת בספרי משפט, חוק וכיו"ב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
bagira בלי לזלזל כמובן או משהו אבל יש לך הפרדה בין מה שהמשתמש רושם או שאתה משייך הכל ביחד? :-?

.

הפניתי את ההודעה ל"עתיקות" ולא אליך.

אתה כתבת "נפל עליי" והוא כתב "מצב מוכר" אז השאלתי את ה"נפל עלי" שלך, אליו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira

רשיון בתוקף היה , פשוט הוצאתי לו את הדבר הראשון שמצאתי, אחרי שהוא הבין שזה רכב חברה הוא עזב פשוט את הרעיון של רשיון בתוקף וחזר לתוכנית החילופית

פורסם

נהגת שודים: היא שחמ''ית, והכוונה היא לא שטויות כמו לא הפסיק את האיתות בזמן או הפסיק לפני הזמן אחרי מעבר לנתיב אחר למשל, מעבר נתיבים רשום אצליהם כמו חתיכת תהליך בכלל.

אז מבחינתם עברת נתיב וכיבית איתות לפני שעברת לגמרי לגמרי נתיב קנס, לא כיבית מספיק מהר את האיתות קנס. אין בעיה עם לתת את הקנס לאנשים שלא הדליקו או שכחו לכבות אבל ברגע שחסר כסף בקופה זה הופך להיות מאוד סובייקטיבי ואפשר לתת להמון אנשים דו''ח על תיזמונים פשוט.

פורסם

"בורסי" הוא שמה של ההוצאה לאור. מדובר בהוצאה לאור שעוסקת בספרי משפט, חוק וכיו"ב.

.

ידוע, כשמציינים מהיכן כתוב נלקח מציינים את שם ההוצאה לאור.

צרפתי תמונה של הספר שברשותי.

atikot סליחה שאני מפקפקת באמינות של החברה של החבר, מכיווון ששוטרים ומתנדבים אוכפים עברות תנועה ממוקדות כאלו שרשומות בחנ"א (חוברת נוסחי האישום המקוצרת שברשותם), איתות לא נכלל בעברות האיכות, אני אנסה למצא מזכר שהועלה ברשת שבו מצויין העבירות שאותם אוכפים, מהמעט שאני זוכרת העברות שאוכפים:

1. ד-14 (שטח הפרדה).

2. שוליים.

3. טלפון נייד.

4. קיפוח זכות קדימה.

5. שוליים.

ל'

בורסי.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים: עד כמה שזכור לי (ראיתי לפני שנתיים בערך) זה נראה שונה מהתמונה שהעלת,זה נראה יותר כמו ספר קטן מה שראיתי עם כל העברות והעונשים שמקבלים עליהם.

פורסם

אתה מתכוון לחנ"א.

החוברת שיש ברשותי ישנה והיא מעודכנת לשנת 2005.

120 עמודים של עברות נבחרות, לעומת בורסי שבו 800 עמודים.

ל'

חנא.jpg

• תוכן חדש...