Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה אומר נשמע ממש כמו "אויויויו" .

אני בטוח שאם תבקש מהבחור לזוז כי אתה מצלם הוא יזוז .

אם אתה רואה מישהו שפוגע ברכוש אתה אכן צריך לעצור אותו, גם אם זה יכלול קריאה למאבטחים , אבל תראה לא תמונה אחת שעשית עם בחור שמשחיט את הציוד ?

לבחורות ששומעות שאומרים שהן "כוסיות" מה אתה מצפה שיגידו שהן מכוערות רצח ? אתה חושב שתערוכות בחו"ל לא אומרים את זה על בחורות ותתפלא שם לאנשים אין ממש טאקט ואתה מוזמן לראות איזה תמונות הם עושים , ומשם לתאר מה הם עושים עם התמונות .

הדחיפות - אני בטוח שגם אתה דחפת, שוב אפשר להעיר לבחור שדוחף (אם אתה רואה שזה בכוונה) .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהמ, הפוסט המקורי שלי. אני מודה לך על הקרדיט שטרחת להוסיף...

אשמח אם אחד המנהלים יוכל לערוך את הפוסט ולהוסיף קרדיט על שם המשתמש שלי כאן.

פרסמת במקום אחר ולא בפורום - מישהו עקף אותך:)

בפעם הבאה תכתוב ישר כאן, גם ככה זה הפורום הכי גדול ונחשב!

פורסם

השרשור הזה דווקא הזכיר לי משהו, ביום שבת חזרתי מחופשה קצרה במדריד, אני והאנשים שנסעתי איתם כל הדרך בחזור רק מדברים כמה שהאנשים שם מתורבתים, אף אחד בחיים לא יעקוף אותך בשום תור,אין מצב שידחפו אותך ואם קרה משהו כזה בטעות ישר תשמע מאותו הבנאדם מבקש ממך סליחה גם אם אתה היית אשם, הנהגים שם לא צופרים בכלל והכל מתנהל כמו שצריך, משהו שאני מאוד לא אשכח זה כשהייתי בשדה תעופה,חבר שלי וידידות שלי הלכו לעשן ואני אמרתי שאני אשאר לחכות ליד השער של העליה למטוס,במסך היה רשום טיסה לתל אביב וכל הישראלים ישבו שם מן הסתם, אני ישבתי שורה ממול ולידי ישבו 2 אנגלים(נראה לי) בכל אופן כמות יפה של ישראלים הורידו ברגיל את הנעליים שלהם שמו אותם בצד וישבו יחפים עם הלפטופים שלהם, האנגלים כנראה לא זיהו שאני ישראלי והתחילו כל כך ללכלך ולצחוק עליהם ואז באמת אמרתי לעצמי יאללה איזו בושה.

ככה שחברים יקרים צריך באמת ללמוד הרבה דברים מהאירופאים כי כרגע רוב הישראלים פשוט עושים צחוק מהמדינה שלנו בכל מיני מובנים.

פורסם

"איחלתי לפותח השרשור הצלחה בהמשך דרכו."

לגבי הסיפור של וייפר - ראשית, ספרד ואירופה זה לא תמיד אותו דבר, וגם פה לא חסר ערסים. שנית, האנגלים צוחקים על עמים אחרים בעיקר מתוך אומללות עמוקה על מצב האומה שלהם בשנים האחרונות, זה קטע פסיכולוגי כזה. שלישית, את הישראלים באמת תמיד אפשר לזהות בשדה התעופה, אבל גם את האמריקאים למשל. האם זה אומר בהכרח שכל האמריקאים המוניים וחסרי תרבות? (תכל'ס כן, אם תשאל את האירופאים... :-D)

פורסם

PEK06_g.jpg

נהגי מונית סינים, אף אחד לא נמסה לעקוף או להדחף.

איפה תראו נהגי מונית כאלו בארץ?

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ניראה לי שקצת נסחפתם בירידה על הישראלים כאילו אנחנו לא ישראלים,חו מזה צריך להתייחס אליהם כאל מיעוט כי זה מה שהם, וכמו שבכדורגל יש קומץ של אוהדים מופרעים כמעט בכל קבוצה ,אז גם בתערוכות רכב יהיו האנשים האלו,ועוד דבר לא כל מי ששם גורמט או שרשרת זה עושה אותו ערס תצאו כבר מהסטריאוטיפים הישנים האלו באמת שעבר זמנם!.

פורסם

הרעיון נחמד.

אבל אין מצב שזה יתפוס.

הערסים ימשיכו להגיע כל עוד זה פתוח לציבור הרחב!

הם ימשיכו להרוס רכבי תצוגה!

הם לעולם לא ישתנו.

לפני כמה חודשים ישבתי עם מנהל בכיר בסובארו שסיפר לי שבאחת התערוכות (אוטומוטור) הייתה B-9 פתוחה לקהל.

ביום הראשון לתערוכה, איזה אבא ערס ודביל, החליט שאם הבן שלו יצא מהסאן רוף זאת יכולה להיות אחלה תמונה.

בדרך לסאן רוף ,הילד הדביל גם כן, דרך על המושבים, גרם לשפשוף בעור המושב ושבר את משענת היד בין הנהג לנוסע.

בזיון!

ואחרי זה אנשים בוכים שהרכבים נעולים.

בברכת תערוכה מתורבתת, שקטה ונטולת ערסים קולניים.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מסכים עם כל מילה...

שאלה קצת אחרת..

יהיו "מופעים" - כמו האימפרזות שהיו לפני כמה שנים?

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

פורסם

עודד ואני בכלל חושד שבתקרית המפורסמת שבא ניגנבה הידית הילוכים באיוו אנשי היבואן של סובארו היו אלו שגנבו אותה מתוך קינאה :wink:

פורסם

מדהים כמה אנשים שרואים עצמם בתור חובבי מכוניות, נהגים למופת ואנשים תרבותיים מצליחים להוציא מכל אופי רע של בן אדם קונוטציה לאדם ערס.

viper05, ההשוואה שלך לא קשורה לכלום- עם כל הכבוד לתגובה שלך.

באותה מידה יכלו האנגלים לצחוק על חבורה של איילי נפט מדובאי-אנשים עם מליארדים בחשבון הבנק שלהם אבל עדיין מכוסים בסדינים לבנים.

כל מדינה והתרבות שלה. אם חבורה של ישראלים הורידו נעליים והוציאו לפטופים זה לא עושה אותם פחות מתורבתים מאנשים שיושבים ומגחחים על אחרים.

בנוגע לפותח השירשור.

אנשים שמתלוננים על המחיר נקראים קמצנים - לא ערסים.

אנשים שלא מראים כבוד למכוניות בתצוגה ומשחיתים אותם נקראים - ונדליסטים.

אנשים שנכנסים לפריים של מישהו כשהוא מצלם -פשוט מצטופפים. וד"א אם הם יחכו שכל אחד יתן צילום לרכב, יקח לכל אדם 10 דקות להכנס לרכב בשביל שניה אחת של צילום.

אנשים שאומרים לחבר שלהם בקול "איזה כוסית" הם פשוט גברים! שאומרים לחבר שלהם במקום הומה אדם ורועש!

ציטוט מויקיפדיה.

מקור המילה ערס הוא סרסור או "רועה זונות" בערבית, והגינונים אשר יוחסו לסרסורים התאימו לסוג מסוים של אנשים: בעלי רקע עברייני, תושבי שכונות רוויות פשע, בעלי חזות חיצונית מצועצעת, עטויים צמידי זהב ("גורמטים") ושרשראות מוזהבות, דוברים שפה עילגת, לא משכילים, ופעמים רבות נוהגים באלימות מילולית ופיזית.

לשאר המגיבים בשירשור.

לא כל אחד ששומע מוזיקה ים תיכונית/מזרחית הוא "ערס", יכול להיות שהוא באמת אוהב שירים בעברית שלא מדברים על דוכיפת.

לא כל אחד עם כובע הוא ערס - אולי עובר על הבנאדם יום שיער רע, אולי זו אופנה?

לא כל אחד עם מוזיקה בווליום הוא ערס - אולי הוא אודיופיל?

לא כל אחד עם גורמט על היד הוא ערס (אם כי אני מהמכלילים בנושא).

אבל - אם תראו אדם שעונה לכל אלה בו זמנית, ועוד תכונות שלא הזכרתי, בלתי נמנע מלקרוא לו ערס - מודה.

אני באמת שונא את השיוך של כל תכונה חסרת תרבות אוטומטית לאדם מזרחי ואוטומטית לאחר מכן לקרוא לו "ערס".

כאילו שאין אנשים שלא מעדות המזרח שלא מתנהגים בחוסר תרבות או נימוס. (ויש המון - נתקלתי בהם).

נא להפסיק עם הסטריאוטיפ הזה.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

נהגי מונית סינים, אף אחד לא נמסה לעקוף או להדחף.

איפה תראו נהגי מונית כאלו בארץ?

כשיקרה לנהגי המוניות בארץ מה שיקרה שם לנהג מונית שינסה לעקוף... אתה תראה נהגי מוניות כאלו גם בארץ.

פורסם
אמר בעל האיביזה הצהובה :lol:...

ו ... איפה זה נכנס לנושא ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אפרופו סטריאוטיפים לעניין ערס, אחרי כל "הנאום", אתה מסתכל הצידה ורואה שnetanel_b נוהג באיביזה צהובה.

ולא, אין לי שום דבר נגד netanel_b, אך לרוב כשחושבים על מי נוהג באיביזה צהובה... הסטריאוטיפ שעולה הוא...:-P

כך שההקשר הנ"ל משעשע! :-D

פורסם

אני יכול להבין את ההקשר שעשיתם, הרי איביזה צהובה כן מתחברת לסטראוטיפ.

מצד שני, יש המון איביזות צהובות, אי אפשר לטעון שבכולם נוהגים אנשים העונים להגדרה של ערס. אני גם בטוח שלא כל הערסים נוהגים ברכבים שמושכים את העין.

אגב

אני די בטוח שאיביזות צהובות לא יוצרו אך ורק לישראל :)

שודד בנקים בפוטנציה8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...