Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרטון של הצרפתים נראה לי מבויים, אנשים לוקחים שם מהמדפים בגדים בלי להסתכל בכלל מה לקחו איזה צבע ומה המידה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא, התכוונתי שבטח גם אצלנו בנות ישראל הקצת היסטריות רצו פנימה בטירוף והחלו לשלוף פריטים מהמדפים כאילו שמישהו מחלק בחינם לחמניות חמות בלילה קר בפרברי מוסקווה מימי ברית המועצות :wink:

במקרים כאלו אני שמח שאני גבר - בערך 10% מהחנות הזאת מתאים עבורי. אני אבוא מתי שנוח לי, אשקיע חצי שעה במעבר על הפריטים ובמדידה ואלך לעשות דברים מועילים יותר כמו לראות איזה סרט בקולנוע או לגרבץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי מראות כאלה , אני שמח שרוב המלתחה שלי מנייקי ואדידס , ושכמעט כל המלתחה האלגנטית שלי מגולף/כאמל/בגיר ועוד מבחר פריטים מחו"ל .

הייתי בכל חנות אפשרית - מ"מייסיס" במנהטן ועד אאוטלטים לא נתפשים בגודלם של ליוויס ונייקי באורלנדו , החוק היה תמיד אותו החוק - קונים מה שנוח ונעים ללכת איתו ונראה טוב על הגוף, לא קשה וחוסך הרבה כאבי ראש.

לא אבין כאלו סרטונים בחיים - הייתי עומד בסבלנות בתור למכירת חג המולד של אפל לילה שלם ולא מתנפל ככה על חנות ..

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
עכשיו מישהו מוכן להגיד מה מיוחד כל כך בחברת בגדים הזאת?

מצטרף לשאלה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

WTF?...

אפשר לחשוב, על מה כל הסיפור, אללה יוסוף יוסוף הפסיכופת שהולך מהר ולועס גת. וואו. פתחו חנות בגדים. BIG F'ING WOOP.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
עכשיו מישהו מוכן להגיד מה מיוחד כל כך בחברת בגדים הזאת?

אני חושב שזה שילוב של כמה דברים - פרסום אגרסיבי (יש שלטים ענקייייייםםם של החנות בסביבת עזריאלי) + עובדה שהיא הראשונה בארץ (משהו חדש) + תמורה למחיר שכנראה נחשבת למושכת בקרב קהל היעד.

בינינו אתה לא תראה הבדל בין בחורה שקנתה את החולצה שלה בפוקס הישראלי והישן לבין בחורה שעמדה בתור 5 שעות וקנתה ראשונה את החולצה שלה מחנות החברה.

אפשר לחשוב, על מה כל הסיפור, אללה יוסוף יוסוף הפסיכופת שהולך מהר ולועס גת. וואו. פתחו חנות בגדים. BIG F'ING WOOP.

כל אחד והשריטה שלו - מישהו מוכן לעמוד 48 שעות בתור בשביל פלאפון חדש, מישהו מוכן לקחת רכב בן 100 ולשפץ אותו במחיר של רכב חדש ומישהי נכנסת להיסטריה כשחנות בגדים כלשהי נפתחת. אם לא כל זה, כמה משעמם היה לנו....

פורסם

פשוט קורע מצחוק :lol:

הייתי בברצלונה , היו שם יותר מ20 חנויות של H&M , חלקם הגדול בעלי 4-5 קומות.

זבל של סחורה ומחירים ברצפה , ממש צריך לבחור בין כמה פריטים מאותו דגם כדי למצוא אחד שיש בו הכי פחות פגמים.:roll:

פורסם

אני עוד זוכר את התור שהיה בדיזינגוף כשפתחו את הסניף הראשון של סלקום.

רוב התור היה אז גברים דווקא ;)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אתה לא יודע מה הלך בסניף של פלאפון בקניון לב חדרה, כשבשנת 1996 התחילו למכור מוטורולה אלפא במחיר 300 ש"ח במזומן, והתחייבות לתוכנית דרקונית ל-3 שנים (בערך כמו מסלול אייפון 3GS 32G באורנג' עכשיו).

מה גם שלא היית מקבל את המכשיר מיד, אלא לאחר כמה ימים (פלאפון פשוט לא עמדו בביקוש) היית צריך לנסוע לאיזה חור באיזור התעשיה, ולחכות שם כשעתיים עד שיסיימו את האקטיבציה לקו. את המכשיר היית מקבל עם סוללה ריקה לגמרי (במצב שהוא בכלל לא היה מגיב לכפתור POWER), מטעין אותו כ-14 שעות, ורק אז היית יכול להשתמש בו, עם כל התענוגות של רשת AMPS אנלוגית של פלאפון אז, כמו הפרעות על הקו, קרינה מטורפת, מכשיר שמתחמם, ויכולת לשמוע אנשים אחרים תוך כדי שיחה.

נ.ב. דרך אגב, גם פה היה רוב גברי מוחלט בתור.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מצאתי ייחודיות או משהו מדהים בסחורה שלהם, זה אותו עקרון של מחסני #$%% וחנויות אאוטלט למיניהם.

נכנסתי גם בגרמניה וגם בארה"ב לחנויות שלהם ולא מצאתי פריטים שממש עשו לי את זה, למרות תג המחיר הנמוך.

ובנוסף לכך, מדדתי עשרות, לא צוחק, עשרות חולצות ותמיד הגזרה הייתה לא טובה, אז נכון שמבנה הגוף שלי מעט בעייתי אך זה היה ממש בדיחה וסבל עבורי (שונא לקנות בגדים, כן, השתמשתי במילה שונא).

לגבי תופעת העדר וה STAMPEDE שנראה בסרטון, אוכל לאמר שזה בהחלט לא משהו שמאפיין רק את הישראלים ומתקפת הקונים וההסתערות על החנות נראתה גם במדינות רבות בעולם.

מויקיפדיה:

A stampede is an act of mass impulse among

herd animals or a crowd of people in which the herd (or crowd) collectively begins running with no clear direction or purpose. Stampedes are believed[citation needed] to originate from biological responses in the brains and endocrine systems of herd animals. The response is believed to have evolved to help animals escape predators.

Associated with stampede behaviour are animals like humans, cattle, elephants, Blue Wildebeests, and wild horses.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...