Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון הרכב של ynet

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרוב המאכלס דפים אלה לא מעוניין בשום כרטיסים או טובות הנאה, אני כבר כמה ימים שובר את הראש ולא כ"כ שומר מרחק בגלל החתכ'ת בקלית מזורגגת הזאת.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ינעל זובור כבר שבוע אני מסתכל רק על הישבנים של המכוניות בגלל החידה הזו. אוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אין טעם לענות על השאלונים של Ynet.

ב-2008, לקראת פסח, השתתפתי בחידון בשיתוף Ynet וסוכנות שברולט בארץ, כאשר הפרס לעונים המהירים ביותר היה זוג כרטיסים לתערוכת אוטומוטור.

אני עניתי על כל השאלות בזמן הקצר ביותר שיכולתי. אני לא זוכר אם ישר קיבלתי תשובה, או שלאחר כמה ימים קיבלתי תשובה לאימייל, אבל זכיתי בזוג כרטיסים. נאמר לי שהכרטיסים ישלחו אליי תוך כמה ימים לדואר. חשוב לציין שנתוני האישיים בהם נקבתי בתחילת השאלון היו אמיתיים ותקפים לחלוטין.

הכרטיסים לא נשלחו, ולאחר שפניתי ל Ynet ולסוכנות שברולט, נאמר לי שהם ישלחו אליי כרטיסים בהקדם.

זה לא קרה.

לבסוף שילמתי מחיר מלא על זוג כרטיסים בכניסה לתערוכה.

אי לא חושב שזה משהו נגדך.. אני, למשל, כן זכיתי בכרטיסים לאוטומוטר וגם קיבלתי אותם.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
עכשיו אתה יכול לחזור לנשים :lol:

נשים?!...:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...