Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וחצי , כן בטח אתם ישר חושבים האא עוד אחד שידבר פה על "שיפורים" להונדה סיוויק וכאלה , אז לא .

קיבלתי לא מזמן רשמית את הרכב של אמא שלי ( יונדאי אקסנט 03 ) ותמיד הייתה לי ההתלבטות האם למכור או להשאיר

בתכלס האוטו לא עושה בעיות רציניות והוא בסדר גמור , אבל האוטו מרגיש חלש , ולא כי אני חובב מירוצים או פתיחות הלא בהשוואה למכוניות אחרות שנסעתי בהאצה לכביש מהיר האוטו מרגיש עגלה וצריך ללחוץ יותר על הגז .

יש צורך להחליף גם 4 צמיגים חדשים .

וגם הגיר אוטומטי לא מוצלח במיוחד , וגם לדעתי הוא גדול מידי ואין לי צורך בכל הגודל .

אני רוצה קטן וחסכוני

עכשיו העבר של האוטו , אנחנו יד שניה (01 ברישיון) האוטו נקנה מניו קופל עם 70K קילומטר בערך ולאחר 5 שנים שהוא בבעלותנו הוא צבר 132K

האוטו עם ספר טיפולים שותף ומתועד , הבעיה היא רק העבר מליסינג והמכה תחתית בטמבון הקדמי מחניה שנורא מכער - אז אני חושש קצת מהמחירון שיתנו לי .

בכל מקרה , האם שווה להיכנס לתהליך הזה ?!

אני רוצה רכב שישרת אותי לתקופה של שנתיים אם אפשרות ליותר

אוטו שיהיה ידני , אמין לא פחות ממה שיש לי עכשיו , קטן יחסית , חסכוני בדלק , 100 כ"ס ומעלה

לא מחפש פוזה או דברים כאלה

פולו אני יודע שתתאים

אבל השאלה כאן היא לא מה לקנות הלא האם כדאי בכלל למכור ולהיכנס למצב הזה של לחפש רכב חדש וה' יודע עד כמה קשה למצוא אחת שמורה .

ומה גם שהמחירון של הרכב שלי הוא 30K ולאחר כל הבעיות זה ירד בטח לאזור ה26 כך שאצתרך לרדת בשנה

פורסם

אני הייתי שוקל לקנות דייהטסו סיריון או פיאט פונטו. פולו רכב נחמד אבל הבעיה היא שאם תצטרך חלק מסויים מקורי אז צ'מפיון יחכו מעבר לפינה לעשוק אותך.

אופציה נוספת (אם אתה פתוח להרפתקאות) זה רנו טווינגו ידנית, רכב קטן וגאוני. אומנם השנתון יהיה נמוך והאבזור הבטיחותי דל עד לא קיים אבל תוכל לקנות אחת שמורה ב-10K ש"ח ולשמור את שאר הכסף בצד לכל תקלה שלא תהיה (ובנתיים אם תשקיע את הכסף במקומות הנכונים גם תרוויח מהכסף שלך עוד כסף).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נעים לי להגיד (בגלל שטווינגו זה רכב גאוני) אבל אחת במצב טוב אפשר למצוא גם ב-3K

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מחיפוש גורף בין כל האופציות מצאתי כי פיג'ו 206 XS ידנית 1.6 110 כ"ס מעולה לצרכים שלי (שנים 01-02)

רכב יפייפה וקטן

לא אוטו ספורטיבי אבל גם יש לו כוח שמספק אותי

מה גם שעלות האחזקה שלו לא כמו של רכב ספורטיבי .

צריכת דלק ממוצעת , טיפולים וביטוחים ממוצעים

עכשיו השאלה האם כדאי להיכנס לסיפור של למכור ולקנות כשאני בן 17 וחצי עם משכורת חודשית של 1.5K ? :-o

למצוא אחת שמורה ולטפל בה אין לי בעיה ויש לי כבר ניסיון מועט בזה

אני רק מפחד למכור ולקנות ואולי לשקוע

אשמח לעוד חוות דעת ובעיקר חיזוקים

פורסם

אני חושב שיהיה לך קשה לתחזק את הרכב במהלך הצבא ולקנות רכב לחצי שנה זה לא מהלך כזה גאוני (תקח בחשבון שלקנות ולמכור את הרכב גם לוקח לא מעט זמן). לכן אני נאלץ לשנות את דעתי ולהמליץ לך להשאר עם היונדאי (גם בתקופת הצבא) לחסוך את הכסף בצד ואחרי הצבא לקנות רכב הרבה יותר חדש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני מתגייס עוד שנה וחצי רק (יא' עכשיו) :-D

בכל מקרה חשבתי גם ולמרות שזה נורא מפתה לא ניראה לי ששווה למכור רכב שנת 03 ולרדת בשנה ואולי גם לעלות בקילומטרז

עדיף לחסוך כמו שאמרת בצד ובבוא העת להתקדם לרכב חדש יותר

פורסם

עוד חוות דעת אחרונות (אשמח לחיוביות) לפני שאני קובע סופית שאני לא מוכר

כי לפעמים אני מגיע למסקנה שאני סתם משלם דלק מופרז בגלל לחיצות מופרזות על הדוושה כי האוטו מתקשה לסחוב ובעיקר בעליות (אני לא רוצה לחשוב מה יהיה כשזה יתבצע עם מזגן )

פורסם

הקפצה

יש לציין ששאלו אותי 2 אנשים אם אני מוכר את האוטו והציעו 30K

אני באמת שלא יודע מה לעשות , אשמח לחוות דעת מקצועיות

(מעוניין רק בפיג'ו 206 XS 110 כ"ס 01-02 )

פורסם

אם ננעלת על הפיג'ו 206, אגב בגרסה הדינית הוא רכב נאה מאוד, ומצאת אחת במצב טוב תוכל ללכת על זה.

תחשוב על שמתי שתמכור יהיה לךי ותר קל למכור 206 מאשר אקסנט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...