Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי תקופה קצת ארוכה עם גשמים סוף סוף יצאה קצת השמש וישראל סיים לי את הקורות ( ביחד עם עידן )

אני חייב לציין ( לא שאני מחדש משהו ) שהוא פשוט אומן!

כמה השקעה , תשומת לב לפרטים הקטנים ופדנטיות בבן אדם אחד

ישראל - אני רוצה להגיד לך תודה רבה רבה , אתה יודע כמה אני מעריך אותך ואת העבודה שלך

ואני מחכה בקוצר רוח לסדנא החדשה שלך ( או אפשר לומר הבית השני שלי :) )

הדרייברים נמצאים בחתימה

הגימור הוא פלוקינג אפור

תהנו מהתמונות :)

IMG_1122.JPG

IMG_0015.JPG

IMG_0017.JPG

IMG_0007.JPG

IMG_0008.JPG

IMG_0009.JPG

12012010027.jpg

16012010029.jpg

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד קצת :)

IMG_0001.JPG

IMG_0002.JPG

IMG_0005.JPG

IMG_0010.JPG

IMG_0012.JPG

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תתחדש אופיר.מה עם איזו חוות דעת על הטויטרים? :wink:

לאט לאט אבל בטוח ישראל תופס אחיזה בשוק היוקרה של אגף מתקיני העל.שאפו! :mm_yeah:

והקרמיקה הזו הופכת לריפוי בעיסוק בפורום..:lol:

שוב-תתחדש אופיר!

ליאור

פורסם

ליאור מה יש לך אתה עם החוות דעת על הטוויטרים? יש לך חסך בחוות דעת? :D

אמרתי לך כבר אז שהם סבבה לגמרי ואני ממליץ :)

קובי - עזר ולא עזר , סיפור ארוך שאני עדיין מנסה לפתור

במחשב נייד זה מזהה את הדונגל , במחשב ברכב לא :\

פורסם
פשוט יפייפה.

רוצה גם.

אופיר - איך המידים האלה?

הא, וסחטיין על המערכת האורגינלית של הרכב :wink:

המידים האלה מעולים לדעתי , גם מיקי מאוד אוהב אותם

הבעייתיות הכי גדולה היא לספק להם את הנפח שהם רוצים ( 1-1.5 ליטר )

תכלס היום אם הייתה לי אפשרות להביא מארצות הברית משהו אחר? סביר להניח שהייתי מביא משהו בסגנון של tang band bamboo / fountek כי אין לי ממש אופציה של קיקים ברכב הקטנצ'יק הזה

ורק אורגינל :D

פורסם

אופיר תתחדש גברבר אני בטוח שתהנה, ד"א איך המידים עם הנפח החדש שלהם?

ישראל - אין מילים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תוכן חדש...