Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן החניות, ההוצאות, ה"נוחות" והרעש (אצלי מה-KONI, צמיגי הR1R וההספק) קצת מעצבנים ביום-יום...

עד לפני שנה החזקתי קטנוע כרכב יומיומי, והרכב המשופר היה.... של אשתי.

בתקופה האחרונה הוא משמש אותי יותר ויותר.

אתמול בבוקר למשל, נסעתי מהמרכז לחיפה, ב"רגוע", לקח שעה ורבע ...

בדרך חזרה, איחרתי ליום הולדת של הבת שלי, ביטלתי את מוד ה"רגוע" - לקח חצי שעה :-P , זה היתרון של רכב משופר ...

ולכן, אני חושב עכשיו על רכב משפחתי בלי שיפורים שאני אעשה לו, 5 דלתות, נח ומפנק מעט יותר, STI חדשה ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם לא משופר - אבל FR סטנדרטית שמשמשת אותי יום-יום - כל היום (רכב ראשון ויחיד).

עושה בערך 17K לשנה, סובל מה (אי) נוחות יחסית ומקלל כל בור שאני מפספס ועולה עליו (ויש הרבה כאלו בחיפה...) אבל שוכח הכל ברגע שהטורבו נכנס לפעולה :-D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

הבעיות עם רכב משופר מתחילות ברגע שמרכיבים קלאץ שהופך את הדוושה שלו לסוג של פעילות חדר כושר,אוו שמרכיבים תושבות מנוע מחוזקות במיוחד,שמעבירות קבוע וויברציות לתא נוסעים.

זה בהחלט מוריד ולפעמים בלתי נסבל לנהיגה יום יומית.

פורסם
אכן , כשיוצא לי לנהוג על הקרוז של אמא שלי , פשוט תענוג , הנוחות , האוטומט.. זה כיף!

עד שלוחצים על גז , פאק זה לא זז :| פאק זה לא עוצר :|

יכול להיות שפשוט התרגלתי מידי לאיביזה שלי.

שכחת לציין שבאיביזה: פאק זה לא מסתובב :|...

:wink:

איביזה קופרה משופרת, אני נוסע ברכב ביום יום, בסביבות ה-35 ק"מ ביום בממוצע.

אפשר לנהוג ברכבים חזקים מאד בצורה רגועה בלי לחיצות חזקות או על בוסט נמוך אם צריכת הדלק מרתיעה אותך

ואז הרכב קצת יותר חסכוני ומאפשר נסיעות יומיומיות ומנהלתיות אם מתעלמים מהמתלים הקשיחים שפוגעים בנוחות.

אם כבר מה שמציק זה לנהוג בפקקים כי הרכב גיר ידני וזה יכול לתסכל בנהיגה ממושכת בפקק,

אבל זו בעיה שיש בכל רכב ידני...

פורסם

איביזה די קיצונית...

נוסע בה בדרך כלל רק בסופי שבוע (חייל...)

אבל בכל זאת מעדיף לסוע לסידורים וכאלה עם הליסינג (כשהיא פנויה), כי בכל זאת מפחיד ממשטרות וחניות וכאלה

לא שיש בעיה לסוע איתה ביום יום (זה אפילו כיף) אבל לפעמים מעדיף את השקט הנפשי

פורסם

GTI משופרת קלות,משמשת לרוב את אישתי כדיילי all day every day.

לא אשקר אם אומר שהייתי מעדיף לשמר את הרכב הזה יותר לפאן מאשר לדיילי.

אבל אין אפשרות כרגע לרכב נוסף,אז מסתדרים.

מה גם - לרמוס אגו מנופח יתר על המידה של גברבר ממוצע על הכביש בדרך לעבודה או חזרה עושה לאישתי את היום.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כל יום, כל היום.

גם אצלי וגם אצל האישה.

זה כל הכיף אף ע"פ שיש לא מעט חסרונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
GTI משופרת קלות,משמשת לרוב את אישתי כדיילי all day every day.

לא אשקר אם אומר שהייתי מעדיף לשמר את הרכב הזה יותר לפאן מאשר לדיילי.

אבל אין אפשרות כרגע לרכב נוסף,אז מסתדרים.

מה גם - לרמוס אגו מנופח יתר על המידה של גברבר ממוצע על הכביש בדרך לעבודה או חזרה עושה לאישתי את היום.

אהבתי.

לעומתכם המאזו אני בקושי סובל את הקוני בסופ"ש ולא מסוגל לנסוע ב1- מוד כל השבוע, והרכב לובש עוד צמיג חתך גבוה.

בעיקר בגלל מצב הכבישים והבאמפים (המתרבים כמו שפנים) באיזורי וגם בגלל שאני חייל, דלק מצרך יקר מדי בשבילי. :-(

אה, עוד משהו - אני מפחד ממכות פח וכדומה מאד ולכן מעדיף לשמור את הרכב לימים הפנויים על הכביש ולהסתכן פחות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

רכב יומיומי לכל דבר.

לפעמים הנוקשות מציקה מאוד, התחמקות מבורות ומכבי ביוב, חיפוש חניה לא קרובה לרכבים אחרים ולא מרוחקת מידי ומבקום חשוך.

לפעמים פשוט כיף לקחת את הפונטו ספייס של אמא, לחסוף דלק ולנסוע רגוע.

פורסם

גם אני במועדון:"האיביזה שברה לי את הגב"

אבל אני נהנה מכל רגע מהאוטו,אין ספק שהוא חזק,איכותי יחסית למשפחתומטיות של ציי הליסינג,הנוחות היא סבירה (בולמ''ז גרועים בקופרות\אפאר),אבל מעבר לזה די כיף לנסוע בו.

ליום יום מכוונים את הבוסט קונטרול על low 0.6-0.8 באר,וכשרוצים להחזיר את הכוח לבהמה פשוט לוחצים על הכפתור והיא חוזרת לגדוש גבוה.:lol:

פורסם

מן הסתם אם בנית רכב קארט אז נסיעות יום יומיות לא יהיו כדאיות ובטח שלא נעימות.

הכל תלוי ברכב וכמה משופר.

אני יכול לומר שרוב ה-VAGיות שאני מכיר, כולל "החזקות מאד", יכולות ומשמשות כרכב יום יומי, שים לב גם שרוב מי שנתן לך מענה חיובי בט'רד הם בעלי ה-VAGיות.

אימפרזות ו-Evoים גם סטנדרטיות הן לא ממש רכב יום יומי, צורכים המון דלק ונוחות כמו סקייטבורד, מי שנוסע ברכבים אלו באופן יום יומי לעיתים מוכן לסבול בשקט :wink: או פשוט מזוכיסט.

לצרפתיות נטיה לאמינות נמוכה כמשופרות ולכן שימוש יום יומי בהן הוא לא כדאי, שלא נדבר על איטלקיות.

זה לפחות מנסיוני.

ובשביל הסטטיסטיקה אני נוסע 30,000 בשנה על הרכב.

***Skodillac***

• תוכן חדש...