Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לכל בעלי הרכבים המשופרים או חזקים כסטנדרט, עתירי מומנט וכ"ס.

האם הרכב משמש אותכם לנסעיות בית - עבודה? איזה מרחקים אתם מכסים ביום / שבוע / חודש / שנה על הרכב המשופר?

או שיש לכם רכב ליסינג / קטנוע / תח"צ והרכב משמש כרכב פנאי לסופ"שים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגדיר "חזק כסטנדרט" בשבילך?

הסטדנדרט שלי הוא סביר להניח, לא זהה לשלך.

הכל כמובן נובע מנגזרת של תקציב בסופו של דבר...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

משתמש ברכב כרכב יומיומי לכל דבר,רק בעדינות [משטרות,חניות בעייתיות וכל שאר המפגעים..]

עסק לא זול בתחזוקה ודלק.

אבל כל אחד והצעצועים שלו.

לגבי ק"מ שנתי אז אצלי זה בירידה בתקופה האחרונה [10-12K בשנה].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כל יום, כל היום:) ולא תמיד רכב נקבע לפי התקציב(זאת אומרת לרוב זה ככה) אבל יש גם העדפות. אני מכיר ים אנשים עם מספיק כסף שיכולים להעמיד כמה רכבים יקרים בחנייה וקונים לדוגמה לנד קרוזר במקום איזה X5 או משהו כזה..

פורסם

איביזה זה רכב יום יומי , זה כל היופי בהוט האץ'.

לא צריכה להיות שום בעיה בשימוש יום יומי , למעט הנוחות שאפשר להתרגל אליה.

פורסם
בשנה עובר אולי 2000 ק"מ.

אני עושה כזה קילומטרז' בחודש:lol:

מה פאן ברכב שכל הנסיעה בו צריכה להיות מתוכננת מראש בכך שלא תגיע לרחוב עם במפרים או שתיתקל בעבודות בכביש או כביש עם בורות? אלו ממש לא מראות נדירים בארץ אלה נפוצים מאוד, מה הטעם בלהחזיק כזה רכב נמוך?

פורסם

כל יום , גם עם ה306 שהיתה וגם עם האיביזה.

חלק מהכיף (והסאדומזוכיסם) זה לסוע גם ביום יום בנבלות האלו , למרות שאני לא אשקר ואגיד שלפעמים יותר נוח פשוט לסוע באוטומט רגיל ואפור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן , כשיוצא לי לנהוג על הקרוז של אמא שלי , פשוט תענוג , הנוחות , האוטומט.. זה כיף!

עד שלוחצים על גז , פאק זה לא זז :| פאק זה לא עוצר :|

יכול להיות שפשוט התרגלתי מידי לאיביזה שלי.

פורסם
אני עושה כזה קילומטרז' בחודש:lol:

מה פאן ברכב שכל הנסיעה בו צריכה להיות מתוכננת מראש בכך שלא תגיע לרחוב עם במפרים או שתיתקל בעבודות בכביש או כביש עם בורות? אלו ממש לא מראות נדירים בארץ אלה נפוצים מאוד, מה הטעם בלהחזיק כזה רכב נמוך?

צודק, אחרי 3 וחצי שנים זה די נימעס ועוד שבוע כניראה זה הולך להישתנות.:cry::-(

פורסם

ניתן להיתנייד עם המשופרת ללא בעיה,יש כאלה שהכפילו ושילשו ויותר מיזה ונוסעים ביום יום עם הרכב.

אם השאלה שלך היא מבחינת בלאי אז יש כאלה שנוסעים וימשיכו לנסוע בלי שום חשש לבלאי גבוהה.

המינוס היחידי הוא רעש(יש דרכים לצמצם במידה משמעותית כיום),ואי נוחות של בולמים קשים(סט קויילאובר מתכוונן ייפתור את הבעיה בלי להיתאמץ יותר מידי) וזהו...

אל תשכח שבעלי המשופרות לא לוחצים על הגז מהמבוקר עד הלילה,נסיעות מנהלתיות ייתנהלו כמו כל אוטו אחר ואפילו בבטיחות יתרה מכיוון שיש דגש אצל בעלי המכוניות לצמיגים תקינים ובעלי אחיזה גבוהה יותר מכל מאזדה 3 ליסינג ובכלל-יותר מכל אוטו אחר על הכביש,מערכת מתלים שהיא הרבה יותר טובה מרוב המכוניות על הכביש(פרונט,גומיות,בוקסות וכדו'),ברוב המקרים ברקסים גדולים יותר מהמקור ובטיחותיים יותר(רפידות,דיסקים,קאליפרים)

והכי חשוב אחזקה שוטפת כל ימות השנה וידיעה מוחלטת לגבי מצב ותקינות הרכב.

• תוכן חדש...