Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני,לא יכולת לתת הודעה קצת יותר "משוחדת" ?

:wink:

היפניות זוללות דלק,הצרפתיות לא אמינות,האיטלקיות בכלל חרא, אבל ה-VAGיות- סוכר.

לידיעתך,

אותן יפניות שאתה מגדיר "שאפילו כסטנדרטיות הן לא ממש רכב יומיומי", בחו"ל הן משמשות כרכב משפחתי לכל דבר,בטח ובטח רכב יומיומי.

זו סתם דוגמא רק על היפניות.

זה שבישראל איבו\אסתי נושקות ל-300K שקלים לא אומר שהן סופר ספורט לימי מסלול בלבד.

בלא מעט מדינות,כל אחד מהרכבים שציינת משמש כרכב משפחתי סטנדרטי ולא כאיזה רכב "מיוחד".

אין באימפרזה שום דבר שמונע ממנה לשמש כרכב יומיומי,גם אם שמת לה קצת חמוצים,אותו כנ"ל לגבי הצרפתיות או הגרמניות או האיטלקיות.

כמובן שאם,כמו שרשמת,החלטת שאתה רוצה לעשות מהרכב קארטינג,או שמת לעצמך ליעד לקחת ויירון מגלגול,זה משהו אחר, אבל כסטנדרט +שיפורים "סבירים" כאלה או אחרים,כל אחד מהרכבים שצויינו פה יכולים לשמש כרכב יומיומי,אולי פחות נוחים,אבל בהחלט יכולים.

אם יש מקומות בעולם ש-R8\לוטוס אקסיז'\F430\911TURBO משמשים כרכב יומיומי,אין סיבה שאיבו לא תוכל לעשות את זה, הכל שאלה של "רמת פינוק" ואפשרויות זמינות אחרות.

ברור שאם יש לך ליסינג בחניית הבית אז תעדיף לנסוע איתה לקניות או לסידורים כאלה ואחרים,אם לא תיהיה לך האופציה הזאת, אני רוצה לראות אותך משאיר את הרכב (המשופר) בחנייה ומתגלגל עם מוניות\אוטובוסים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השירשור חיפש תשובות מרכבים קיצונים.

איביזה אוו אימפרזה עם תוכנה וצנרת זה לא קיצוני בכלל,ואפילו לא קרוב לזה.

פטל ניסית לנהוג אצל יחיאל באיביזה אוו מוטי עם הגולף?שם אחד קיצוני בהספק והשני קיצוני להתנהגות,בשניהם זה בלתי סביר לנהוג ביום יום.

פורסם

טוב, אני מסכים שאני קצת משוחד :wink:

בנושא האימפרזות והאיבואים, הרכבים זוללי דלק ונסיעה יומיומית קצת כואבת בכיס, אבל זה נכון, אפשר לנסוע איתם ביום יום אם הכיס שלך מספיק עמוק ואתה זהיר בבורות ופסי האטה.

יריב,

לגבי הרכבים של מוטי ושל יחיאל, האוטו של מוטי קארט כך שנסיעה יומיומית כמו שאמרתי היא באמת לא מומלצת.

רכב ברמה של יחיאל יכול בהחלט להיות דיילי, תסתכל בחניה בבית שלך יש שם איזה אוטו לבן שהוא דיי דיילי ממה שאני זוכר :-P

בלי קשר להיותי משוחד, אני עדין חושב שה-VAGיות המשופרות הן מספר אחד כרכב משופר שהוא גם דיילי אבל אני מסכים עם מה שאמרתם עקרונית, כל רכב משופר יכול להיות רכב דיילי.

***Skodillac***

פורסם

הדבר היחיד שיכול להקשות בנסיעה כרכב יום יומי הוא גיר רגיל בפקקים אין סופיים,אבל אני אישית מוכן לשלם את המחיר. (בעיה שנפתרה בגולף GTI עם ה DSG ושאר רכבי הקונצרן התואמים)

דבר נוסף שגוזל לי הרבה זמן זה נושא החניה בכל מקום, לחנות רחוק מרשעים ולחזות תרחישים של כל מיני טמבלים שיזיקו לרכב

אני לא משופר, ונוסע ברכב כרכב יום יומי ויחיד. (בערך 15-16K בשנה)

כל היופי זה שאפשר גם לנסוע רגוע (כמו בבוקר בדרך לעבודה), אבל כשבא לך להתחרע קצת או כאשר אתה ממהר, אפשר לסחוט את הדוושה ולהיות מהיר מ90 אחוז משאר המכוניות על הכביש.

כיום כשכל מזדה 3 מגיעה עם ג'נט 16 או 17, אני לא חושב שברכבים שהם לא מונמכים ו/או מוקשחים תהיה נוחות נסיעה שונה משמעותית.

ASAFY, כאשר אתה שומר על רמת שיפורים הגיונית , כלומר שיפורים קלילים ברמה של צ'יפ ושאר חמוצים , עלויות האחזקה שלך לא יהיו שונות מרכב 1600 ממוצע.

כשמתחילים לעשות התקנות על התקנות ושינויים על שינויים, משלמים על זה מחיר מסויים וכל עוד הבעלים מוכן לזה מראש אז אין שום בעיה.

בנסיעה יום יומית לעבודה כולל פקקים בבוקר וגם קצת בחזור וכולל התחרעויות בלילה / סוף שבוע , אני מצליח לעמוד על צריכת דלק קצת יותר טובה מ1:10 אז לא מדובר על משהו ששונה מ1.6 אוטומטית ממוצעת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ASAFY, כאשר אתה שומר על רמת שיפורים הגיונית , כלומר שיפורים קלילים ברמה של צ'יפ ושאר חמוצים , עלויות האחזקה שלך לא יהיו שונות מרכב 1600 ממוצע.

כשמתחילים לעשות התקנות על התקנות ושינויים על שינויים, משלמים על זה מחיר מסויים וכל עוד הבעלים מוכן לזה מראש אז אין שום בעיה.

בנסיעה יום יומית לעבודה כולל פקקים בבוקר וגם קצת בחזור וכולל התחרעויות בלילה / סוף שבוע , אני מצליח לעמוד על צריכת דלק קצת יותר טובה מ1:10 אז לא מדובר על משהו ששונה מ1.6 אוטומטית ממוצעת.

לא מסכים איתך ב:

דלק:אני ממלא 98 ,1.6 ימלא לרוב 95+הרכב שלי אוכל בממוצע 1-10 בנסיעה די רגוע,נסיעה אגרסיבית זה גם מגיע ל1-7 בכייף,ב1.6 משפחתי זה ממש לא המצב.

טיפולים,אצלי פלגים מקוריים יעלו כ400 שח[ולא הזכרנו פלגים "משופרים,..],פילטר שמן מקורי עולה כ90 שח ,שמן מנוע יעלה כ160 שח וכו'. תוסיף לזה שאנחנו לרוב[בעיקר אילו שגודשות גבוה,עושים טיפולים במועדים יותר צפופים ולא מושכים לרוב 10K+בין טיפול לטיפול.

תוסיף לכך את צנרת הטורבו שזה עיניין נוסף על בלאי המנוע,טורבו הולך תכין $,טורבו יכול לעלות כמו מנוע שלם של 1600 ממוצעת..

לא הגענו לביטוחים,ביטוח לנהג צעיר מקיף וחובה הצעה הטובה ביותר היא כ6500 אלפיות לעומת 4300 ב1600 ממוצעת .

שורה תחתונה גם איביזה סטנדרטית ומקורית [כמו שלי] באחזקה שוטפת תהיה יקרה יותר מ1600 יפנית ממוצעת.

כמובן שאני לא בוכה על זה כי מי שקונה רכב כזה צריך לקחת את הדברים האילו בחשבון,אני לקחתי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם תכניס קורולה\מאזדה 3 למוסך היבואן תשלם יותר מ1.8T שתלך למוסך מורשה וטוב (לרוב גם יותר) מצ'מפיון

ההבדל העיקרי כמו שאמר אסף הוא בדלק ובביטוח,המנועים והמגדשים הנ"ל מאוד אמינים כשיודעים איך להתנהג איתם :-D

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ב-6 ק"מ לליטר [98!!!] נראה לי קצת חוצפה לנסוע באוטו ביום יום, לא רק שזה כואב כלכלית אלא זיהום האוויר שזה מייצר הוא בגדר עוול.

תוסיף לזה העדר מיזוג אוויר ראוי ונוחות נסיעה תוצרת שנות השמונים וקיבלת מתכון לאוטו שיושב בחניה רוב השנה.

רון.

30K ק"מ ביפנית. 500 ק"מ בשנה בגרמנית.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

רון

לא יודע על איזה רכב אתה נוסע (STI?)

צריכת הדלק אומנם גדולה אבל די משתנה בהתאם ללחיצה..

מיזוג אוויר? יש לי בקרת אקלים

נוח לי מאוד וטוב לי ואני לא חונק אף אחד אחר יותר משאף אחר לא חונק אותי

תמיד יש צדדים חיוביים ושליליים לכל דבר,השאלה היא מה גובר על מה ומוציא מאיזון וכמובן שהכל בעיניי המתבונן

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קליאו ספורט סטנדרטית.

הרכב כמובן משמש אותי כרכב עיקרי ויחיד, ועושה כ20K בשנה.

אחד השיקולים בקניית הרכב היה לקנות רכב שבנוסף ליכולת גבוהה לתת כיף, גם יבצע את כל המטלות שנדרשות מרכב נורמלי.

לכן נפסלו רכבים בעלי 2 מושבים, רכבים ששותים דלק בכמויות, וכו'.

אין לי בעיה עם הקלאץ' בנסיעה יומיומית, חוץ מבפקקים שזה קצת מבאס אבל לא אסון.

יתר הדברים לא שונים מהותית מרכבים רגילים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
רון

לא יודע על איזה רכב אתה נוסע (STI?)

מיזוג אוויר? יש לי בקרת אקלים

נוח לי מאוד וטוב לי ואני לא חונק אף אחד אחר יותר משאף אחר לא חונק אותי

תמיד יש צדדים חיוביים ושליליים לכל דבר,השאלה היא מה גובר על מה ומוציא מאיזון וכמובן שהכל בעיניי המתבונן

אני לא שופט את מי שעבורו מדובר ברכב יחיד, אבל מכיוון שלי אישית יש חלופות, אז להתנייד ביום יום ברכב שגומע ליטר לכל 6 ק"מ זה עוול.

באותה עגלה שתיינית אגב אין מיזוג אוויר [כי הבעלים שלה חאפר]

ושוב, למי שעבורו זה רכב יחיד - אין בי שום טענה.

למי שבוחר לחרב את הכוכב עליו הוא חי - אליו אני בא בטענות. [כולל החמסנים-העלובים שמתניידים בריינג' רובר ספורט חדש שמגיע לתצרוכת דלק של 1:2, אבל זה באמת דיון אחר]

נ.ב. היפנית היחידה אצלי היא הסוויפט-ליסינג שלי :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מסכים עם כך שאם יש לך אפשרות אזי ברור שעדיף להשאיר את הספורטיבית בבית ולנצל אותה נטו לנסיעות פאן, היתה לי תקופה כזאת שהיה לי רכב של העבודה, הספורטיבית היתה מכוסה במשך כל השבוע בחנייה,ובסופ"שים הליסינג היתה בחנייה והספורטיבית התעוררה,זה אידיאלי.

עבור מישהו שאין לו אופציה של רכב שני,רצוי לשמור את הספורטיבית בצד של ה"שימושית ליום יום".

מה שכן בני,שלא תחשוב שאני "אנטי VAG",אני אוסיף בהמשך להודעה הקודמת שלי שיש לי פה חבר עם GTI משופרת "היטב" (טורבו\קולר\צ'יפ\אנטירולים\נשימה\פליטה),הרכב חזק מאוד ויחד עם זאת מאוד נעים בנסיעה מנהלתית,למרות שהוא עם ג'אנטים כל כך גדולים שהצמיגים שלו נראים כאילו הם פסי הדבקה של איזולירבנד,והרכב מאוד מאוד מוקשח (אפס זויות גלגול).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איביזה טורבו וחמוצים, משמשת ליום יום עם צריכת דלק מצויינת.

גם מבחינת הנוחות אני מעדיף אותה, אני אוהב מכוניות נוקשות והרכות ממש לא לטעמי.

הקרייזלר שלמטה אצלי בערך 4 ימים מתוך שבוע וגם אז אני מעדיף לנסוע באיביזה.

אגב, אם היה לי 911 טורבו הייתי קונה קטנוע ליום יום :-P

פורסם

VAGיות משופרות (לא ברמות קיצוניות) הן גם לדעתי הרכבים הטובים ביותר ליום-יום.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

גולף GTI כרגע רק עם צ'יפ ופורק,

משמשת לנסיעה יומיומית בעיקר בשעות העומס, אמינה מאוד - אין תלונות.

בסופי השבוע אני מפצה אותה...

חיסרון קטן הוא שגם "פז" מודים לי על הקניה:lol:

GOLF GTI 1.8T

פורסם
איביזה טורבו וחמוצים, משמשת ליום יום עם צריכת דלק מצויינת.

גם מבחינת הנוחות אני מעדיף אותה, אני אוהב מכוניות נוקשות והרכות ממש לא לטעמי.

הקרייזלר שלמטה אצלי בערך 4 ימים מתוך שבוע וגם אז אני מעדיף לנסוע באיביזה.

אגב, אם היה לי 911 טורבו הייתי קונה קטנוע ליום יום :-P

תשמע במצב שלך , אתה צריך קטנוע שיהיה לסופשים , וליום יום תוכל להתנייד אם העגלה שלך ...

:lol:

• תוכן חדש...