Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאון רכב ברמה הרבה יותר גבוהה. אבל שים לב, ישנם מספר דגמים של מנועי 1.6 ל' של הלאון. במוסך רשמי של צ'מפיון אמר לי המנהל שיש רק דגם מנוע אחד מוצלח ב- 1.6 והוא AEH. הדגמים האחרים נוטים להתחמם ואינם מתאימים לאקלים החם בארץ. ברשיון הרכב אמור להופיע דגם המנוע. חשוב לבדוק זאת.

פורסם

הבנתי.

אם ההשוואה היא כזו:

לאון רמת גימור "ספורט", מודל 2002, מנוע 1800 כמובן, גיר ידני

קסארה 1.6 אוטו' אבל מודל 2004

(ל-2 הרכבים אין ק"מ רב)

מה אז?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש ברכב.

הלאון "ספורט" תיהיה זריזה יותר מהקסארה ולדעתי היא גם נראת מעולה. מצד שני הקסארה נוחה משמעותית ויותר מתקשרת.

תמקד את הדרישות שלך מהרכב.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

זה לא עניין של דרישה.

כל אחד מחפש רכב נח, מאובזר, בטוח, אמין, מתקשר וכו'.

השאלה היא, אם יש 2 אפשרויות הנ"ל, מה עדיף, בכל אחד מהפרמטרים ובשקלולם?

פורסם

זה שקרעו לו את הצורה פחות. (אני מניח שזו הקסרה, אלא אם יוכח אחרת).

בדוק במוסך היסטוריית טיפולים כדי לאמת את הק"מ, ואם אתה יכול עשה סיבוב על הרכב.

לא כולם מתחברים לגיר הצרפתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אותו גיר עם כיול שונה. לא סתם אני מציע לך לעשות סיבוב.

אתה תבין על מה אני מדבר אחרי 10 דקות נסיעה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא איום, אבל לא כולם אוהבים להרים את הרגל מהגז ולהרגיש שהגיר הוריד הילוך משלישי לשני לפני כניסה לצומת.

ביפניות גם כשאתה בולם הרכב מושך קדימה, ב AL4 הגיר עוזר לך לבלום. זה אינדבידואלי, תבדוק.

פורסם

אם הבחירה היא בין הלאון 1.8 ידני לקסרה 1.6 אוט' אז הייתי הולך על הלאון בגלל שהשילוב של מנוע- תיבה יותר מעניין, זריז ומהנה מאשר 1.6 אוט'

פורסם

nepet

אינדיוידואלי לחלוטין. אני דווקא אוהב בירידות שהמגאן מבינה שאני רוצה להאט והגיר מוריד הילוך ומסייע בבלימת הרכב במקום ללחוץ על דוושת הבלם.

לאון

אין ספק שלאון 1.8 ידני יהיה יותר מהנה לנהיגה, אלא אם יש לך בעיה עם ידני.

אבל מה לגבי נוחות? מרווח? איבזור? הוצאות אחזקה? צריכת דלק? האם הלאון עדיפה או שמא כאן הקסרה "לוקחת"?

פורסם

כשאין הפתעות ואתה נכנס לטיפולים שוטפים אתה תצא בערך באותו נזק. שמנים / מסננים / מצתים וכו.

ה 1600 זה אחד המנועים האמינים של PSA, ה AL4 קצת פחות.

המרווח אותו מרווח פחות או יותר, שתיהן בסגמנט של רכב משפחתי.

אני מעריך שתא המטען של הלאון יותר נח להעמסה בגלל המבנה, לי המושבים בקסארה היו נוחים יותר.

הקסארה מגיעה עם רדיו דיסק אינטגרלי נשלט מההגה, ואולי עוד קצת פיצ'פקייס קטנים שאין בליאון משנת 2001,

תבדוק את נושא הבטיחות בשני הרכבים.

• תוכן חדש...