Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סוזוקי בלנו 2002 אוטומטית.

לאחרונה, כתוצאה ממדידות חוזרות גיליתי כי צריכת הדלק שלי ירדה מ- 11 קילומטר לליטר ל- 7-8 קילומטר לליטר (בכל נסיעה משולבת).

שמתי תוסף K44, לא עזר.

פניתי לג'קי מאלי את אלי דושי בתל אביב, 4 גזים יצאו תקינים, אך הוא עדיין המליץ על תוסף ומכר לי שני תוספים: אחד לפיח ואחד לעופרת. עשיתי שוב כמה מדידות ועדיין הצריכה החא בין 7 ל- 8 קילומטר לליטר. חשוב לציין כי הרגלי הנסיעה שלי לא השתנו.

חזרתי לג'קי, הוא שוב בדק את הגזים ואמר שהם תקינים ואמר שאין משהו נוסף שהוא יכול לעשות. הובכן אני בבעיית צריכת דלק. :cry:

פלאגים - החלפתי לפני 15,000 ק"מ של NGK בהתאם להוראות יצרן.

פילטר אויר תקין - שמתי פתוח של סימוטה לפני חודש וחצי.

נא עזרתכם/עצתכם

תודה

פורסם

קודם כל נסה לשחזר , אילו שינויים בצעת באוטו .

אם החלפת פילטר , אולי אחד הצינורות או החישנים נשארו מנותקים .

החזר את המצב לקדמותו כולל פילטר אוויר מקורי ותבדוק .

פורסם

יש שינוי בסחיבה של האוטו?

אם הבנתי נכון הגעת ל15000 ק"מ. בצע טיפול 10 (פילטר שמן, שמן, פלאגים, מסנן דלק, ניקוי\החלפה פילטר אוויר).

תעשה את מה שהוצע כאן וחזור לעדכן.

פורסם

טיפול 10K בוצע לפני כ-2,000 קלימוטר.

בהתקנת פילטר פתוח לא בוצעו שינויים ברכב למעט הוצאת הקופסא של הפילטר המקורי החוצה.

הפילטר הוברג אל תוך הצינור המקורי שאליו היה מחובר בית פילטר מקורי.

הייתי במורשה היום, שוב בדקו גזים - תקין לגמרי. בדקו עם סורק את הפרמטרים של כל החיישנים - תקין, כל החיישנים מגיבים ועובדים בטווחים הנכונים. במוסך אמרו שמבחינתם הכל תקין. אין מה לעשות.

אני משתגע...

פורסם

שלום רב

אים המנוע עובד בצורה תקינה על מערכותיו יש צורך לבדוק את תפקוד הגיר יכול להיות שיש איבוד כוח מוגזם בגיר

( לפי דעתי תנסה להחזיר את מסנן האוויר לקדמותו ותראה אים אכילת הדלק מסתדרת )

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בדיקת 4 גזים לא מספיקה לאימות או שלילה של "צריכת דלק" ומניסיוני אם הלקוח טוען שקיימת צריכת דלק הוא לרוב צודק ואנו כבעלי מקצוע אמורים לאבחן את הלמה.

בקש בדיקת סורק - מפות דלק וחיישנים רלווטים.

בדיקה במוד 6 יכולה לעזור מאוד (אם הרכב תומך בזאת).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בדיקת 4 גזים לא מספיקה לאימות או שלילה של "צריכת דלק" ומניסיוני אם הלקוח טוען שקיימת צריכת דלק הוא לרוב צודק ואנו כבעלי מקצוע אמורים לאבחן את הלמה.

בקש בדיקת סורק - מפות דלק וחיישנים רלווטים.

בדיקה במוד 6 יכולה לעזור מאוד (אם הרכב תומך בזאת).

בברכה.

חיים יוד.

מה זה מפות דלק?

ומה זה מוד 6?

פורסם

איך המסנן יכול להוות בעיה כזו?

הרי ההפך הוא הנכון - זרימת האויר הינה חופשית יותר... לא?

לא בוצעו שום שינויים בצנרת. מה שכן הפילטר ממש מתחמם בנסיעה - הוא במרחק של כ- 40 ס"מ מהמנוע.

• תוכן חדש...