Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין גולף 1.6 ל-1.9 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בטבריה ועם כל הירידות והעליות שיש האוטו צורך הרבה דלק.

אז ככה או גולף 1.6 או TDI 1.9 רק ידני.

מישהו יכול לכתוב לי את החסרונות והיתרונות של ה-1.6 וה-1.9ומה ההבדלים שיהיו לי בצריכת הדלק בטבריה.

זה חשוב, תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

אני גם מעוניין בTDI אבל פשוט הרעש של הדיזל משגע אותייי.... אני מתכוון לרעש של הפאסט ושל הבורות... זה אותו רעש לא ?

פורסם

כן, זה אותו רעש.

אל תמהר לוותר בגלל הרעש (שמחוץ לרכב נשמע די חזק). בדקת בכלל איך הרעש בתוך הרכב?

לנו יש פולו דיזל, והרעש לא כזה נורא, אפילו די שקט (ביחס ל1.6) והוא קיים בעיקר בתאוצות.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אז אתם ממליצים על TDI, אני ילך על זה.

רק לפני שאני עושה את הצעד הבא,אם אני הולך על דיזל אולי כדאי שאני ילך על ה-SDI ? יותר זול ואם אתם יכולים לכתוב לי את הבדלים שיש בין הTDI לSDI ואם כדאי לי להשקיע עוד 10K בשביל לקנות את הTDI או להסתפק בSDI,שאת ה10K אני יוכל להשים על דברים אחרים ברכב כגון:

מערכת

מגנזיום

ריפודי עור וכו'.

פורסם

SDI - 68 כ"ס ללא טורבו

TDI - 110 כ"ס עם טורבו

במילים אחרות, הבדל של שמים וארץ ואין צורך להרחיב במילים. אם תיקח SDI, בעליה הראשונה בטבריה אתה תעצור אחרי כמה מטרים ותדרדר אותה לתהום הקרוב.

פורסם

אל תגזים עם התיאורים.

היתה לי פולו קלאסיק סטיישן SDI במשך 5 שנים.

היא עלתה לירושלים על בסיס יום-יומי.

יש הרגשה של מחסור בכח, אבל עד לדירדור לתהום המרחק עוד רחוק.

ולמי שרשם שהרעש בתוך הרכב לא כזה חזק - כדאי לגשת לבדיקת שמיעה, הרעש בפולו SDI הוא חזק למדי.

לסיום - מנועי TDI מאוד מוצלחים, חזקים וחיסכוניים מאוד - כדאי לחפש בסבלנות גיךף TDI במצב סביר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לחבר שלי אוקטביה 1.9 TDI , מאוד חסכונית.

ואני אישית אוהב את הרעש.

עד כמה שאני יודע 1.9 TDI בסופו של דבר יותר חסכוני 1.6 בנזין.

יוסי,

mazda 323 glx 1997

פורסם

בעליות עדיף מנוע TDI (אני אישית מעדיף מניסיוני עם דיזל וטורבו דיזל כי יש לו יותר מרץ וזמינות כוח ) . גולף/טולדו/אוקטביה, שלושתם קיימים בארץ עם גיר רגיל, אותו מנוע ונתונים די דומים. או אולי אופל אסטרה/רנו מגאן

פורסם
אל תגזים עם התיאורים.

היתה לי פולו קלאסיק סטיישן SDI במשך 5 שנים.

היא עלתה לירושלים על בסיס יום-יומי.

יש הרגשה של מחסור בכח, אבל עד לדירדור לתהום המרחק עוד רחוק.

ולמי שרשם שהרעש בתוך הרכב לא כזה חזק - כדאי לגשת לבדיקת שמיעה, הרעש בפולו SDI הוא חזק למדי.

לסיום - מנועי TDI מאוד מוצלחים, חזקים וחיסכוניים מאוד - כדאי לחפש בסבלנות גיךף TDI במצב סביר.

אני לא מגזים, היתה לנו גולף SDI. לעלות היא עולה, אבל איך היא עולה? הרכב חסכוני ואמין אבל המחסור בכח מורגש מאוד. בעליה הרצינית הראשונה המחסור בכח יורגש מאוד ויעיק.

פורסם
אתה מחפש רכב לעליות של טבריה?

הsdi לא תזוז וגם עם כן תהיה בראשון שני כל העלייה

וב-TDI ? יכול לעלות רביעי חמישי ?

פורסם

ערב רב

כן ה TDI עולה ב 3-4 בקלות

כן ה SDI עולה ב 2-3 בקלות עם נטיה לכיוון השני

כן ה TDI מאיץ וסוחב טוב וחסכוני פחות

כן ה SDI מאיץ כמו משאית קטנה אבל אלוף העולם בחיסכון מעורב 20 ק"מ/ליטר

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל