Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בחדירת מי גשמים בכמות לא מבוטלת למשטח הנוסע מלפנים ומאחור בצד הימני של הרכב.

אבקש לדעת סיבות לחדירה, ואם מישהו נתקל בתופעה בלתי נעימה זו.

תודה לעונים.

פורסם

זה יכול להיות כל דבר, החל מבידוד לא תקין בדלתות צד ימין, שמשה חזית לא אטומה או דיפוני פח בצד ימין.

גש למוסך לבצע אבחון חדירת מים.

פורסם

אתה מדבר על אוקטביה 2010?

אם כן יש אותה לשכן שלי ואין בה שום חדירת מים-אז כניראה שיש ייצור פגום באטימה של הרכב או באחת השמשות-לטיפולו של היבואן.

פורסם

מדובר באוקטביה TSI מנוע 1.8 ללא גג נפתח, 5 חודשים בתנועה.

ידוע לי היטב שהיא תחת אחריות, אבל מאחר והיבואן לא מפרסם רשמית תקלות ברכבים חדשים, העליתי את השאלה.

מלבד זו, הפנייה לפורום עשוייה לגרום לאנשים אחרים, שנתקלו בבעיה דומה להגיב, וללמוד מניסיונם.

סבורני, כי זאת אחת מהתקלות שלא אמורות לקרות כאשר רכב יוצא מפס הייצור ולייתר ללקוח את עוגמת הנפש.

לספוג כמעט דלי מים מהמישטחים בצד ימין - עגום כאמור, כשמדובר ברכב חדש.

תודה.

פורסם

קודם כל תתחדש.

האם הורכבו תוספות לאוטו כגון דיבורית, רמקולים, חיישני רוורס וכו' בארץ?

אם כן - תבדוק את גומיות הדלתות שהם במקום (רוב המתקינים חאפרים שאין להם מושג אין לפרק ולהרכיב בחזרה כמו שצריך את מה שפירקו כדי להתקין את האיבזור).

וכמו שאמרו לך מעלי - יש לך אחריות על האוטו

אלכס.

פורסם

לפי דעתי הכיוון של אלכס יותר הגיוני מאשר פס ייצור דפוק, אבל קרו מקרים ועוד קורים ואני מאמין שגם יקרו.

אגב, תנסה אולי לקחת דלי מים ולשפוך על הרכב בצידו הימני לכל האורך, ואז מישהו שישב בפנים ויראה מאיפה מגיעה הנזילה, בדיקת סבתא אבל אולי תעלה על מקור הבעיה.

אגב מי שישב ברכב שלא יפתח את הדלת או משהו, שישאר סגור שם.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ניתקלתי בבעייה הזאת אומנם אוקטביה 2006 צורה חדשה.

גם אני חרשתי וכעסתי ובדקתי במסגרת האחריות והגעתי למסקנה והיא

כאמור כשאתה נוסע ברכב בחלונות פתוחים במיוחד בחורף אתה מגיע לביתך ולוחץ על השלט שהוא גם סוגר את החלונות.

ובידיעה שהחלונות סגורים והכל נעול.

כשאתה לוחץ בשלט לפעמים החלונות לא נסגרים מה שמכניס את הגשם פנימה.

תנסה לבדוק את התופעה הזאת ותראה שלפעמים החלונות לא נסגרים.

הוצא את השטיחים הכפולים והגומיות יבש טוב וסע לשלום

פורסם

לפני מספר שבועות חיפשתי באינטרנט (עבור חבר) על חדירת מים לתא מטען. באחד הפורומים בחו"ל קראתי על בעל אוקטביה שסבל מחדירת מים בסלון ורצה לדעת מהיכן זה מגיע. בסופו של דבר הוא גילה שהנזילה מקורה בשמשה קדמית שלא היתה אטומה כראוי, והמים חדרו מהפינה הימנית עליונה אל הרכב. שווה לבדוק את העניין.

פורסם

דניאל בד"כ בחורף נוסעים עם חלון קצת פתוח כדי ליבש את האדים שנוצרים וזו היא הסיבה .

הבעייה עד שעולים על זה לוקח הרבה זמן ולא חושבים בכיוון.

אני פתרתי את הבעייה בעצמי אבל לקח לי הרבה זמן להגיע לפתרון הזה כי המים מתייבשים בחורף לאט מאוד כי מתחת לשטיח יש חומר כמו ספוג שלא מתייבש.

הייתי במוסכים פירקו הרבה דברים אפילו הגעתי להשערה שצינור הניקוז של המזגן לא מוציא מים אחוצה .

שמו סיליקון מחסביב ליד בכנף אבל לא עזר.

עד שיום אחד עליתי על הבעייה אני לוחץ על השלט והחלונות לא עולים.

לענייני אטימה במכונית היא סופר אטומה ונסגרת כמו כספת חבל"ז.

הסבירות לתקלה הנ"ל ע|"י החברים קטנה

פורסם

בשביל זה יש כפתור הפשרת אדים לשמשה האחורית, והפשרת אדים לשמשה הקדמית עם תעלות לכיוון מראות הצד. חוץ מזה, גם אם פותחים את החלון כך שיהיה חריץ קטן, אין שום סיבה שתהיה חדירת גשמים מאסיבית אל תוך הרכב.

פורסם

ראשית, גם עם חריץ קטן בשמשה לא סגורה הייטב וגשם אחד טוב ומים יחדרו יופי לרכב. אבל, חדירת מים משמשה לא סגורה משאירה עקבות ברורים של רטיבות על החלק הפנימי של השמשה, ריפוד הדלת וגם המושבים.

יש לי המון נסיון באיתור חדירות מים לרכב ואני כבר ראיתי הכל כמעט. זו עבודה שדורשת סבלנות רבה, עבודה יסודית וצריך להיות חסר פוביות ממקומות סגורים (המבין יבין...). מים חודרים לפעמים לתוך הקבינה או תא המטען ממקום נסתר המרוחק מטר שנים ממוקד החדירה, עד שלא רואים את זה ב-LIVE, פשוט לא מאמינים.

לפותח השרשור. חפש סימני מים כפי שתארתי ואם אתה לא מוצא ומשוכנע שהשמשות היו סגורות, גש לפחח רכב, לא עסוק במיוחד, שיאתר את מקור הבעיה.

• תוכן חדש...