Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ללא ניילונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סוזוקי - הביאו אותה מאשדוד לת"א. ירדתי למטה לחניון, סיבוב מסביב לרכב הראה שהכל בסדר, אין שריטה צבע אחיד למירב הבנתי בנושא. סוכן המכירות (האדיב) היה לידי. הסתכלתי בפנים ו.. אין ניילונים. המושב האחורי היה חסר ניילונים ומקדימה היה כאילו את הניילון עם הגומי מוסר ומסביב לכיסאות הקדמיים ניילונים שתפוסים במסקינג טייפ בצד. זה רכב ראשון שלי ובסוכנות ידעו את זה אז אין לי בסיס להשוואה. שאלתי את המוכר "זה מתצוגה?" אמר לי "מה פתאום, אם זה היה מתצוגה הייתי חייב לשים מדבקה מיוחדת גדולה על האוטו ולמכור בפחות". עדיין היתה לי הרגשה מוזרה אז הוא אמר לי "אחת לכמה רכבים החברה מוציאה את הניילונים לבדוק מה יש מתחת".. :shock:

הקילומטרז' היה 6 ק"מ. לא יודעת תעזרו לי בבקשה מה העניין כאן??

פורסם

ידוע לי שרכבי הונדה למשל מגיעים ללא ניילונים בכלל.

אבל לא הצלחתי להבין אם לא היה כיסוי מההתחלה או שהסירו אותו לפני שהרכב הגיע אלייך.

פורסם

את שני הסוויפטים שקיבלנו - אני ובת הזוג שלי - קיבלנו עם ניילונים על כל המושבים ברכב.

מצד שני - זה נחשב חלק מהשירות - להסיר את הניילונים בשביל הלקוח

6 ק"מ לרכב חדש זה סביר לגמרי - התגלגלויות שונות בחניה \ למתקין הקודנית \ שטיפה וכו'.

תתחדשי

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מאחורה לא היו ניילונים בכלל ומקדימה היו על המושבים מקופלים שני ניילונים עם גומיות ענק ועל המסעדים שני ניילונים תפוסים עם פיסת מסקינג טייפ קטנה בצד. הסוכן אמר שכן היו ניילונים ושהוסרו כחלק מבדיקת טיב של החברה (אחת למספר רכבים ושלי הוגרל לבדיקת הטיב) עכשיו, הניילונים שקופים, מה יש לבדוק? רואים דרכם את הריפוד. אלא אם כן פתחו את המושב האחורי ובדקו את הרכב בדיקה יסודית באופן חשוד.. או אם יש סיבה מוזרה אחרת.

פורסם

תתחדשי!

הסוזוקי שלי הגיעה ללא ניילונים על כיסא הנהג, אבל עם ניילונים על כל השאר. לא ייחסתי לזה כל חשיבות. גם אני קיבלתי את הרכב עם 6 קילומטרים.

אגב, למה קיבלת את הרכב בת"א ולא במרכז המסירה בפארק ראם?

איתמר.

SUZ 002.jpg

SUZ 004.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מבין למה את מכניסה את עצמך לסרטים על כלום?

הרכב תקין? הכסאות שלמים? אין בהם איזה סריטה או פגם ?

אז תתחדשי ותהני מהרכב החדש וסעי לשלום רגועה ונינוחה. :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי תתבעתי את סוזוקי, אין להם בושה? עכשיו תצטרכי לעשות עוד 9,994 ק"מ עד הטיפול הבא במקום 10 עגול. חוצפה שכזאת לא נראתה.

דרך אני ממליץ שתיקני ניילון נצמד ותעטפי את המושב, זה בלי שום קומבינה של מסקנטייפ זה נראה מקורי, ואחר כך תתבעי הוצאות גליל ניילון נצמד בסך 10 ש"ח.

עם הייתי יודע שהשירות כזה חרא בסוזוקי אולי לא הייתי קונה מהם את הרכב שלי, דרך אגב רכב בלי ניילונים לוי יצחק מוריד עליו 10 אחוז במחירון.

פורסם

דיג'יי דני, התגובה שלך מתנשאת ולא מועילה בדבר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

dj_dani

לפי דעתי הציניות שלך לא במקום.

לא כל יום בן אדם קונה רכב חדש ועוד בפעם הראשונה.

זכותה לשאול שאלה זו או אחרת ולקבל תשובה עיניינית, לא משנה כמה טפשית וזניחה היא נשמעת.

אני מאחל לך שפעם הבאה שתשאל שאלה בתחום שאתה לא מבין בו כלום - תקבל תשובה הולמת ולא בולשיט כלשהו.

עם הייתי יודע שהשירות כזה חרא

ואם כבר אז "אם" ולא "עם".

פורסם

מצטער על ההתנשאות, זה הכל בגדר צחוק ולא בכוונה לפגוע, ואם פגעתי אני מתנצל.

תתחדשי ותהני מהרכב.

ד"א גם שאני פותח שירשורים אני מקבל פה ושם הערות אני לוקח את זה בצחוק לא קשה.

פורסם

כולה ניילונים - מה הסרט?

את הפביה הנוכחית קיבלתי עם ניילונים על המושבים הקידמיים בלבד. אז?

לא קרה כלום. העיקר שהאוטו תקין ותהנו ממנו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מפתיע לשמוע את אוראל אומר את זה.

בכל מקרה, כשאני הוצאתי את הרכבים שהוצאתי מהחברה, הדבר הראשון שעשיתי היה לקלף ניילונים.

זה ככ מסוכן וככ לא נוח לנסוע כשיושבים על ניילון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הרכב מגיע עם ניילונים אבל מורידים אותם בשביל לבצע ביקורת איכות.

משמע אם היה קרע במושב או איזה שהיא פאדיחה כדאי שמישהו יעלה על זה לפני שזה יגיע ללקוח.. ויכינו את הרכב בהתאם למסירה או מה שזה לא יהיה.

תהיי רגועה - תתחדשי הכל בסדר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הכי חשוב זה הריח שיש לאוטו חדש, וזה שווה יותר מלהוריד ניילונים לבד :)

העיקר שהכל תקין. תתחדשי.

• תוכן חדש...