Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H701 Vs Bit 1

yossiam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מאמין שרכיבים טובים משפרים את הסאונד אז הh900 נראה לי כרגע כבחירה טובה

אם אתה מאמין שהנדסת אנוש משפרת את הסאונד הbit1 הוא אחד המוצרים הגמישים כיום

איזה הנדסת אנוש?

הH900 זה ליגה אחרת לגמרי מהביט 1.

הH900 הוא גם מולטימדיה סנטר, שולט בסט קדמי 3WAY אקטיבי, סט אחורי, סנטר וסאב.

הביט 1 מיועד ל4WAY, כלומר סט קדמי 3 WAY וסאב.

כל שיטת העבודה שלהם שונה לגמרי, הH900 הרבה יותר נוח ופשוט לתפעול ע"י השלט או ע"י מוצרי אלפיין השונים התואמים אליו.

הביט 1 זה מכשיר שיכול להתחרות בH701 או משהו דומה.

מוצרי הF1 רחוקים ממנו, עם כל הכבוד.

under construction..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אצטרך לבדוק לגבי זה ניר כי יכול להיות שיש אפשרות גם להגדיר סנטר בביט1 - לא זוכר בוודאות אם אפשר או לא.

אני לא חושב שאודיסון ייעדו את הביט1 מראש להיות שייך לתחום המולטימדיה.

היתרונות של הביט1 הוא שהוא תוכנן להיות פתרון כולל לכל ליין המוצרים של סדרת התסיסס והוא יודע להתממשק למגברי תסיסס בצורה מלאה ולנהל אותם.

מעבר לכך יש גם לזפקו פתרון מאוד דומה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר להגדיר רמקול סנטר בביט 1 למעשה ניתן להגדיר כל ערוץ איך שאתה רוצה.

לא מתווכח לגבי ההבדלים באיכות בין הביט 1 לבין ה-H900. לא שמעתי אותם ראש בראש על אותה המערכת.

בDIY, אנשים שכן השוו אותם ראש בראש, ציינו יתרון לביט 1 מבחינת איכות הסאונד.

אלי

פורסם

אולי כן - אבל מדובר בשני המקרים על גחמה של בודדים בסופו של דבר

והמקרה שבו אתה רואה שני סטאפים שכאלו ברכב הוא גחמה של בודדים בין בודדים.

אז וופטי דופטי לגבי מי יותר איכותי או מי יותר גמיש ומה אפשר לעשות - בסופו של דבר אתה צריך להגיע לנקודה בה אתה צריך להחליט לאיזה מוצר אתה יותר מתחבר.

ברמות האלה היכולת להבדיל באיכות הצליל לדעתי לא נמדדת באוזן אנושית גם ככה.

אני לא מאמין בכלל שמישהו יהיה מסוגל לאמר - אה ברור, המערכת הזו מוגברת על ה701...

זה פשוט עניין של בחירה במוצר שעונה על הצרכים ומתאים לציפיות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחזרה לדיון, H701 VS BIT1 :-D

בוא כרגע נעזוב גמישות בצד, לגבי איכות האם יש הבדל בין הרכיבים או האם הם באותה רמה?

למשל אהבתי יותר את מיני פאנל של BIT1 מאשר של ALPINE אבל זה דבר קטן.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני מקווה שאתה לא משווה את ה DRC של הביט1 לC701 של הH701...! אין שום קשר. ב C701 יש לך שליטה מלאה על הפרוססור. ב DRC אתה יכול לשנות עוצמה ועוצמת סאב, באלנס, לעבור בין PRESETים (3 נדמה לי) וזהו!

פורסם

אבל הממשק הגרפי של הביט1 הוא פשוט אחד הדברים ההכי ידידותיים שראיתי עד היום.

הDRC ממש לא נועד בכדי לשלוט על יותר מכמה פונקציות בסיסיות וטוב שכך - זה לא בטיחותי.

מבחינת איכות אני לא יודע אם בכלל מישהו ירגיש בהבדלים ואני אומר את זה כבעלים של ביט1 וכמישהו ששמע הרבה מערכות שהיה מותקן בהן ה701

אבל באותה המידה אחרי שגם שמעתי מערכת שמותקן בה הH900 - אני לא חושב שיש משהו מורגש באוזן שהיה אומר לי - זה יותר טוב...

ההעדפה כאן היא בפירוש לפי המוצר שמדבר יותר אל הלב שלך ואל הכיס שלך ואל הדרישות שלך מהמערכת.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה המחיר של BIT1 בארץ? אני רוצה לבדוק אם שווה להביא אותו מאיטליה או מ UK.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם
היי,

אני שואל כיון שיש לי אופציה להביא BIT1 במחיר אטרקטיבי והייתי רוצה לדעת האם שווה להחליף או שאין טעם.

מה קרה למחיר האטרקטיבי?

לא הייתי מבזבז כסף על החלפת פרוססור , נקודה פסיק סימן קריאה

ועד כמה שידוע לי המחיר "הרגיל" בארץ של הביט1 הוא בהחלט לא זול

פורסם

המחיר של הביט1 בארץ אמור לנוע בין 3800 ל 4200 שקלים

אם יש לך כבר H701 - תישאר איתו.

התמורה שתקבל כאן בעד האגרה היא זניחה.

בכסף הזה אתה יכול להרים את המערכת שלך ליגה שלמה במקום לשדרג פרוססור שבעצם לא יתן לך כמעט שום דבר במובנים של איכות צליל או יכולות מערכת שאתה באמת זקוק להן, יוקרה ומותגיות אולי כן - כל השאר, יש לך פרוססור מספיק טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

לגבי המחיר האטרקטיבי, הוא עדיין קיים פשוט רציתי לאמוד את הפער והוא מכובד, אך לא בטוח שאחליף, נראה.

תודה בכל אופן.

פורסם

בפער העלויות בין ה701 לBIT1 אתה יכול כבר לשים לך בצד כסף לזוג מידים טובים ולהתחיל לתכנן בשבילם הגברה ראויה ובניה...

אם כי יש לך סט שני חלקים שהמידבאס בו מצליח להחזיק יפה עד אזור ה5KHZ - התקנה נכונה וכוון נכון של הטוויטרים ואולי סט שלושה חלקים יהיה שדרוג שלא יוסיף לך הרבה - הקטע הוא שהמקרים בהם שמעתי מערכת 2WAY שיש בה כמות מספקת של מיד ולעומת זאת הטוויטר לא צורח - נדירים.

הייתי במקומך חושב על הכוון הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם
הקטע הוא שהמקרים בהם שמעתי מערכת 2WAY שיש בה כמות מספקת של מיד ולעומת זאת הטוויטר לא צורח - נדירים.

תבוא. תשמע. :)

גם אני צריך לשמוע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...