Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H701 Vs Bit 1

yossiam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גורל אתה קצת טועה לגבי הביט 1 בזמן שהוא קיים בארץ הוא הוא עבר את ה-H701 במכירות והוא הרבה יותר נפוץ אני לא מדבר רק על מה שיש בפורום הכמות שניתקלתי בביט 1 עד עכשיו היא לפחות פי 4 ממה שניתקלתי ב-H701

לגבי CARPC מי שיש לו זה יתרון מוחלט

אל תשכח ש H701 הוא לא מוצר שאתה יכול להתקשר לחנות ולקנות . צריך "קצת" לעבוד בשביל להשיג אחד, בין אם זה להביא מחו"ל או לקנות משומש מחבר פורום. ולא רחוק היום שנקרא ל 701 "old school" ו/או "vintage"

:-D

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום שאלה שמאוד מתסכלת אותי אם אפשר לעזור..

אתמול החלפתי ת הרמקולים שהיו לי pioneer 6/9 460W 80RMS 5-WAY 4 OHM

ל

JBL GTO937 300W 100RMS 3-WAY 2 OHM

מפני שלא שמעו כל כך חזק למרות שיש לי מגבר שנותן 4*75 (lanzer mxa422)

שמתי לב שיש בין הטויטרים של הרמקול(jbl) כיוון שכנראה זה לכוון את הטויטר.

עכשיו רשום ליד הגלגלת של הכיוון 3db ו-0db אז רציתי לשאול קודם מה הכוונה?

של הdb ועל מה לשים?וגם בעבר לפני הפיונר של 460W היו לי 400W של פיונר ששמעתי הכי חזק גם מjbl איך זה הגיוני?

נ.ב.

לפי מה שהבנתי שאם אני שם רמקול שעומד עם 2 ohm והמגבר מסוגל להחזיק 2 ohm אז זה יהיה יותר rms והיה רשום

בספר של המגבר שכאשר הוא עומד על 2 ohm הוא מספק לו 120rms הגיוני?

תודה רבה רבה לכם מקווה שאני אקבל מענה..

פורסם

ואיך זה מתקשר לת'רד הזה?

אתה רוצה שנגיד לך להתקין ביט1 שעולה 4K או אולי במקום זה לנסות להשיג פריט שלא מייצרים אותו יותר כמו ה701 ואז זה ירגיע לך את הוואטים של הפיוניר? :-D

תפתח ת'רד חדש עם הבעיה הספציפית שלך וחברי פורום יעזרו לך - אל "תתעלק" על שרשור שלא קשור לשאלה שלך.

כי תקבל תשובה שלא קשורה לשאלה שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אתה פולני גזור :roflmao::roflmao::roflmao:

איתי אנשים מדברים פה על נושא שעולה כמה אלפי שקלים ואתה מכניס להם רמקולים של פיוניר 6X9

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...