Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם בפינת העצבים - הולכי רגל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מדינת עולם שלישי מותר להסתובב על הכביש חופשי, תסעו בנתניה למשל תראו איך כולם מסתובבים חופשי על הכביש

כדי לסמן את הטרטוריה שלהם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
amisha

זאת פעם ראשונה שאתה נכנס לעיר?

מה אתה רוצה שיעשו להולכי רגל,יעצרו אותם?

הולכי רגל הם חלק לא נפרד מהדרך, מוקדש להם אפילו פרק בלימוד למבחן העיוני (תאוריה).

זה שהולך רגל מונע בכח הרגליים, או אופניים, לא נותן לו את הזכות להתפרץ לכביש ולעבור על חוקים שיכולים לסכן אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למרות שזה פורום רכב, אנסה, בתור נוהג רכב שבערב גם עושה ג'וגינג ברחובות הרצליה החשוכים(בבגדים בהירים,תמיד) להציג גם את הצד השני.

נהגים פשוט מתעלמים מהולכי רגל במעבר החציה. רואים אותך עומד על המדרכה ובמקום להאט (לא ביקשתי חלילה מכבודו לעצור ולתת לעבור) מגבירים מהירות, מצפצפים (שחלילה לא תרד לכביש ותפריע להם בדרכם), גם אם חלילה אתה כבר באמצע המעבר. מה אכפת להם? תתן ספרינט ותעוף להם מהדרך.

אין לזה אח ורע בשום מדינה בעולם.

אני חוצה (לדוגמא) ליד קניון שבעת הכוכבים את המעבר הסמוך למעגל התנועה. הרכבים הממשיכים לכוון גן רשל לא אחת כמעט קיפחו את חיי, הם באים מהנתיב הפנימי בככר וסוטים ימינה בפתאומיות באופן לא צפוי. זו ככר מיד אחרי רמזור מדרך שבעת הכוכבים. כמה מהירות אפשר לפתח שם באופן טבעי?

הבעיה היא של קיפוח זכותו של הזולת בדיוק כמו בתור בקופ"ח או בין שני רכבים מנועיים, רק שפה המקופח נמצא בנחיתות מהותית של כח מול המקפח. נראה את אותו בעל ניסאן מצומק משלשום גיבור לחתוך אותי כך בתור לבנק, ככשנינו עומדים על אותה רצפה. הוא פשוט עקף אותי על המעבר תוך צפצופים ותנועות מגונות. (האמת? רצתי אחריו עד לרמזור הבא,בכניסה לחניון הקניון שהיה אדום, הוא ראה אותי במראה ועבר באדום. אם הייתי מגיע בזמן לפתוח לו את הדלת כנראה שהייתי כותב את הפוסט הזה מאבו כביר).

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
יוצא לי לאחרונה לנהוג הרבה בסביבה עירונית ,ומטבעה של הסביבה יש הרבה אנשים שמסתובבים ברחובות ראשון לציון .

כמו בכול עיר יש מעברי חצייה , ואיך לא יש אנשים שמזיי*נים את השכל הפלאפון או סתם מתעסקים בו .

ומשום מה הם מרגישים שהמעבר חצייה היא המשך טבעי של המדרכה לא מסתכלים לצדדים או בכלל חושבים שאולי יש מכוניות שעוברות ,ושחס וחלילה אם הנהג מספיק אהבל אז הוא יעיף אותם .

מקסימום הוא יקבל שלילה ( עם עו"ד מעולה ) והאדם יהיה מרוח בכסא גלגלים לכול החיים .

הולכי רגל תתעוררו !!!!!!!! תוציאו את האף מהכרית ותסתכלו לצדדים . נכון שה"חוק" לצדכם , אבל זה לא פוטר אתכם ולבדוק את הכביש לפני .

זה עד לפה .

תגובות יתקבלו בדריסה :twisted:

יש בדבריך משהו אבל,,

עדיף שאנחנו נתעצבן ושילדינו יהיו מוגנים על ידי נהגים ערניים שיודעים למנוע גם אם מישהו טעה ,חלם,דיבר בסלולר,או סתם חוצפן שקופץ לכביש כאילו אין מחר,,

אין פתרון,כלי הנשק הקטלני (מסת הרכב) והפעלתו נתון בידינו,אנחנו אחראים עליו.

פורסם

אני בתור נהג, משתדל לתת זכות קדימה להולכי הרגל. אבל ישנם גם הולכי רגל שגם אם אופשר להם כבר לעבור, עדיין חושבים שהם נמצאים בבית קפה, "מתמרחים" עם המעבר, באמצע הכביש, מדברים בנייד ולא אכפת להם כלום ושהעיניים שלהם תקועות ב...אני לא יודע איפה רק לא בדרך (הסלולרים האילו, גורמים יותר מדי הסחות דעת הן להולכי הרגל והן לנהגים). אני לא מדבר כבר על הליכה על הכביש (יש מקומות שזה מאוד שכיח).

מצד שני - אני גם הולך רגל, ואני יודע שמכל מפגש (לא עלינו) של רכב עם הולך רגל - תמיד הולך הרגל מפסיד, ומה לעשות, ישנם נהגים שמתעלמים מהולכי רגל ולכן אסור להתפרץ לכביש גם במעבר חצייה ואסור לסמוך על זה שיעצרו לך, אלא רק לאחר שהרכב עצר בפועל. לכן בתור הולך רגל, בחציית כביש - עובר מיידית, ובצורה הכי מהירה שניתן ע"מ להגיע למדרכה ממול, תוך קשר עין עם הרכב העוצר/דרך.

alfa 156 2.5.

פורסם
בוקר שוק.

ה"חוק" כמו ששקראת לו, מחייב אותך לעצור במעבר חצייה.

הנימוס הבסיסי, דורש שתעצור ותתן לאדם לחצות.

מה הקשר לסלולרי, לא הבנתי כל כך, אבל ניחא.

אז-נכון, אני מסכים אתך לחלוטין שצריך לבדוק את הכביש לפני.

אבל זה רק בגלל נהגים כמוך, שלא חושבים אפילו על לעצור ולתת לעבור.

כשאתה הולך במו 2 רגליך, ומגיע למעבר חצייה, היית רוצה שיעצרו לך? אז יישם את זה על אנשים אחרים, ותפסיק להתבכיין פה. אני מקפיד לעצור במעברי חצייה כל עוד הדבר אפשרי (מה לעשות, יש סיטואציות שזה לא ישים במיוחד, קורה:roll:).

אתה עוצר לפני כל מעבר חצייה?! גם אם אין אנשים מסביב? גם אם זה 3 לפנות בוקר? אני מאמין שלא, או שאני טועה?

אז בוא נניח שאתה נוסע לך בעיר 40 קמ"ש (חוקי לא?) ובן אדם נשען על עמוד ליד מעבר חצייה ומשחק לו בפלאפון, כנראה כותב איזה הודעה או משהו. מרוב שהוא שקוע בSMS הוא חושב שהוא לבד בעולם וקופץ לו לכביש תוך כדי כתיבת הודעה, הוא עבר במעבר חצייה אז הכל טוב יפה וחוקי מצידו, ואנחנו (הנהגים) הם אלה שלא בסדר ועבריינים ורוצחים, כי צריך לעצור לפני כל מעבר חצייה, אולי מישהו יצנח בצניחה חופשית לתוך המעבר חצייה כשאנחנו נוסעים דרכו? :shock:

אני ממהר לקראת המוות במהירות של שישים דקות לשעה

פורסם

המקרה הכי גרוע שנתקלתי בו עד עכשיו היה בעליה של רח' ארלוזורוב בחיפה, ממש לפני הצומת עם רחובות הפועל וגאולה. למי שלא מכיר, זו פניה ימנית עיוורת לחלוטין ועוד בעליה. הייתי בנתיב הימני ולמזלי לא היה אף אחד בשמאלי, מה שאיפשר לי להתחמק ללא פגע מזוג חרדים (המקום סמוך לשכונת מגורים חרדית ולישיבה) אשר הלכו על המדרכה, תוך כדי שהם מסיעים עגלה עם תינוק על הכביש. כל זאת בערך באייפקס של הפניה העיוורת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
המקרה הכי גרוע שנתקלתי בו עד עכשיו היה בעליה של רח' ארלוזורוב בחיפה, ממש לפני הצומת עם רחובות הפועל וגאולה. למי שלא מכיר, זו פניה ימנית עיוורת לחלוטין ועוד בעליה. הייתי בנתיב הימני ולמזלי לא היה אף אחד בשמאלי, מה שאיפשר לי להתחמק ללא פגע מזוג חרדים (המקום סמוך לשכונת מגורים חרדית ולישיבה) אשר הלכו על המדרכה, תוך כדי שהם מסיעים עגלה עם תינוק על הכביש. כל זאת בערך באייפקס של הפניה העיוורת.

מצטער לומר אבל זה עוד מקרה קל יחסית.

אם יצא לך להיות במאה שערים בירושלים, תחזה במחזות זוועה של עדת ילדים מתינוקות ועד אמהות קטנות בנות 8 בד"כ.

כאשר הילדה "הגדולה" היא האחראית ובד"כ גם דוחפת/נדחפת ע"י עגלת תינוק.

כל זה כמובן ללא השגחת מבוגר.

פורסם
הולכי רגל הם בערך 1/3 מהנפגעים בתאונות דרכים.

לפי דעתי הם צריכים לשלם ביטוח לפחות כמו אופנוע 500.

שלא נדבר על רוכבי האופניים בכבישים מהירים,להם יש בערך 90% סיכוי להרג בתאונת דרכים.

אני מקווה שנאמר בציניות.. :roll:

אתה לא נכלל בהגדרה של "הולך רגל"?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לגבי אלה עם הסלולרי אתה צודק 100%, הם פשוט מנותקים ממה שקורה סביבם.

מילא מעבר חציה, שם אתה מצפה להולכי רגל, ולכן מאט/עוצר/שם לב טוב טוב

להולכי רגל.

הבעיה שהם לפעמים מחליטים לחצות במקום לא צפוי, ופשוט ממשיכים כאילו כלום.

היום בדיוק התפרסמה כתבה באחד האתרים, שבארהב, כמות הולכי הרגל שנפגעו

עקב שימוש בסלוללרי, הוכפלה!

עכשיו שים הולך רגל כזה מאחורי ההגה ותבין עד כמה נהיגה בזמן שימוש בסלולר היא מסוכנת.

פורסם

כול מה שכתבתם פה מתגמד לעומת מה שאני ראיתי.

בקריית מלאכי ההורים הדתיים מוציאים קודם כול את העגלת תינוק לכביש וכשהם חושבים שראית הם פשוט מתחילים לחצות את הכביש בהליכה מהירה בלי להסתכל לצדדים! :shock:

או שאם הילד ללא עגלה הם פשוט דוחפים אותו קדימה ליפניהם לכביש!? :shock::shock:

ואני מדבר על כביש חד סיטרי כשמצד שמאל יש גדר הפרדה ומצד ימין רכבים חונים, הם פשוט מוציאים את העגלות בין הרכבים וברגע האחרון אתה רואה עגלה מבצבצת מבעד לרכבים ואז פתאום איזה דתיה\דתי חוצים את הכביש במהירות, פשוט מדהים הזלזול בחיי אדם!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...