Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עשיתי תאונה, והאוטו הוא טוטאל לוס. הרכב היה איביזה קופרה. מכיוון שכרגע אני לא מתכוות לקנות חדש, אני כרגע בחיפושים אחרי מכונית מהנה לנהיגה, ידנית, עדיפות לקומפקטית, ובתקציב של 40-50K.

כל האפשרויות הספורטיביות קצת יקרות יותר מהמחיר שאני מוכן לשלם(לרכבים שמורים יחסית) - איביזה 20VT, קליאו B ספורט, לאון 20VT, גולף GTI.

אני מחפש אופציות נוספות. אשמח לדיעות נוספות וכמובן להצעות לרכבים במסגרת התקציב, עם עדיפות להשאיר עודף ליישור קו.

פורסם

bart, ניתן בהחלט למצוא קליאו ספורט או איביזה 20VT טובות בטווח מחיר של 40K-50K.

אין סיבה שאם אתה מחפש רכב מהנה לנהיגה ככל האפשר תיצטרך להתפשר על פחות מאלו.

הספורטיבית יותר היא הקליאו כמובן. (וכל מי שחושב אחרת בבקשה להתאפק)

בהצלחה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

גם אני בדיעה שניתן למצוא קליאו/איביזה שמורה בתקציב הנ"ל ואף מתחת.

אם זאת ישנן אופציות נוספות:

אלפא 147/156- שנתונים 01-02.

כרגע יש למכירה ביד 2 אוקטביה RS טורבו משנתון 04- מבקשים שם 60K אאל"ט.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא יודע אם חשבת על זה בתור אופציה אבל

פולקסוואגן פולו GTI שנת 2000

מנוע 1600

אני יודע שהם נמכרות במתחת ל 50 K

אני יגיד לך את האמת אני לא יודע איך האוטו סוחב או משהו.

לשכן שלי יש אחת, אני מוכן להתערב שהיא הכי שמורה בארץ, אם תראה אותה תיגנב.

הבן אדם עושה פוליש ווקס למכוניות, האוטו שלו נראה מיליון דולר.

הוא גם שומר עליה מכנית מאוד, כל מה שצריך מחליף .

הוא בדיוק מוכר אותה אני חושב ( אין לי כל כך קשר איתו, אבל אני יכול לברר לך אני רואה אותו ברחוב מדיי יום הוא גר מולי)

בכל מקרה האוטו שלו אחלה, אני יודע שהוא רק 125 כ"ס, אבל אני מתאר לעצמי שהגרמנים יודעים איזה מכוניות הם עושים

פורסם

גולף GTI לא אופציה מהסיבה הפשוטה שאני לא אוהב את האוטו ויש לו נטיה לא לפנות... אפילו לעומת איביזה.

206 GTI אוטו שקשה למצוא, והוא גם לא כזה מהנה לנהיגה (מניסיון).

האוקטביה שמוצעת למכירה היא ב75K, ולא 60. אולי הבחור גמיש, אבל זה עדיין קצת רחוק מהתקציב שלי.50K אני מוכן לשלם לאוטו שלא מצריך יישור קו.

למצוא 20VT או קליאו B במצב טוב זאת אופציה שלא נפסלה, אבל בד"כ מבקשים מחירונים גבוהים יותר על אקזמפלרים שמורים, ואם זאת האופציה שאני אלך עליה אוטו קרוע הוא לא אופציה, כי אני עוד רוצה ליישר קו מבחינה מכנית ואולי לדאוג גם לשיפור או שניים.

לירן - קליאו B היא אופציה ספורטיבית טובה, אבל פלטפורמה פחות נוחה לשיפורים, ולכן היא לא נפסלה אבל היא לא הכי טובה.

אם מישהו מכיר איביזה 20VT או קליאו B במצב טוב ושמור(אין לי בעיה אם נסעו עליה בפראות, כי ככה זה באוטו כזה, אבל יש לי בעיה אם לא טיפלו באוטו כמו שצריך.. ) שעומדת למכירה אני אשמח לדעת. גם לגבי לאון 20VT שזו אופציה לא רעה בכלל, ואפילו מועדפת עלי - לא יודע למה, אבל מכל הרכבים בשנים 2001-2004 היא זו שאהבתי במראה שלה.

פורסם

בנוגע לאוקטביה,

יש אחת שחורה יד רביעית משופרת ב75K.

ויש אחת אדומה יד שניה ב60K:

right_02.gif

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=31&SubModelID=276&FromYear=2004&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

פלטפורמה מצויינת לשיפורים.

עידן

פורסם

אם מצבה המכני הוא טוב.

בהשקעה קטנה היא תיראה ותיסע חבל"ז.

עידן

פורסם
אם מצבה המכני הוא טוב.

בהשקעה קטנה היא תיראה ותיסע חבל"ז.

עידן

יש לי בעיה עם רכבים שההשקעה עליהם מתבטאת בעיקר בשיפורי יופי, כי בד"כ הם פחות מטופלים מכנית - ע"ע האוקטביה האדומה. אבל בכל מקרה היא מחוץ לתקציב, ואז לא נשאר כסף ליישור קו - ככה שעל השקעה קטנה אפילו לא יהיה מה לדבר.

ההתלבטות שנשארה כרגע היא איביזה 20VT מול קליאו B ספורט מול פונטו HGT. (ואולי לאון 20VT, אם תמצא אחת במסגרת התקציב - או טיפה יותר - במצב שמור וטוב.

ה20VT היא אופציה מועדפת בגלל שאני מכיר את וואג כבר, והיא טורבו.מצד שני רובן עברו אי אלו שיפורים והתעללויות - מעטות מהן שמורות ומטופחות כמו שצריך.

הקליאו הוא אוטו שאני לא יודע עליו הרבה, והוא אטמוספרי. זמינות והתנהגות שונות לחלוטין מהאיביזה.

הפונטו היא בכלל חידה מבחינתי. אני יודע שהאוטו מהנה וטוב כאוטו לנהג מתחיל, אבל מה קורה כשרוצים לסחוט מנו קצת יותר?

פורסם

אולי הפתרון טמון כרגע בקניית רכב ממש זול רק להתניידות,לחסוך קצת ולאחר מכן לרכוש רכב משנתון חדש יותר, כך למעשה יהיו לך יותר אופציות ותצטרך להתפשר פחות.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן, כשאני מדבר על התקציב של 40-50K זו מבחינתי האופציה הזולה. אני לא מוכן לקחת אוטו שאין לי סיכוי להנות ממנו...כאלה רכבים עוד יהיו לי מספיק בעתיד. כרגע כל עוד אני יכול אני מעדיף רכבים שמהם יש לי ערך מוסף כלשהו.

פורסם

הHGT רכב מהנה לנהיגה זריז עם כוח זמין . מבחינת שיפורים ואפטר מרקט , יש הרבה באנגליה בארץ כמעט ואין .אתה יכול לקנות ולמצוא שמורה באיזור ה36-40 ועדיין ישאר לך10 \K שאותם תוכל להשקיע בקיט בולמים וכדומה . טורבו או170 כ"ס לא תראה ממנה אלה עם כן תתקין נייטרו . והמנוע שלה מתאים וסוחב אותו טוב.

• תוכן חדש...