Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hifonics 2008d VS Sundown SAZ 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש נטיה של ללכת עם העדר בפורום הזה.

הברוטוס 2000 החזיק אצל נאר מהפורום פה BTL וניצל אותו כמ שצריך.

כמו שצריך? תראה סרטונים בחו"ל ששמים 2 סאנדאונים 3000 על BTL אחד (כמו שיש אצל נאור, ה-FL) כדי לנצלו.

בכל אופן, מבין שניהם אני אישית הייתי לקוח את הסאנדאון (מניסיון עם ה-1500 וה-1000, הם עושים עבודה נפלאה. וגם מניסיון עם היפוניקס ברוטוס 1200).

נ.ב

דני, למה צריך להסתיר בפנינו את המחיר של הסלסטרה? אפשר לדעת בבקשה כמה הוא עולה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר,

אף אחד לא מנסה להסתיר כלום, אני לא רואה צורך להתחיל לדחוף מחירים בכל שרשור שני בפורום שבו עולה שם כזה או אחר של אחד המוצרים שלי, שלא יגידו חלילה שאני מנסה "לקדם".

כל מי שמעוניין מוזמן לפנות בפרטי ולקבל מחיר, אין פה כלל וכלל מה להסתיר. :)

דני.

פורסם
ה 1500D מוציא יותר מהמוצהר והוא אנדרייטד וגם זה נבדק והוכח.

וזה לא שלא ניסיתי מונובלוקים אחרים, תאמין לי שניסיתי, והיחיד שהיה חזק משמעותית ממנו היה הסלסטרה DA2K שהוא באמת חזק מאוד ואיכותי מאוד, גם שולט באלמנט בצורה טובה יותר בעוצמות גבוהות מאוד, ולכן כתבתי לפותח השרשור אם הוא מתכוון לקנות חדש או יד שניה, כי חדש, הסלסטרה מנצח פה בגדול (למרות שאני לא יודע מה המחיר של הSAZ200D שהוא המקביל של סאנדאון לסלסטרה DA2K).

המגבר SAZ-1500 מוציא בפועל כ10% יותר מההצהרות היצרן.

המגבר הספציפי הוא מגבר יותר חזק ממה שכתוב, ולכן הוא עולה על ההייפוניקס שידועים כחברה מאוד "נדיבה" בהדפסה של ואטים.

לגבי ההשוואה השנייה:

אם ההשוואה היא בין הסלסטרה לSAZ-1500 , לדעתי srool צודק והסלסטרה חזק יותר.

(לא התייחסתי לתימחורים כי אני ממש לא רוצה לגעת בנושאים האלו, אז בבקשה להתייחס להודעה בצורה הטכנית בלבד).

-

פורסם

BEEKER - עזוב ידועים שמידועים.

יש לך סימוכין לדברים שאתה אומר?

אני רוצה לראות בדיקה (בדיקת מעבדה / בדיקה של אורן זריף או כל הוכחה חותכת אחרת, שתשכנע אותי) שמראה לי שההספקים המוצהרים לא נכונים, או כמו שאתר אומר - אפילו מוגזמים מדי.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא איזה Fan boy של הייפוניקס, ולא של שום חברה אחרת.

במידה ותביאו ביסוס להודעות שלכם - אני יותר מאשמח.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תוכן חדש...