Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות רכישה- רכב יד 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הונדה קופה שנת 96.

האם כדאי להיכנס לסיטואציה כזו? האם יש לו ביקוש גם ביד גבוהה.?

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

ברכב בן 14 אין כבר הבדל משמעותי בין יד 7 ליד 4....

השאלה היא באיזה מצב הרכב, ואת זה אתה יכול לבדוק במוסך.

ואחרי שתיסע עליו שנה שנתיים, הוא יהיה כבר כבן 16 וליד לא תהיה משמעות גבוהה מידי.

פורסם

יד גבוהה אינה דבר נדיר ברכבי "ספורט",כך שזה הדבר האחרון שצריך לעניין.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אתה מתכוון "ברכבים בעלי מראה ספורטיבי בארץ ישראל" ובכל מקרה למה דווקא בפורום הזה?

ההשפעה היחידה של יד גבוהה ברכב כזה היא במחיר הקנייה\מכירה.

פורסם

אני דווקא הייתי נמנע מרכישת רכב עם יד שכזו, אלא אם המחיר בו אתה קונה את הרכב הוא נמוך משמעותית ממחיר השוק של הרכב. לא מדובר באיזה רכב "יהלום" כמו מיאטה או אימפרזה טורבו שמחליפות ידיים בתדירות גבוהה יחסית. סתם רכב 'פוזה'.

אני מחזיק ברכב משנת 94 - אני יד שלישית, רכב נוסף מ 97' אני יד...שלישית, והרכב של אישתי מ 2004 - אנחנו יד שניה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה בסדר שאתה מחליט להימנע אבל מה לעשות ושוק הרכב בישראל לא מפותח.

כמו שרשמתי למעלה, כל רכב בעל מראה ספורטיבי לייט בישראל סיכוייו גבוהים להגיע לידי צעירים וציעירים מחליפים מהר מכוניות.

תיתפלא אבל יד שביעית לרכב כזה מהשנתון הנ"ל זה סביר מינוס.

אם הוא היה יד חמישית זה היה בערך הסטאנדרט לשוק.

יד שביעית זה אומר שכל יד החזיקה ממוצע שנה וקצת שזה נוראמלי לצערנו להונדה קופה.

חבר מחר לא מזמן הונדה האצ'בק שנת 94 יד 13 במצב מדהים.

הקונים ניסו קצת לעשות פרצופים על היד הגבוהה ובסוף קנו את הרכב משמעותית מעל המחירון :shock:

הכל תלוי בכמה זמן הוא מוכן לחכות ולהשקיע במציאת הרכב וכמה הוא מוכן לשלם "מעל מחירון" לרכב עם נתונים טובים משאר הרכבים בשוק.

פורסם

אני יכול להעיד מה אני הייתי עושה. לא יותר מזה, ולא פחות מזה. אני בטוח שיש שוק לרכבים עם הרבה בעלויות, יש לשוק הזה מחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בנוסף למה שאמרו , צריך גם לחשוב כמה זמן מתכננים להחזיק את הרכב המדובר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אם הרכב במצב מעולה, קנה אותו גם הוא יד 10.

אם הרכב במצב גרוע, אל תקנה אותו גם אם הוא יד ראשונה. אפילו מחובש / רופא / פרמדיק / אחות טיפת חלב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...