Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

ברשותי סאבוופר של חברת JBL דגם GT5-12 .

לצערי הרב , התיבה מראה סימנים שלא מוצאים חן בעיניי כדוגמת :

"פציעה" בחלק החיצוני של העץ - כמעין סדק שלא קיים בצד הפנימי של התיבה , אלא רק בצד החיצוני .

אתמול , הצצתי שוב בתיבה בזמן שפתחתי את הבגאז' ומצאתי כמו סדק\פציעה שכזו על כל הצד הקדמי .

הכנסת היד דרך פתח הוצאת האוויר (פירקתי את הפלסטיק ) הוכיחו שמבפנים - התיבה שלמה .

מבחוץ - העץ נפגע .

מדובר בתיבה פשוטה יחסית , מאלו שעולות 100-150 שקלים ולא יותר .

כשרכשתי את הסאבוופר הייתי די חדש בעניינים , לא הבנתי מה ההבדל בין התיבות וכן תקציבי היה נמוך .

ושאלתי המרכזית היא :

הייתכן שעל פי הסימנים שתיארתי כאן , התיבה גמורה ?

במידה וכן , על איזו תיבה הייתם ממליצים לי לסאבוופר שציינתי ? האם תיבה בעלת עץ כפול תעשה את העבודה ?

תודה !

ליאור

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

הכנסת היד דרך פתח הוצאת האוויר (פירקתי את הפלסטיק ) הוכיחו שמבפנים - התיבה שלמה .

מבחוץ - העץ נפגע .

הוא אומר שזו תיבה פורטד ואתה אומר לו להסתכל עם בורח אוויר מהסדקים? הרגת אותי עכשיו :roflmao:

לפי דעתי עד שלא יהיה סדק ממש אין מה להליף אלא אם כן זה ממש מפריע לך אסתטית...

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

ממש מפריע לך?

לך לנגר / תעשה לבד.

תחתוך פלטה מעץ סנדווץ של 1.2 מ"מ. בדיוק כמו הקיר השבור.

תדביק את הפלטה שחתכת בתוך התיבה. לקיר השבור.

תשאיר את התיבה ללא הסאב כ 24 שעות עם לחץ על הקיר.

תחזיר את הסאב ותהנה.

אופציה 2.

תספר לנו איזה סאב יש לך.

תתכנן תיבה רצינית לסאב.

תבנה תיבה חדשה מMDF של 17 מ"מ

ותהנה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אל תשכח שביום העץ מתרחב ובלילה הוא מתכווץ - כל חומר בעצם, כולל הקירות של הבתים שלנו (הגיוני לראות סדקים אחרי תקופה מסויימת)

אז יכול להיות שזה סה"כ עניין של עייפות חומר, אבל תיקח גם בחשבון שהתיבות הפשוטות האלו שאתה מדבר עליהן ב95 אחוז מהמקרים הן עשויות מסיבית שזה חומר לא אטום במיוחד לעומת עץ מלא או MDF או סנדוויץ'.

מעבר לזה סיבית נוטה להתפורר עם הזמן, יש סיכוי שתוך כמה שנים הסאב יפרק את התיבה :-D (אבל עד אז יש סיכוי שגם יהיו לך שיערות לבנות על הראש - לך תדע כמה זמן זה יקח).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי.

אני התקנתי את הW7 בתיבה פשוטה. להראות לחבר מה ההבדל בין תיבה טובה לפשוטות

הסאב שבר את התיבה אחרי כ 20 שניות עבודה.

חצי מהחיבורים נפתחו והיה בריחת אוויר מכל הכיוונים.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עזוב כל מה ששמעת פה,אם זה מפריע לך בעין תיקנה תיבה חדשה כבר במידה ואתה אומר שהיא עולה 150 לא כזה קריעת כיס סוף פסוק לילה טוב.

ג'ינו.

• תוכן חדש...