Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדש בכל הקטע הזה ואחרי הרבה המלצות שונות, מחשבות

בסופו של דבר החלטתי ללכת על מערכת לרכב

הרכב המודבר טויוטה קורולה 2008

אז ככה:

רדיו דיסק לקחתי Eclipse 5030CD

קומפוננט Hertz Hi Energy Hsk 165

מגבר4 ערוצים של Kicker KX650.4

סאב Lighting Audio

זהו בינתיים....

מה אתם אומרים?

12122009165.jpg

12122009161.jpg

12122009163.jpg

פורסם

תחחדש,

הרכיבים בהחלט רכיבים טובים (למעט הסאב שאני אישית לא ממש מכיר אותו..)

ההתקנה ניראה נקיה ויפה (אין יותר מידי תמונות שרואים)

הכי חשוב זה שאתה מרוצה מתוצאה.

תהנה וחג שמח

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
תחחדש,

הרכיבים בהחלט רכיבים טובים (למעט הסאב שאני אישית לא ממש מכיר אותו..)

ההתקנה ניראה נקיה ויפה (אין יותר מידי תמונות שרואים)

הכי חשוב זה שאתה מרוצה מתוצאה.

תהנה וחג שמח

רוני נ.

סאב מצוין,Lighting Audio חברה מצוינת,שמעתי עליהם רק דברים טובים,יש לי חבר שממש מעריץ את החברה הזאת ועשה את כל האוטו Lighting Audio.

פורסם

זה שהוא עשה את כל האוטו לייטנינג אודיו לא אומר שזאת חברה טובה, היא לא רעה.

רכיבים טובים, התקנה יפה, תחליף סאב:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא אמרתי שזה מה שעושה את החברה הזאת לטובה.

אבל זאת חברה מאוד מוכרת בתחום האודיו ואני די התפלאתי שהיא לא נפוצה פה,היא לא סתם עוד זבל סיני,יש לה צליל נעים מאוד,והם נשמעים מעולה.

פורסם

תתחדש ותהנה אני הייתי מחליף את הסאב.

אבל זאת חברה מאוד מוכרת בתחום האודיו ואני די התפלאתי שהיא לא נפוצה פה,היא לא סתם עוד זבל סיני,יש לה צליל נעים מאוד,והם נשמעים מעולה.

זה לפי האוזן שלך נשמה,ליטינג אודיו היא חברה נחמדה לא מעבר.הרכיבים שלה על גבול הזבל סיני...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

שלא יתחיל דיון עכשיו בן 20 עמודים על ליטינג אודיו.

השרשור הזה נועד כדי להראות התקנה ולא כדי לעמוד על טיבה של חברה מסויימת. פותח השרשור,,

תוכל להעלות עוד תמונות?

פורסם

תודה לכולם

רוני ההתקנה באמת נקייה ויפה אין תמונות כי אין לי מה להראות, לא רואים אף כבל.

The Corpse לא היתה בעיה בוופר זה הגודל שמגיע אורגינל

פורסם

תתחדש ותהנה הייתי גם מחליף את הסאב להרץ,וכל אחד והכיס שלו,אחד בשבילו ליטינג היא חברה עולמית לכיס שלו ואחד זה זבל סיני:-D,תכלס זבל סיני.

התקנה נקיה מעולה תיתחדש העיקר שאתה מרוצה אחלה סאב למרות הכל לרכיבים שלך הוא מישתלב די נחמד שמעתי אותו פעם אחת ולא נירתעתי מלהרים ווליום סאב נחמד. חג שמח:-)

פורסם

בולשיט,לייטינג אודיו זה רוקפורד בתחפושת,לייטינג אודיו מיוצרים על ידי רוקפורד במפעל של רוקפורד זה חברת'' בת'' מה שנקרא,התקנה יפה מאודד.

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...