Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול כאשר אני במהלך נסיעה מתקשרת אלי הפקידה,שמטפלת בחשבוני ואומרת לי באופן חגיגי:"יש לך צו עיקול בחשבון,כרטיס האשראי שלך בוטל ובנוסף יש נגדך צו מעצר/מאסר.

לאחר הלם ראשוני של חצי דקה שאלתי מיד: מי שלח את זה בדיוק והיא טענה שזה מגיע מבתי המשפט.

לאחר בקשה שלי לבדיקה מדוקדקת ולאחר 20 דקות מורטות עצבים,שבהם הרגשתי כאילו מישהו מוריד לי 10 שנים מהחיים,היא חזרה אלי (לאחר שכבר הייתי בשיחת ועידה עם אבי כדי לראות מה עושים ) והיא אמרה: היתה טעות בספרה אחת בתעודת הזהות, הצו לא על שמך. (על הדרך הסתבר,שפקידה אחרת שלמדה איתי בתיכון היתה גם בסוד העניינים כיוון שכאשר הצו הונח בפני סגן המנהל כולם היו יחד בישיבה והיו בהלם טוטאלי.

חלק מהם אמרו :"לא הגיוני,מדובר כאן באדם אחראי מאוד (מליונר- לא אחראי בענייני כספים בהחלט שכן)

אך הנזק כבר נעשה: כרטיס האשראי הבנקאי שלי בוטל והוזמן במקומו אחד חדש שיקח לו מס' ימים להגיע,

נשארתי ללא יכולת למשוך מזומנים/לתדלק,לעשות קניות,הרגשתי כמו אדם משותק ללא האשראי (ולא שאני כזה בזבזן מדובר כאן על דברים בסיסיים ולא על מותרות).

היום הגעתי נסער לבנק ודרשתי לשוחח עם הסגן והוא המשיך לטעון :"נכון היה מחדל אך לא שלנו",אני אישית התערבתי,הורדתי את החסימה אבל לא יכלתי להחזיר חזרה את כרטיס האשראי שנחסם.

מה דעתכם- האם יש מקום לדרוש מהבנק פיצוי הולם או להתדיין איתו משפטית ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חתיכת פאדיחה.

דרוש (לא לבקש,לדרוש) פיצוי. (כמה הולם? זה כבר רק אתה יודע בדעתך :)).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השאלה היא איפה הטעות, אם הבנק קיבל מסמך מבית משפט עם הפרטים שלך, הבנק נהג כמו שצריך והאשמה היא לא שלהם.

אם הבנק קיבל מסמך מבית המשפט ובבנק טעו, אז כמובן שהם הכתובת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

השאלה פה אם הטעות בת.ז במסמך שהבנק קיבל או שפקידה טעתה במסמך?

אם הטעות היא במסמך אזי הבנק אינו אשם.

אם הטעות היא של הפקידה אז הבנק כן אשם.

בכל מקרה ניסיתי לבחון פה מה הנזק ,והאמת שלא מצאתי כל כך.

אני גם לא בטוח שניתן כאן להוכיח רשלנות וזה מחזיר אותי שוב פעם לעניין הנזק.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אלעד,זה בדיוק מה שקרה הכל כולל הכל וללא השמטות.

הבנק טוען,שהוא קיבל את המסמך מהנהלת בתי המשפט עם מס' תעודת הזהות שלי וכאשר הם העלו במחשב את הפרטים הם היו בשוק טוטאלי.

הבנק טוען שהצעדים בהם נקט כמו הטלת עיקול מיידי על החשבון וחסימת כרטיס האשראי הבנקאי הן פעולות אוטומטיות מכיוון שהם מטפלים בצו שהגיע מבית משפט לכל לקוח באופן שווה.

הסגן טען,שכאשר הבינו את גודל הטעות לאחר מס' דקות זה היה כבר מאוחר מלהחזיר את כרטיס האשראי הבנקאי לפעילות.

מה שלא אהבתי בלשון המעטה זה שכאשר שאלתי את סגן המנהל:" אתם לא בודקים כל דבר לפחות 3 פעמים לפני שאתם נוקטים צעדים כאלה" הוא ענה- זה מגיע מהנהלת בתי המשפו ואנחנו מתייחסים לזה כעובדה מוגמרת והמשיך : מי קבע שאני חייב לתת לך כרטיס אשראי ואם אני לא רוצה ?

בן,הנזק שנגרם הוא ביטול כרטיס האשראי הבנקאי,שקשה לי מאוד להסתדר בלעדיו (משיקולים כאלו ואחרים אני לא מסתובב עם כמויות של כסף מזומן,כמעט ולא מושך כלל מכספומט- הכל כולל הכל כולל מגוון הוראות קבע כמו ביטוח מקיף,סלקום,נטוויז'ן,דינמיקה ,יורדים פעם אחת דרך כרטיס האשראי ולפחות יתרון אחד יש- אתה יודע בסוף החודש לאן הלך כל שקל,במזומן יש נטייה לשכוח את כל המקומות שרכשת בהם:תדלוק,מכולת/סופר/אוכל בחוץ /תשלומי חשבונות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
והמשיך : מי קבע שאני חייב לתת לך כרטיס אשראי ואם אני לא רוצה ?

הבנתי.

תתלונן בשירות הלקוחות של הבנק. על גישה מסריחה כזו הייתי מוריד לו סטירה וסוגר את החשבון.

(טוב, לא ממש פיסית, אבל הייתי צועק עליו שהוא בסה"כ פקיד שירות והתפקיד שלו הוא להיות המשרת שלי...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראשית אציין שאני עובד בנק ואני מכיר את הטפסים שמטילים עיקול על החשבון

יש לציין שהבנק פאסיבי במצב זה, הוא מקבל את טופס העיקול בודק אם יש אצלו חשבון שעונה למספר הזהות ונותן תשובה למעקל שיש חשבון והאם יש בו כסף או לא.

ייתכן שהתקלה הייתה אצל המעקל וייתכן שהתקלה הייתה בבנק שלא שם לב .

בכל מקרה מדובר בטעות שאכן גרמה לעוגמת נפש, אף מכאן ועד לעלות על עצים גבוהים במיוחד הדרך ארוכה

דרוש ממנהל הסניף פיצוי מסויים כגון: החזר דמי ניהול לתקופה מסויימת או הטבה כזו או אחרת.

נ.ב לבנק יש זכות מלאה לחסום/ לבטל/ לא להעניק אשראי, כרטיס אשראי, שיקים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

עוגמת נפש זה טיפה יותר רציני מכמה טרטורים כספיים.

אם המקרה הנ"ל גרם לך לא לישון בלילות, ללכת לפסיכיאטר, ליטול תרופות, חיי המין שלך ניזוקו, היחסים בין החברים נהרסו, התדמית שלך הלכה וכך הלאה אז אתה יכול לתבוע פיצויים.

במקרה שלך הייתי מאיים לעבור בנק, אם הדבר לא יגרום להם להביא לך פיצויים אז אכן הייתי עובר בנק (גם ככה כרטישי אשראי חשבונות והכל נחסם/התבטל)

פורסם
והמשיך : מי קבע שאני חייב לתת לך כרטיס אשראי ואם אני לא רוצה ?

הניסיון שלי לימד אותי שלמטבע תמיד יש שני צדדים. אני כמובן לא טוען שאתה משקר, אבל עדיין צריך לשמוע מה יש לצד השני לומר.

אם נצא מתוך הנחה שאתה דובר אמת לחלוטין וכך אכן הדברים נאמרו לך, הרי שמעבר לטון הלא נעים, לא נאמר לך דבר שהוא אינו נכון.

בנק מחויב לפתוח חשבון לכל אדם שמבקש זאת ממנו (בהנחה שלא מדובר בנוכל/רמאי/אדם שהורשע בדברים בסגנון וכיו"ב), אולם אין שום חוק שמחייב בנק להעניק לכל אדם אשראי. כרטיס אשראי הוא סוג של מסגרת אשראי, ואם לבנק יש ספק באשר לטוהר כוונותיו של לקוח, הוא רשאי לבטל לו את כרטיס האשראי באופן מיידי ואת מסגרת האשראי בעו"ש בהתראה של עשרה ימים.

החזר דמי ניהול חשבון לרבעון או הנפקת כרטיס חדש בהליך מזורז על חשבון הסניף נשמעים לי במקרה שלך כפיצוי הולם.

מעבר לכך, אני לא ממש רואה שיש לך כאן קייס כלשהו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הדבר היחידי שמצאתי בו דופי הוא תגובותו של נציג הבנק בדבר הוצאת האשראי שהייתה מנותקת לגמרה מהמקרה ובאה כתגובת נגד כנראה לדבריו של פותח השרשור.

בכל מקרה עושה רושם שלבנק יש רק חלק מנהלי במחדל שהיה פה ועל כן כמחווה שירותית בין הבנק לללקוח ,הלקוח צריך לקבל הטבה כזו או אחרת.

לפותח השרשור, חשוב על משהו מידתי שהיית רוצה לקבל ותואם את מידות המקרה וסגור עניין.

לא הייתי עוזב בשביל זה את הבנק.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...