Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי רכב לבדיקה במ.מ.מ. מדובר בפג'ו 206, שנת 2000, יד 4 (שתי ידיים במשפחה, אם ובת), עם 51,500 ק"מ בלבד.

 

בבדיקה התגלה, לתדהמת המוכרת ובעלה, שהרכב עבר תאונה לא קלה אי שם בעברו, לפני לפחות 7 שנים. בעקבות התאונה הוחלפה כנף ימין, ויש הלחמות בשלדה, ברצפה, במשקופים.

 

צרפתי את טופס הבדיקה בקובץ תמונה.

 

ברור שהמחיר כרגע לא יהיה מחירון (27,000 ע"פ לוי יצחק), כפי שביקשו בהתחלה.

 

השאלה: לקחת? האם הפגיעה חמורה עד כדי סכנה בטיחותית? הרכב עבר עד היום לפחות 7 טסטים בלי שום הערה מאז מועד התאונה המשוער.

 

אני יודע שכשאני ארצה להיפטר ממנו, אי-שם בעתיד, יהיה לא קל.

 

אז מה אתם אומרים? תודה מראש לכל העונים

רכב.jpg

פורסם

ב 15 אלף ש"ח הייתי לוקח,ונהנה מרכב מעולה.

 

כמובן שאם אתה נהג מירוצים שנוהג להגיע למהירויות של 160-170 קמ"ש בטח ובטח שלא הייתי שוקל אפילו רכב עם תאונה בשלדה.

פורסם

קח בחשבון שבעת המכירה אותה פשרה במחיר תחול גם עליך.

 

השאלה היא למה לרכוש רכב בעייתי כמו זה המוצג פה, ולא לחפש רכב במצב תקין ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

אם חשובה לך היכולת למכור את הרכב, תתרחק כמו מאש. מר ישראלי טיפוסי שאינו בוחל בשום הסברים יתרחק מאוטו עם תאונת שלדה כמו משדה קוצים בוער.

 

תאונות שלדה בסופו של דבר הן דבר לא צפוי. אתה לא יודע מי ביצע את התיקון ובאיזו מקצועיות. כמו שהידיד מעלי אמר, במהירויות גבוהות קשה מאוד לצפות את ההתנהגות של הרכב מה גם שלא בודקים את זה בבדיקה במכון.

 

בסופו של דבר, החלטה שלך :lol:

פורסם

לדעתי הרכב בעבר היה אצל סוחר שמכר אותו למשפחה הזאת(אתה גם אומר שהם הופתעו), מהניסיון שלי רכב במצב כזה קנה סוחר אחרי שהרכב עבר תאונה של אובדן להלכה, שיפץ אותו ומכר אותו, אם אין לבעלים תיעוד טיפולים שהק"מ אמיתי אני גם לק"מ לא הייתי מאמין.

פורסם

בלי קשר לקילומטראז' רכב שעבר כאלו תיקונים בשילדה לא הייתי קונה גם בחמישים אחוז מהמחירון.

לך תדע איזה הפתעות יקרו לך בהמשך!

וכשתמכור את האוטו אתה תפסיד כסף בוודאות!

זה לא פגיעה שנקראת קצה שילדה/נגיעה/ בקורת רוחב שעוד אפשר להתפשר ולהגיד "ניחא, כולה מכה קטנה" הרכב כנראה התהפך או נכנס בתוך משאית!.

יש מציאות אחרות אל תמהר לקנות.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני עדיין חושב שבסכום הנכון זאת מציאה,אם מבחינה מכנית הכל תקין.

 

מסכום של 15 אלף ש"ח גם איבוד ערך של 50% מהסכום,ולסחוב עם הרכב הנ"ל שהוא מספיק מתקדם כדי לא להרגיש מיושן עוד שנתיים....

 

ואז למכור ב7.5 אלף ש"ח - מעולה!

פורסם

פסח,

עזוב את הבעיה למכור את האוטו בעתיד, יש לך מושג איך הרכב הזה יתנהג בזמן תאונה?

האם איזורי הקריסה יעבדו כמו שצריך, או שהאוטו פשוט יגזר?

זה לא מקרה של קצה שלדה!

כפרה על מחיר הבדיקה.

 

שורה תחתונה, לא הייתי נוגע באוטו הזה בציין לייזר.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

את האמת שהרכב במצב די טוב לגילו!

ואני גם בדעת האשדודי, במחיר טוב זה יכול להיות מציאה לא רעה בכלל.

התאונה שהרכב עבר די קשה, אבל לא מדובר ברכב ספורט או רכב שעומדים עליו לחצים גבוהים.

דעתי? לבדוק תקנה 309 כמו שנרשם ולחזור עם תשובות.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
לקחתי רכב לבדיקה במ.מ.מ. מדובר בפג'ו 206, שנת 2000, יד 4 (שתי ידיים במשפחה, אם ובת), עם 51,500 ק"מ בלבד.

 

בבדיקה התגלה, לתדהמת המוכרת ובעלה, שהרכב עבר תאונה לא קלה אי שם בעברו, לפני לפחות 7 שנים. בעקבות התאונה הוחלפה כנף ימין, ויש הלחמות בשלדה, ברצפה, במשקופים.

 

צרפתי את טופס הבדיקה בקובץ תמונה.

 

ברור שהמחיר כרגע לא יהיה מחירון (27,000 ע"פ לוי יצחק), כפי שביקשו בהתחלה.

 

השאלה: לקחת? האם הפגיעה חמורה עד כדי סכנה בטיחותית? הרכב עבר עד היום לפחות 7 טסטים בלי שום הערה מאז מועד התאונה המשוער.

 

אני יודע שכשאני ארצה להיפטר ממנו, אי-שם בעתיד, יהיה לא קל.

 

אז מה אתם אומרים? תודה מראש לכל העונים

 

הרכב עבר תאונה לא קלה בכלל. אני לא הייתי נוגע ברכב. הרכב עלול להיות מלכודת מוות בתאונה.

פורסם

בחלק מהמקרים אני מסכים שאפשר לרכוש רכב משומש שעבר תאונה תמורת הנחה רצינית במחיר, אם מודעים לבעייתיות שבנושא והתקציב לוחץ.

במקרה הזה, היות וכנראה שהתקציב מאפשר לך לרכוש רכב טוב יותר והיות ועפ"י תוצאות הבדיקה מדובר ברכב שמקומו בפירוקיה הקרובה ולא על הכביש, אני ממליץ להתרחק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני הייתי מתרחק לא בגלל השלדה, אלא בגלל הק"מ. נמוך מדי ועוד יד רביעית. לא ניראה לי שהוא אמיתי.

 

והכי מסוכן זה ליפול לתרגיל הידיים....

 

אם לאוטו יש נגיעה קלה בשלדה אבל הוא מטופל כמו שצריך זה לא נורא.

 

אבל כאן זו לא בדיוק נגיעה....

פורסם

בדיוק עכשיו אני רואה את המודעה על הרכב המדובר וכמעט התקשרתי.

איזה מזל חבל על 500 שקל של הבדיקה שהיו הולכים לפח. באמת היה ניראה מוזר רכב עם 51 אלף ק"מ ויד 4.

אני מבין שאת מחיר הבדיקה היא לא החזירה לך ?

אני לא מצליח למצוא פיזו 206 שנת 2000-2002 במצב טוב יש למישהו רעיון טוב יותר איפה לחפש חוץ מיד 2 ויצחק לוי?

×
×
  • תוכן חדש...