Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, האוטו הקודם הושבט בגלל פגיעה בשלדה מאחור, אז מחפשים יורשת, הייתה לנו מיצובישי לאנסר שנת 95 והאמת אנחנו מעוניינים לקנות מכונית שתהיה כמה שיותר אמינה וחסכונית וכמה שפחות תהיה "פגיעה בכיס" חשבנו על כמה אפשרויות:

1) מיצובישי לאנסר מודלים 2006 ומעלה.

2) סוזוקי ליאנה מודל 2006 ומעלה

3)ניסאן מאותה קטגוריה שתיכנס בתקציב (נוט, אלמרה או טידה, מודל כמה שיותר גבוה)

4)גם קורולה ומאזדה3 יתקבלו בברכה אם אחת פרטית נכנסת בתקציב מודל 2006 ומעלה..

אם אתם מכירים אנשים שמוכרים מכוניות מהסוג של אחת מאלה שצוינו כאן אתם מוזמנים לתת פרטים על המוכר.

אם יש לכם אופציות נוספות שמתאימות לדרישות (אמינות, חסכון בדלק) אתם מוזמנים לכתוב, וגם אני צריך שמות של סוכנויות טרייד אין או מכירה אמינות שאפשר לקנות בהן רכב בלי לפחד שקנית איזה רכב שהוחזר לכביש אחרי תאונה קשה..

אגב הייתי בטרייד אין של כלמוביל, ניסו למכור לנו איזה לנסר עם 54 אלף ק''מ ויכלו לעשות לנו עליה הנחה ענקית ועוד מודל 2007, נשמע מציאה?, בסוף אני מסתכל ההגה כולו משופשף מהצדדים לא יודע איך, שאלתי את המוכר הוא אומר לי שזה בגלל זיעה של הנהג שהשתמש באוטו.. אפילו אצל נהגי מוניות לא רואים דברים כאלה, גם הדשבורד היה על הפנים והרדיו היה עם טייפ ולא דיסק (במכונית מ2007)... בקיצור אכזבה אחת גדולה..

שוב, התקציב הוא גג 65000 לא יותר מזה.

תודה רבה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

הניסאן טידה היא רק שנה וחצי אצלינו ולכן המחיר שלה לא נכנס בתקציב שלך.

הסוזוקי ליאנה זכתה להוביל אותי פעמיים ואני אמנם לא נהגתי בה אבל נוחות הנסיעה בה היתה גרועה,

הכיסאות לא נוחים, הרכב מכוער ומבחינה טכנית אין לי מידע אבל בפאן המכני והחיצוני, גרוע.

הלאנסר החדשה כמו הניסאן טידה, גם לא נכנסת בתקציה אבל הלאנסר הישנה המכונה ''קלאסיק''

אכן נכנסת בתקציבך אבל למרות עיצובה היפייפה לטעמי אני הייתי מחפש אופציות אחרות,

הרכב מיושן ומבחינה בטיחותית הוא לא מצטיין--> אר שתי כריות אויר לגירסת הבסיס.

האופציות שאני ממליץ לבדוק זה את הקורולה וה 3 המוצלחות. הקורולה מעט יותר יקרה ואני בספק אם תוכל למצוא

משהו שמעל לשנתון 2005 אך בניגוד לכך ה 3 יותר זולה ותוכל למצוא המון המון המון המון אופציות נרחבות מכל חור בארץ.

שלומי.

• תוכן חדש...