Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שקית בעצם יותר כמו שק מפוצץ בדברי אלקטרוניקה. בין היתר יש בו כמה פלאפונים כמה טלפונים ביתיים ניידים של יונידן (רק להחליף סוללה) מלא כבלים ומתאמים ומטענים לסוללות ומה לא. יימסר לחובב האלקטרוניקה הראשון שייבקש. נמצא ברמת אביב.

כמו כן יש לי מערכת AIWA עם דאבל קסאט ומגש דיסקים. בפעם האחרונה שהופעלה עבדה. נמצאת בקרית גת ניתן להביא גם לראשלצ או תל אביב בתיאום. יאללא תרבחו ותסעדו.

עריכה: יש בשק גם שני דיסקים קשיחים למי שמתעניין.

תראה אם יש eCommunity באזור שלך.

משכנתא זה קל

פורסם

זה נשמע יפה על הנייר, בפועל, פירוק לוחות מודפסים לרכיבים שלהם זה תהליך מאוד רעיל, משתחררים בתהליך הזה המון אדים רעילים מאוד, ובנאדם שעושה את העבודה הזאת 8 שעות ביום לא ירבה בריאות.

לשלוח אנשים מוגבלים בשכלם לבצע עבודה כזאת בשביל פרוטות זה מעבר לניצול, זה דארווניזם חברתי, בא לי להקיא.

פורסם

אני לא מבין בזה. אבל:

א. הם עושים את זה 4-5 שעות ביום.

ב. הבן של זה שיזם את כל זה, הוא בעל פיגור ומכאן היה לו את הרעיון בעצם (דני משהו).

משכנתא זה קל

פורסם

הנזק הוא מצטבר.

למה לשלוח פסולת אלקטרונית למיחזור באוניות אם אפשר "להשתמש" במוגבלים בשכלם בעלי תעודות זהות כחולות, ולשלם להם בחיוכים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579323,00.html

אין בעיה למצוא הורים שמנצלים את הילדים שלהם, לא חסר.

פורסם

וואיי איזה רואה שחורות אתה תיהיה בריא.

אני בטוח שכל המייזם הזה הוא עם מטרה טובה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

למסירה:

1) 2 "מקלות" זיכרון DDR2, 1 ג'יגה כל אחד.

2)כרטיס קול כלשהוא.

3) כרטיס מסך פשוט, אבל עם יציאה ל-HDMI.

נמצא בחיפה-קריות.

2015-04-17 15.54.15.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הכרטיס נראה כמו HD5450 או משהו בסגנון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למסירה זוג פנימיות חדשות של Kenda לקורקינט חשמלי.

המידה רשומה על הקופסה שבתמונה, מניח שמי שזה מתאים לו יודע מה המידה הנדרשת. מוזמנים לשלוח הודעה פרטית, נמצא באיזור המרכז.

IMG_20150418_140528.jpg

IMG_20150418_140550.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תכניס סים ובדוק שעדיין תקין. אם כן - שמור עליו כמכשיר לחו"ל או לאחד מבני המשפחה הזקנים. אמא שלי לא מוותרת על ה-3100 בן 10.5 שנים שלה, עדיין מחזיק יום פצלוס עם הסוללה המקורית, וגם לי אחד שכבר מתקרב לגיל 11, אמנם זרוק במחסן אבל עדיין תקין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
תודה רבה על שעות על גבי שעות של קריאה והנאה.

חברים, גמרתי עם הגליונות של בלייזר (אתם תחליטו אם זה תרתי משמע :lol: ).

מוכן להעבירם הלאה עם ל- E-A אין בעיה עם זה , אפשר בקריית גת בסופי שבוע או בב"ש במהלך השבוע, רק שצריך להזכיר לי בסופ"ש להביא אותם לב"ש.

עריכה אחרונה על ידי erezfed

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...