Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחפש טייפ מנהלים על קלטות קטנות למי שמכיר למסירה תקין כמובן

שלי התקלקל אתמול ואני זקוק לו להשמעת קלטת כזאת. :)

יש מצב שיש לי יחידה או שתיים איפשהו אצל אמא שלי, לפני שהם אופסנו הם עבדו, אבל זה היה לפני כעשרים שנה, אז אני לא סגור לגבי מצבם התפקודי (וגם אין לי קלטת כזאת ע"מ לבדוק), אני מפ"ת, ה"פ אם רלוונטי בשבילך.

פורסם
סופר לנסר 95' שלמה למסירה (לא יימסרו חלקים! מי שרוצה שיקח הכל).

בית שאן.

(בפרטי מי שרוצה לדעת פרטים ספציפיים על חלקים מסויימים)

עריכה: מיותר לציין שהרכב לא במצב נסיעה, כן? הוא מתחמם ולא שווה לי להשקיע את התיקון. בקיצור, פרטים בפרטי למי שזה רלוונטי עבורו.

מקפיץ. רדיאטור חדש דנדנש מאביפארטס הותקן ברכב לפני שהחלטתי שנמאס ממנו.

פורסם

screenprot.jpg

מגן מסך מזכוכית לטלפון לא מזוהה. חדש. הסרתי את הניילון כדי להדביק על הטלפון שלי ורק אז הבחנתי שהסיני ה#$%*&% שלח לי מגן לא מתאים. המגן נראה עכור בגלל הדבקת המדבקה מחדש. מישהו יכול לזהות?

:turn-l:
פורסם (נערך)

יש מצב שזה של Moto G דור ראשון?

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

זה גדול עוד יותר ממוטו G 2. בערב אני אתן מידות.

יש מצב שזה מוטורולה כלשהו, כי אכן הזמנתי מגן למוטו G.

פורסם

אני נכנע... אם מישהו רוצה את המגן לטלפון לא ידוע, אתם יודעים איך למצוא אותי.

מתאים גם למי שרוצה לעשות בדיקות עמידות למגן. :roll:

פורסם

למסירה כרטיס מסך עם יציאת DVI ויציאת S-VIDEO. לא יודע כמה הוא איכותי, אבל אפשר לחבר איתו את המחשב לטלויזיה מודרנית באמצעות מתאם מ DVI ל- HDMI

וגם כל מיני קופסאות של כלי עבודה. עדיין רלוונטיים: קופסא לידית מומנט 1/2, קופסא לקליבר, קופסא לסט בוקסות וראטצ'ט 1/4, קופסא למברגים (בתמונה הנפרדת), כל שאר הקופסאות כבר נמסרו.

20150323_170146[1].jpg 20150323_170135[1].jpg 20150319_164239[1].jpg 20150325_153656[1].jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתן אני רוצה את הכרטיס, נהיה בקשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...