Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסטרה, אני מעוניין במצלמה, רוצה לתת אותה לבן השלוש שלי שמגלה עניין רב בצילום.

רציתי לקנות משהו סיני בכמה גרושים שלא יהיה חבל עליו אם יהרס אבל זה יכול לעשות את העבודה.

אם לא אכפת לך לתת אותה בידיעה שיש מצב שמישהו יחליט שצריך לשטוף אותה במים או יקשקש עליה עם טוש אשמח לקחת אותה ממך, כזכור לי גם אתה מנתניה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סליחה שאני עונה במקומו, אני גם צריך מצלמה לצורכי צילום של מדריכים וקצת מטיולים,

אין לי כל כך מה להשקיע.

במידה ואני לא אקח אותה מחמישי ממנו כמו שלבינתיים קבענו אז אתה תיקח.

במידה והיא תגיע אלי ואני כבר לא אשתמש בה אני אמסור אותה לך.

רועי

פורסם

it is a deal.

רק קח בחשבון שמדובר במצלמה מיושנת עם 3 מגה פיקסל מטורפים, היום כל פלאפון מצלם באיכות טובה יותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
it is a deal.

רק קח בחשבון שמדובר במצלמה מיושנת עם 3 מגה פיקסל מטורפים, היום כל פלאפון מצלם באיכות טובה יותר.

אל תסתכל על המגפיקסל. יש לה עדשה וזום אופטי שאין לאף טלפון וכמובן פלאש יותר רציני.

היא ממש טובה והאמת שהייתי מעדיף שמישהו באמת ישתמש בה ושלא תהיה למשחק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תראה, רוב מכשירי הדגל היום מצוידים בחיישן CMOS מודרני עם 15-20 מגה פיקסלים, כאשר סוני החל מהZ1 ציידו אותם בחיישנים בגודל של 1/2.3" שזה גודל של חיישן של מצלמה קומפקטית סטנדרטית היום. בLG G3 החיישן הוא 1/2.6", גם מאוד קרוב לגודל של חיישן של מצלמה קומפקטית.

מה שכן, כמו שנאמר, למצלמה כזאת יש יתרון בנושא הזום האופטי שאין שום פלאפון שמציע את זה למעט נוקיה N93.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
תראה, רוב מכשירי הדגל היום מצוידים בחיישן CMOS מודרני עם 15-20 מגה פיקסלים, כאשר סוני החל מהZ1 ציידו אותם בחיישנים בגודל של 1/2.3" שזה גודל של חיישן של מצלמה קומפקטית סטנדרטית היום. בLG G3 החיישן הוא 1/2.6", גם מאוד קרוב לגודל של חיישן של מצלמה קומפקטית.

המצלמה ב Z1 באמת נהדרת. עדיין לא ברמה של מצלמה ייעודית, אבל בהחלט בדרך לשם.

הנה תמונה לדוגמה מאתמול (התמונה המקורית מדהימה ברמת הפירוט, העלאה לפורום מפחיתה את האיכות, 233KB במקום 3MB).uploadfromtaptalk1432291031262.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
למסירה: טלוויזיה 25" של טושיבה. נרכשה בשנת 2004 או 2005 ועם מעט שעות עבודה. לטעמי רואים בה שידורים אנלוגיים יותר טוב מכל LCD או LED. תימסר עם השלט ולראשון שיבוא לקחת אותה, אני לא שומר - חייבת לעוף.

נמצא באיזור המרכז, נא לפנות בה"פ.

[ATTACH=CONFIG]423973[/ATTACH]

אפילו לא פנייה אחת? :shock:

וגם את הפנימיות לקורקינט אף אחד עדיין לא לקח.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
המצלמה ב Z1 באמת נהדרת. עדיין לא ברמה של מצלמה ייעודית, אבל בהחלט בדרך לשם.

הנה תמונה לדוגמה מאתמול (התמונה המקורית מדהימה ברמת הפירוט, העלאה לפורום מפחיתה את האיכות, 233KB במקום 3MB).[ATTACH]424732[/ATTACH]

טיפה עריכה, וזאת התוצאה:

10422974_10204807506284973_3958835204909593688_n.jpg

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
אפילו לא פנייה אחת? :shock:

וגם את הפנימיות לקורקינט אף אחד עדיין לא לקח.

הטלוויזיות האלו לא שוות כלום,היו לי 2 שאחת מהן הייתה 30"++ שניסיתי למסור בעבר (לא דרך כאן למען האמת) ופשוט לא הצלחתי.

יש להן הרבה יתרונות ע"פ המסכים הדקים בשידורים שהם לא HD ובייחוד שצולמו לפני מספר שנים.

Miata ND2

פורסם

מוטי אתה מאופקים לא? אם יש לך איך לאסוף ביום שני אולי אוכל לאסוף ממנו אבל תצטרך לבוא לאסוף ממני באותו יום.

• תוכן חדש...