Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שנים בערך היה DVD מקליט של LG ב-200$ בדיוטי פרי. יש לי אחד כזה עד היום. ח*א של מכשיר.

קנינו כזה לפני 7 שנים (ב2008), דווקא אצלנו הוא עבד אחלה, עכשיו אין לו שימוש מן הסתם כי עברנו למצלמת וידאו דיגיטלית שמצלמת על כרטיס זכרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ארגז מעץ שצבעתי.

ממרכז הארץ.

[ATTACH=CONFIG]426492[/ATTACH]

ל'

נמסר.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
SAVINGANGEL, יש לי מקינטה (2 כוסות אם אני זוכר נכון) למסירה ואני מבית שאן, עוזר לך? מדיי פעם בת"א\ירושלים.

תודה אבל זה קצת רחוק לי....במידה ואני אהיה באזור אני אצור קשר....

תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

למסירה טלויזיה שמנה של חברת Ichiban עם מסך שטוח. במצב מצויין מגיעה עם שלט.

IMG_0549[1].jpg

ישנה גם זרוע לתליה על הקיר שהיתה שייכת לטלויזיה הזו במידה ומישהו זקוק.

נמצא בחיפה.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

למסירה (מתנצל על העריכה החובבנית של התמונות):

1. מחשב ישן מאוד, עד כמה שזכור לי הוא במצב תקין. חסר בו כונן קשיח, כל השאר קיים.

(אם אני זוכר נכון מדובר על פנטיום 2)

IMG_20150617_203402.jpgIMG_20150617_203442.jpgIMG_20150617_203750.jpg

2. מחשב ישן (אבל קצת פחות), פנטיום 4 (באיזור ה-3.2) עם 1GB זיכרון. אין בו כונן קשיח וחסר גם כונן דיסקים/צורב. כל השאר תקין ועובד מצויין.

IMG_20150617_203857.jpgIMG_20150617_204200.jpgIMG_20150617_204211.jpg

3. הגה + דוושות של Microsoft. נקנה לפני 11-12 שנים בערך ובקושי היה בשימוש (חוץ מקצת אבק הוא נראה חדש). מתחבר למחשב עם USB (אין לי את הדרייבר שלו).

IMG_20150617_204854.jpg

כל הדברים למסירה מאיזור ירושלים. מגיע לפעמים למרכז.

אם ידוע לכם על משפחות נזקקות/מעוטי יכולת שיעשו שימוש באחד הדברים, אשמח לעזור במסירה.

עריכה אחרונה על ידי MeDuZa

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם אתה מזדמן לבאר שבע אני יכול להשמיש את המחשבים האלו לתרומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

2d30a6e92afc97f35bde079617ea1424.jpg

חלקים (בעיקר פלסטיקה) לרנו קליאו 95'.

רחובות / חיפה.

בלי קשר, אני מזכיר שאני אשמח לקבל כל סוג של ציוד צבאי (גם לחברים לוחמים), גם אם הוא בלאי!

תודה:)

קקטוסולר ידנית

פורסם
מהיכן אתה בירושלים?

אשמח לנסות את ההגה עבור PROJECT CARS

שלחתי לך בפרטי.

אם אתה מזדמן לבאר שבע אני יכול להשמיש את המחשבים האלו לתרומה.

לא יוצא לי להגיע לאיזור, אבל אם מישהו מירושלים או מאיזור המרכז מגיע לאיזור, אני אשמח להעביר לו את זה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
יש למישהו קרטונים של מעבר דירה בין חדרה לנהריה?

גש לקרטוניה הקרובה ותתחיל לחטט, זה מה שתמיד עשיתי וזה עובד יופי.

נ.ב

מה איבדת בנהריה?!

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש למישהו קרטונים של מעבר דירה בין חדרה לנהריה?

לי איו, אבל אם אתה מחדרה, בחניה האחורית של מתחם מיקס (מאחורי סופר פארם), יש מקום שהחנויות זורקות אליו קרטונים.

יש כמה חנויות מוצרי חשמל באיזור, ככה שיש אספקת קרטונים די טובה.

אני מאמין שזה המצב בערך בכל מרכז מסחרי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...