Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני רואה המון טלוויזיות CRT ברחוב. בדרך כלל "טושיבה בומבה" 29 אינץ' עם המסך השטוח, מהיקרות של פעם. הרבה פעמים ראיתי גם את השלט מונח על הטלוויזיה. מצחיק שפעם מאוד רציתי טלוויזיה כזו והיום הן שוכבות ברחוב ואף אחד לא אוסף אותן. לא מזמן ראיתי טלוויזית LED דקיקה וגדולה ליד אחד מפחי האשפה בשכונה. מעניין למה זרקו.

למה זורקים טלויזיה לד דקה ? כי היא רק HD READY ולא HD FULL. לפני חודש אספתי כזו שהונחה ליד הפח, עובדת, לא הייתה זקוקה אפילו לתיקון.

לאן הגענו ?

פורסם
גם אני רואה המון טלוויזיות CRT ברחוב. בדרך כלל "טושיבה בומבה" 29 אינץ' עם המסך השטוח, מהיקרות של פעם. הרבה פעמים ראיתי גם את השלט מונח על הטלוויזיה. מצחיק שפעם מאוד רציתי טלוויזיה כזו והיום הן שוכבות ברחוב ואף אחד לא אוסף אותן. לא מזמן ראיתי טלוויזית LED דקיקה וגדולה ליד אחד מפחי האשפה בשכונה. מעניין למה זרקו.

גם אני העליתי אחת כזו לאשפה לפני כמה חודשים, מבציר 2002, תקינה, אבל סיימה את תפקידה (בשנתיים האחרונות בחדר הכביסה, בידרה את אשתי בזמן הגיהוץ). כמתנת פרידה השאירה לי ולאחד הבנים כאב גב לאיזה שבועיים. המשעשע הוא שמדובר באפקט דומינו, כיון שהטלויזיה בת ה-5 בחדר השינה ("32 LCD) החלה לאבד מחדותה והוחלפה בחדשה, בעוד שהזקנה השמנה היתה עדיין חדה לגמרי, אבל תפסה יותר מדי מקום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למסירה, טלויזיה רגילה 25".

בראש העין.

איסוף מיידי - עוד הלילה - חייב לפנותה מהדירה.

O5844O5533

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
למסירה סידרת ספרים לפסיכומטרי של לחמן . בחלק מהספרים כתוב בעיפרון

הספרים בקריות . מדובר על ספרי לימוד ושאלונים

ביום ראשון יזרקו לפח. חבל

פורסם

ארגז מעץ שצבעתי.

ממרכז הארץ.

001.JPG

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מהאלה של פעם אבל מהביוקר...נמצא ברמת השרון / תל אביב

20150606_184738.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לא מזמן ראיתי טלוויזית LED דקיקה וגדולה ליד אחד מפחי האשפה בשכונה. מעניין למה זרקו.

אנשים בד"כ לא מחליפים טלוויזיה כי היא HD READY ויש כבר 4K.

השידורים בארץ הם במקרה הטוב 720 (אולי יש כבר 1080, אבל לא בטוח). בכל מקרה, אתה לא תראה הבדלים דרסטים באיכות בין שתי רזולוציות, לא כמו בין VHS לDVD או בין DVD לHD.

כנראה הטלוויזיה מתה, ומחיר התיקון קרוב מאוד למחיר טלוויזיה חדשה יותר טובה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בין הטלוויזיה של ההורים שלי בסלון (LCD משנת 2006, 720P) לבין מסך המחשב שלי למשל (2560X1600) אני רואה הבדל ברור מאוד באיכות התמונה, אבל זה כל אחד ומה שהוא רגיל אליו. מה גם שזה תלוי בתוכן והרזולוציה לא בהכרח משפיעה על איכות התמונה המוצגת.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני מחפש זוג רמקולים למחשב שהחיבור שלהם הוא בננה(RCA יחיד,משמע אחד אדום אחד לבן) , העיקר שעובדים. אם מדובר בכאלה טובים מוכן לשלם.

Miata ND2

פורסם
בין הטלוויזיה של ההורים שלי בסלון (LCD משנת 2006, 720P) לבין מסך המחשב שלי למשל (2560X1600) אני רואה הבדל ברור מאוד באיכות התמונה, אבל זה כל אחד ומה שהוא רגיל אליו. מה גם שזה תלוי בתוכן והרזולוציה לא בהכרח משפיעה על איכות התמונה המוצגת.

טוב, אז אם תחליט לזרוק את הטלוויזיה, והיא עדיין תעבוד אז, תביא לי אותה 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מוכנים? הרבה דברים למסירה!!!

שלושה טלפונים: למיטב ידיעתי כולם שמישים, רק ל-LG יש מטען.

2lxa076.jpg

פינג'אן לקפה (שכחתי את שמו המקצועי), היה בשימוש 2-3 פעמים, גודל בינוני-גדול.

jto16u.jpg

ציוד למנגל: בקבוק וחצי של מדליק גחלים, שקית גחלי קוקוס (נחשבים לאיכותיים מאוד ומחזיקים 3 שעות על טמפ' קבועה) וארובת גחלים של WEBER.

28mfpjr.jpg

כיסויים לטלפון + שעון: שני כיסויים לגאלקסי 3 (במצב מעולה, אחד של סקאטצ), כיסוי אחד מעץ לגלקסי 5 (חדש).

s1utsy.jpg

שעון של סווטצ', צריך להחליף לו סוללה.

2bpe9f.jpg

כוס חצי ליטר של פאולנר

2a9wlna.jpg

DVD קולנוע ביתי של LG, 5.1.

npoqb9.jpg

קסדת FULL FACE של 661, מתאימה לאופניים

2ugc6mr.jpg

מערכת שמע איכותית של סאנסוי ורמקולים של BOSE (נמסר כולל כל מה שמופיע בתמונה, גם הארונית)

4uxgtg.jpg

qq4bjs.jpg

28bwdiw.jpg

5xiot4.jpg

• תוכן חדש...