Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XBOX360 ומשחקים

mayrun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשחקים ניתנים להורדה בכמויות בכל גירסה PAL או NTSC כך שזו לא בעיה ,

באופן אישי אם הייתי קונה XBOX360 הייתי קונה את הגירסה הטובה מכולן שניתן בארץ (ELITE ??) ופורץ אותה ושוכח מכל הסיפורים וענייני מכס ושאר ירקות.

בPS3 מקור המשחק לא משנה כי כולם פתוחים לכל האזורים , רק שאי-אפשר לפרוץ את הקונסולה , אז קונים באי-ביי משחק שיצא אתמול ב150-220 שקלים שעולה בארץ קרוב ל-500 .. ועוד לפני שהוא נוחת בארץ .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני יעשה לך חיים קלים.

באיביי, המכשירר הכי זול ממוכר טופ רייטד (חדש באריזה, לא מחודש, לפחות לטענת המוכר) בbuy it now הוא 339$

המכיסה על מכשיר כזה היא 30.5%. משלוח של חברת UPS לכזה מכשיר לפי EBAY ומוכר אחר הוא 174$

מה שיוצא

339+174=513

30.5 % מ 513 הם 156

513+156= 669$

669*3.7=2477

זה לפני שקנית שנאי שיאפשר להפעיל XBOX אמריקאי בארץ.

גם עם המשלוח הוא "רק" 100$ עדיין עןלה כמו בארץ בערך, בלי אחריות, בלי פריצה ובלי שנאי.

get my drift?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

בהנחה שלא תופסים אותך, אתה עדיין משלם 1600 ש"ח. שעדיין יותר זול מאחת האופציות שראיתי. לדעתי (אם ההודעה הקודמת לא הבהירה את זה :-P) זה לא משתלם רק בשביל שתוכל לשחק במשחי NTSC שהם גם קיימים בPAL כמו מים, בלי חאריות ועם שנאי נוסף ששוקל כמו לבנת בטון, לדעתי ממש לא שווה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...