Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מגמגם בסיבובים חדים, 106 ראלי דור ראשון 1300

lmfao123
שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן לכולם וחג שמח! זו שאלה בשביל חבר אז האוטו לא שלי ואני מתרגם ממה שאני מבין ממנו.

הוא טוען כשכאשר הוא לוקח סיבוב חד עם הרכב, כשהרכב חוזר ליישורת הוא מגמגם ולאחר כמה שניות חוזר לפעילות תקינה.

ההשערה שלי משאבת דלק הלכה פייפן. האם היא נכונה? ובמידה וכן כמה סיפור כזה עולה במוסך? החלפה + עבודה.

תודה רבה לכולם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקשר של סיבוב הגה למשאבת דלק ?

אני הולך לכיוון משאבת הגה . בגלל שבסיבוב חד ,חלק מכח המנוע עובר להפעלת המשאבה.

במידה ויש הגה דראולי בדגם זה.

HONDA CIVIC LS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל, אין הגה הידראולי בדגם הנ"ל.

שנית, התופעה הנ"ל לא יכולה להגרם כתוצאה ממשאבת הגה לא תקינה.

אני גםן חושב לכיוון של משאבת דלק אבל לא בטוח. בכל מצב אחר הרכב נוסע כרגיל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דלק יש במיכל? אולי בסיבוב בגלל כוח צנטריפוגלי כמות קטנה של דלק פשוט עוברת לדופן אחר של המיכל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה דלק יש במיכל? אולי בסיבוב בגלל כוח צנטריפוגלי כמות קטנה של דלק פשוט עוברת לדופן אחר של המיכל?

אני גם חושב בכיוון הזה. התופעה הזו מוכרת ברכים הנ"ל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הגה כוח בראלי, ולכן זו לא אופציה.

הרכב נוסע בסדר חוץ מבסיבובים חדים כמו שתארתי בהודעה המקורית. עכשיו השאלה היא אם פשוט לחץ הדלק ירד או משהו בסגנון בגלל שהמשאבה נותנת את אותות חייה האחרונים? אני חושב שזה הכיוון האמיתי ורציתי לדעת אם יש פה איזה 106ולוג שיודע אם זו בעיה מוכרת וכמה היא עולה סה"כ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...