Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגבי פזו 206 , x-line, 2004 , יד I - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי פזו 206 , יד ראשונה , מנוע 1400 גיר אוטומט שנת 2004

40000 קמ בלבד, מחיר: 45000 שח.. קצת מעל מחירון.

על פניו שמורה מאוד , טיפולים וספר רכב קיימים במוסך מורשה.

על פניו נשמע אחלה רכב ואחלה עסקה, אך אני חושש לרכוש פז'ו 206 בגלל שמועות על אמנות נמוכה (רכב עם הרבה בעיות נפוצות, שייבקר הרבה במוסך) וכן שמעתי על חלפים ייקרים ותצרןכת דלק גרועה.

שאלות שתהיתי לגבי הן:

1. האם אכן, פזו 206 בעייתיים באמינות? טיפולים יקרים? תצרכוכת דלק לא משהו?

2. האם המחיר 4500 נשמע מוצדק?

3. במחיר זה האם עדיף לבדוק רכבים אחרים? חשבתי על פונטו ספייס \ סוזוקי סוויפט \ יונדאי אקסנט \רכב יפאני שיתאים לתקציב זה..

אני לא מומחה לרכב , ואני מסתמך על דעות נפוצות לגבי הצרפתיות הבעיתיות והיפניות האמינות, אשמח לקבל חוות דעת.

תודה,

טל

פורסם

קודם כל בוא נתחיל בזה שתגיד ממי שמעת.

מישהו שיש לו בכלל נסיון עם פיז'ו סיטרואן? או סתם אנשים שנוסעים תמיד רק ביפניות.

פורסם

כל השמועות ששמעת לא נכונות,הרכב אמין ונפוץ מאד,הרכב זול מאד לאחזקה,יותר זול מהיפניות,וצריכת הדלק די נמוכה משוקלל 1-13,14.

פורסם

כן, אתה צודק. עדיף לשלם מתחת למחירון על 206 שחוקה ובלויה עד תום.

אני אישית מעדיף לשלם מעל המחירון בעבור רכב שמור, מטופל, עם טסט ארוך והיסטוריית טיפולים מלאה מאשר לשלם מתחת למחירון על רכב שחוק ובלוי ולהתרוצץ שבועיים אחרי הקנייה בין מוסכים, פנצ'ריות ופחחים כדי ליישר קו.

שני החסרונות העיקריים של הרכב הזה הם במנוע החלש שמספק ביצועים בינוניים מינוס כשהוא משודך לגיר אוטומטי והתנהגות ייחודית של הגיר האוטומטי שלא חביבה על כולם (בצע חיפוש על המילה AL4 אם יש לך איזה שעה-שעתיים פנויות).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ממש לא מומלץ לשלם על הרכב הזה מעל מחירון, גם ככה המחירון גבוה מאוד ביחס לשנתון.

על הקורולע עם הממירים הסתומים וההגה המתפרק עם כיסא נח כמו מזרן מכלא מקומי כן שווה לשלם מחיר גבוה ביחס לשנתון?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה על התגובות,

בגדול שמעתי דעות חיוביות מבעלי רכבים יפאנים, ולהוארי היה פזו 309 ורנו מגאן 98 , יד ראשונה עם המון בעיות ותקלות במוסך, משם נובע החשש להסתבך שוב עם רכב מוסך - פז'ו..

מי מכם בעל 206 המרוצה מאמינות (חוסר תקלות) הרכב? 

פורסם

בבעלות המשפחה 206 משנת 2001. הרכב בן 9 עבר ממני לאחותי ולבת דודה שלי.

התקלה הגדולה היחידה במשך 6 שנים שהרכב אצלנו , זו פריצה של אטם ראש מנוע לפני חצי שנה.

תוקן בעלות של 2500 ש"ח.

בנוסף, C3 , שזה אותו רכב כמו 206, (אותם מכלולים לרבות מנוע וגיר) מנובמבר 2002 עד לפני 3 - 4 חודשים היה אצלנו.

חוץ מהחלפת שסתומי לחץ בגיר בגיל 6 בדיוק, הרכב נכנס למוסך רק לטיפולים שוטפים.

גם בשביל החלפת השסתומים הרכב נכנס למוסך באופן עצמאי ולא ע"י גרר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני רכשתי פיז'ו 206 לפני כחודש וחצי - שנת 2003, עם 56 אלף ק"מ ב 43 וחצי. המחיר שאתה אמור לשלם נשמע לי סביר - אם ככה. לגבי הרכב - הוא נוח בטרוף. לא ספורטאי מצטיין, אבל מלכותי ומפנק. לגבי צריכת הדלק, אם נוסעים עד 110 (בבן עירוני כמובן), עם מזגן, הצריכה הממוצעת הנה 1:13. אם עוברים את ה 110 - הוא מתחיל לגמוע בשקיקה... סך הכל - אם אתה לא טייס קרב- מומלץ

פורסם
על הקורולע עם הממירים הסתומים וההגה המתפרק עם כיסא נח כמו מזרן מכלא מקומי כן שווה לשלם מחיר גבוה ביחס לשנתון?

מעניין שכל פעם שמישהו שואל שאלה על פיז'ו/ רנו /סיטרואן אתם (יש עו מס' מגיבים פה) משווים לקורולה.

לא ראיתי שפותח השרשור שאל, התעניין או שקל רכישת קורולה.

כנראה שלמרות המחיר המפוצץ, האבזור הנמוך וכן הלאה, הקורולה היא אכן אמת מידה לאמינות ואיכות בתחום הרכב....?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

באמת מעניין. יש יפניות אמינות כמו סובארו / ניסן / מזדה (לא שעליהן הייתי משלם מעל המחירון, אבל שיהיה).

אני מוכן להתערב, שאם היבואן היה לוקח על עצמו את הטיפול בתקלה שגורמת למנוע לשבוק בגלל בוצה אחרי שנים בודדות על הכביש, אז אף אחד לא היה משווה לטויוטה, תבדוק כמה עשרות שרשורים נפתחו פה ובפורום מכוניות בתפוז.

הכל על מקדש ה"אמינות" של טויוטה.

ועוד יותר, הרבה אנשים בלי נסיון על רכבים צרפתיים שזוכרים את ימי ה BX מסוף שנות ה 80 כשהיבואן הביא לארץ רכבים שאף אחד לא ידע לטפל בהם, ומפה מכלילים גם על הרכבים מהדור הנוכחי.

• תוכן חדש...