Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק יד שניה עד 180K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע על אופציות מעוניינות על רכבים באזור ה-180K ש"ח, שנתונים 2006-2008,

דוגמא להתלבטות :

IS250 (לקסוס) שנת 2007,

A4 שנת 2007,

אשמח לקבל עוד המלצות בנושא, נשוי +1 (גם כן חשוב :-))

היום נוסע במונדאו הדגם החדש ורוצה לשדרג את עצמי באיכות ומוכן להתפשר בשנתון.

נ.ב :

מה עלות הביטוח משוער.

תודה,

עודד

פורסם

האם חשוב לך מרווח כמו במונדיאו? כי ב-IS וב-A4 דור קודם לא תקבל את זה (אני חושב שהדור החדש זה מ-2008 והוא כן יחסית מרווח).

ה-IS אמנם צפופה, אבל היא איכותית, חזקה יותר מהמונדיאו, מהנה לא פחות לנהיגה, שקטה מאוד, נוחה יחסית, מאובזרת יותר.

A4 החדשה (ממודל 2008) גם בחירה מצוינת - מאוד איכותית, מאובזרת ועם היצע מנועים גדול (לא יודע מה בדיוק בתקציב).

עוד אפשרות - אלפא 159 ברמת גימור מאובזרת - מכונית מצוינת, אם אתה לא מפחד מירידת הערך. יש 2.2 סלספיד (גיר רובוטי שדורש התרגלות) או 3.2 אוטומט (חזק מאוד אבל גם שתיין לא קטן).

אה - עלויות ביטוח יהיו ככל הנראה יקרות מהמונדיאו, תלוי בעבר הביטוחי שלך. צפה לבין 5000 ל-10000 למקיף, כתלות במחיר, בגרסה וכולי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני תודה על התשובה,

אני מוכן להתפשר במרווח הפנים ולקבל פינוק, למעט האלפא - שאני לא פוסל בכלל, אני מבין שקלעתי לחלופות הטובות (-:

אם למשהו יש עוד הצעות אשמח לשמוע.

תודה,

עודד

פורסם

יש לי הצעה נוספת - לוותר על ב.מ.וו 3 ומרצדס C. הן טובות רק בגרסאות היקרות שלא נמצאות בתקציב שלך, וגם עלויות האחזקה שלהן ככל הנראה גבוהות יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם לי הייתה אותה התלבטות קשה, רציתי לקחת את האודי A4 בצורה הישנה יותר שנת 2007-2008.

אבל אז חשבתי על המוסכים והאחריות והחלטתי ללכת על הסופרב אבל שוב בעיה העיצוב לא מושך בכלל....

היום נתקלתי בפרסומת על B4 החדשה ובמחיר של 190,000 ש"ח אתה מקבל מושבי עור, תפעול הילוכים מההגה ועוד הרבה דברים טובים. אני הלך לשבוע השקה שלהם ונחליט. דבר אחד מטריד אותי שלא רשומה צריכת הדלק שלהם שזהו פרמטר חשוב מבחינתי.

2010-subaru-legacy-b4-2-588x307.jpg

75090.png

פורסם

עם כל הכבוד ל-B4, נראה לי שפותח השרשור רוצה להשתדרג קצת יותר באיכות החיים. הרי המונדיאו שיש לו היא בין המובילות בקבוצה ומכונית מנהלים איכותית מאוד בפני עצמה. הוא כנראה רוצה משהו עם ניחוח יותר יוקרתי, ואת זה ה-B4 לא תספק לו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לדעתי באמת כדאי לנסות את הסופרב. פשוט מדהימה!

נכון שהעיצוב החיצוני בעייתי מזוויות מסויימות, אבל תא הנוסעים וכמות האבזור שמקבלים פשוט מפצה ובגדול. וזה גם רכב חדש לחלוטין ולא משומש...

פורסם

מצטרף להמלצה על האלפא אם תתרגל לרובוטי (או אפילו ידני בשקט שאף אחד לא ישמע).

עלות ביטוח לאלפא כתלות בדגם. בשלי 7500, דגם TI מאובזר. אצל חבר שלי 4800 לדגם פרימיום מאובזר (עור, חשמל וכו'). אצל אחי 3500 לדגם הכמעט בסיסי (כל אלה מקיף בלבד).

הבעיה שכמעט ואין היצע של משומשות וכשכבר יש אחת היא נחטפת די מהר בניגוד למה שכולם חושבים.

רכב נוסף שעשוי לבוא בחשבון הוא הדגם המאובזר של הפסאט, הייליין, שמגיע עם כל הפינוקים ודגם הTFSI ברמת גימור טופליין וביצועים טובים יותר.

• תוכן חדש...