Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן חסכוני עד 10000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני חבר של משתמש בפורום וירדה אופצית החיפוש כרגע אז אין לי אופציה,אז אני פונה אליכם.

אני חייל משוחרר גר בחיפה המחפש רכב בתקציב של עד 10000 ש"ח למטרת נסיעה לעובדה,ושהרכב ישרת אותי לשימוש עירוני ביום יום.אני צריך שהרכב יהיה נוח,אמין,חסכוני בדלק,די חשוב לי המראה שיהיה לו שיק שיהיה לו מראה יפה וצעיר.המראה ברכב לא הכי חשוב לי מכל הדרישות שאני מבקש לדעת לגבי הרכב יותר חשוב לי כל הדברים האחרים המראה אפשר לשפץ אותו אחר כך זה לא הבעיה.

תודה מראש עם היכנם יכולים אני תעזרו בבעיה שנתקלתי כי אני לא יודע איזה רכב לקנות

תודה רבה.

פורסם

פיג'ו 106, 205 או 306 יכולות להתאים לך.

אתה יכול גם לחפש איזו פונטו חביבה מהמודלים הראשונים (בסביבות 96-97 בערך).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
פיג'ו 106, 205 או 306 יכולות להתאים לך.

אתה יכול גם לחפש איזו פונטו חביבה מהמודלים הראשונים (בסביבות 96-97 בערך).

חשבתי על פונטו יש אומרים שזה לא משהו האוטו

מה דעתך על יונדאי אקסנט קופה?

פורסם

אה אומרים שזה לא משהו האוטו?

יונדאי אקסנט קופה, רכב נחמד היה לנו כזאת במשפחה.

די אמין, נראה טוב לטעמי, זול לאחזקה, ביצועים נחמדים בגרסה הידנית.

הבטיחות ברצפה עדיף לעשות תאונה עם אופנוע.

כל הרכב מרגיש זול מבפנים, דשבורד תמיד שבור או סדוק.

לדעתי אופציה נחמדה לא יודע אם נכנס ב10 אלף, אבל אם כן תעדיף רק ידנית.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
אה אומרים שזה לא משהו האוטו?

יונדאי אקסנט קופה, רכב נחמד היה לנו כזאת במשפחה.

די אמין, נראה טוב לטעמי, זול לאחזקה, ביצועים נחמדים בגרסה הידנית.

הבטיחות ברצפה עדיף לעשות תאונה עם אופנוע.

כל הרכב מרגיש זול מבפנים, דשבורד תמיד שבור או סדוק.

לדעתי אופציה נחמדה לא יודע אם נכנס ב10 אלף, אבל אם כן תעדיף רק ידנית.

סבבה תודה על הייעוץ עזרת לי מאוד. אם אתה יודע על איזה רכב טוב למכירה, עד 10 אלף שקל, אני ישמח עם תודיע לי.

תודה מראש!

פורסם

איביזה לטינו 97,סופר לנסר ידנית לא טוחן דלק 1:14.5,פונטו 98,בימר 316-318 88,פורד סיירה 88 ונישאר לך בסביבות ה4K

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

במחיר שאתה מחפש יש המון רכבים שמתאימים לצעירים, חלקם יפים יותר וחלקם פחות אבל זה פחות חשוב, אתה צריך לקחתת בחשבון שרכב במחיר כזה הוא רכב ישן שצריך קודם כל לאחר הקנייה לעשות יישור קו ודבר שני ידע בסיסי כדי לתחזק אותו.

אם אתה מחפש אמינות: סובארו ג'אסטי, דאייטסו שרייד וכו'

אם אתה מחפש יופי ומעט כח במחיר הזה אתה יכול להשיג פיאט בראבו, סיאט איביזה (מומלץ!), WV גולף וכו'

הרכבים הנ"ל הם במודלים 92-97 ונזקקים לטיפוח ותחזוק רציני של האוטו אחרת אתה תבלה לא מעט מזמנך במוסכים.

חשוב לפני קנייה להתאזר בסבלנות ולבדוק כמה שיותר רכבים כדי להגיע לרכב השמור ביותר שידרוש ממך כמה שפחות משאבים לאחר הקנייה.

בהצלחה.

צח.

פורסם
במחיר שאתה מחפש יש המון רכבים שמתאימים לצעירים, חלקם יפים יותר וחלקם פחות אבל זה פחות חשוב, אתה צריך לקחתת בחשבון שרכב במחיר כזה הוא רכב ישן שצריך קודם כל לאחר הקנייה לעשות יישור קו ודבר שני ידע בסיסי כדי לתחזק אותו.

אם אתה מחפש אמינות: סובארו ג'אסטי, דאייטסו שרייד וכו'

אם אתה מחפש יופי ומעט כח במחיר הזה אתה יכול להשיג פיאט בראבו, סיאט איביזה (מומלץ!), WV גולף וכו'

הרכבים הנ"ל הם במודלים 92-97 ונזקקים לטיפוח ותחזוק רציני של האוטו אחרת אתה תבלה לא מעט מזמנך במוסכים.

חשוב לפני קנייה להתאזר בסבלנות ולבדוק כמה שיותר רכבים כדי להגיע לרכב השמור ביותר שידרוש ממך כמה שפחות משאבים לאחר הקנייה.

בהצלחה.

צח.

תודה רבה על הייעוץ מה דעתך על יונדאי אקסנט קופה?

ומה הכוונה ידע בסיסי לתחזק אותו כאילו מים שמן וכל הדברים שמסביב כן?

פורסם
איביזה לטינו 97,סופר לנסר ידנית לא טוחן דלק 1:14.5,פונטו 98,בימר 316-318 88,פורד סיירה 88 ונישאר לך בסביבות ה4K

תודה על הייעוץ

מה דעתך על יונדאי אקסנט קופה?

• תוכן חדש...