Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת- אני רוצה לדעת כמה עולה מדחס מזגן ממוסך חברה וממוסך מורשה עם עלות ההרכבה.

רכב סיאט לאון 2002 , 1800 סמ"ק.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

• ספונסר פורום
פורסם

מדחס מזגן מקורי ללאון 2002 עולה כ 3000 שח לפני מעמ ,

אם אתה צריך החלפה של מדחס אז תוסיף גם מיבש גז ווקום גז

ועבודה .

אתה יכול להתקין למשל מדחס של סאנדן שזהו היצרן המקורי (בחברה תקבל אתו מוצר)

בעלות של כ 2000 שח למדחס בלבד במקום 3000.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם אתה לא ממש מתעקש עם מזגם חדש - ואתה מגוש דן - פנה לעמוס ברחוב הקישון בבני ברק - מומחה לנושא מזגנים. יתכן שתאותר תקלה ברת תיקון או שישפץ לך את המדחס - העלות כחצי ממחיר חדש. לפני כמה שנים עשיתי אצלו שיפוץ כזה - והחזיק מעמד ללא שום בעיה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ואוו ! עכשיו אני לא מתפלא למה קניתי את האוטו במחיר יחסית נמוך . כי את בעיית המזגן אז לא שמתי לב לה :x , יחד עם כל מיני בעיות אחרות שכבר שילמתי כמה אלפי שקלים כדי לתקנם.

תודה למוסך רון על האינפורמציה .

ובקשר להצעתך רוכב זה לא כל כך יעזור לי, כי אני גר ממש בצפון קרוב לעיר כרמיאל, אבל תודה בכל מקרה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם
ואוו ! עכשיו אני לא מתפלא למה קניתי את האוטו במחיר יחסית נמוך . כי את בעיית המזגן אז לא שמתי לב לה :x , יחד עם כל מיני בעיות אחרות שכבר שילמתי כמה אלפי שקלים כדי לתקנם.

תודה למוסך רון על האינפורמציה .

ובקשר להצעתך רוכב זה לא כל כך יעזור לי, כי אני גר ממש בצפון קרוב לעיר כרמיאל, אבל תודה בכל מקרה.

אם אתה גר קרוב לכרמיאל אז אל תתאמץ לקנות חדש יש באיזור שלך עשרות פירוקיות שתוכל למצוא מדחס ב 400 שח

לא חבל על הכסף ?

פורסם

לי קרה בדיוק אותו הדבר המדחס הפסיק לעבוד,סידרתי את הכל בעלות של 1000 שח

קניתי מדחס של בורה שגם ה-BTU (תפוקת קירור) גדולה משל הגולף,והתקנה+מלוי גז 500 שקל בדה בסט קור איזור תעשיה סגולה,בהתחלה לא האמנתי לסכומים שאני עומד להוציא מזל שיש אופציה חליפית :)

• ספונסר פורום
פורסם

המדחס של הגולף והבורה הינו זהה ואין כל הבדל ביניהם בתפוקת הקרור .

מיבש כשמו כן הוא ,סופח לחות ומשמש גם כמסנן ,למעשה יש צורך להחליף אותו

בכל פעם שפותחים את מערכת המיזוג ,כי אז נכנס אויר למערכת ובאויר כידוע יש לחות ,

כמו כן הוא משמש כסנן למערכת וכמובן שכאשר הולך מדחס לא פעם נכנסים שבבים

וליכלוך שסותמים את המייבש וכמובן יש צורך להחליף אותו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תקלה בלוח בקרת אקלים . לוחץ על A/C והמדחס לא עובד.

אמרו לי להחליף פנל של המזגן.

נראה לי שיש בעיה פשוטה אחרת.

מחלה של דייהו.

פורסם

גם לי הלך החודש מדחס בלאון 1800

קניתי משופץ, כולל התקנה ומילוי גז במחיר של חצי מחדש

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...