Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצות ממי ששמע ויודע/ מכיר את הקומפוננט 4" הבאים (אין ברירה במידה- פולו שנת 2000 עם רמקולים בדשבורד):

PULSE 4 COAX Morel 110RMS

35 RMS ‏4 ‏אינטש REF4012I Infinity

30 RMS ‏4 ‏אינטש B1.40.2 Lightning Audio

מה אתם אומרים? יש עוד הצעות בכיוון הזה? מעדיף 50RMS אבל יודע שהמספר זה לא הכל. תודה!

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

איזה דגם הפולו שלך? זה מעניין כי גם שלי 2000 אבל הרמקולים ממוקמים בדלתות מקדימה, (מדובר על דגם הקומפוטלין)

פורסם

אני במקומך הייתי משקיע קצת בבנייה בדלתות, ומכניס לשם קומפוננט 6.5 אינצ'- למידה הזאת יש מגוון הרבה יותר גדול של רמקולים וגם תרגיש יותר באס מאשר מ- 4 אינצ'.

קח דוגמה לרכב שאין לו רמקולים בדלתות.

עושים בנייה פשוטה יחסית, והופ- אפשר להכניס 6.5 אינצ' בדלתות:

http://www.fulldesign.co.il/album_in.asp?galleryID=13

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

הפולו שלי שנת 2000, 16V 1.4 קומפורטליין צורה ישנה עם סאנרוף, 3 דלתות ומגנזיום מקורי... ואני מת עליה!! / עליו.. זה אוטו זכר ניראה לי :wink:

אני יודע שבדגם 2000 צורה חדשה זה כבר 6.5 בדלתות וזה משהו אחר..

יש לי סאב ומגבר והמגבר יכול לסחוב בכיף עוד קומפוננט במקום ה6X9 שיושבים מאחורה בינתיים (פיוניר 350W, בערך 90 RMS). אני לא מחפש עוצמות מטורפות אלא איכות סבירה + (כמה שיותר טובה..) ויש סאב אז לא צריך שיצאו באסים מהקומפוננט.

כמה צריכה לעלות בנייה? ואילו קומפוננטים בכל זאת יכולים להתאים לי 4" ?

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

קודם כל- שום דבר ממה שרשמת בהודעה הראשונה שלך לא קומפוננט- שלושתם רמקולים קואקסיאליים רגילים.

ואם לבחור אחד מהם- אז ברור שאת המורל, חזק ואיכותי.

יש קומפוננטים 4 אינצ' איכותיים, לדוגמת המורל דוקט- הוא עולה בסביבות ה- 950 ש"ח, אבל לא ניראה לי שזה עומד בתקציב שלך.

בסכום הזה אתה יכול ללכת למתקין, שיעשה לך בנייה, וגם לקנות קומפוננט 6.5 טוב.

בנייה פשוטה כמו שראית בלינק שהבאתי יכולה לעלות בסביבות ה- 200 ( תלוי במתקין ).

בתאכלס אין שם כמעט עבודה: להכין טבעות MDF ולצפות אותן בקצת בד מסביב, לחתוך בפלסטיק של הדלת ולהבריג את העסק לדלת.

עבודה פשוטה מאוד למתקינים מקצועיים.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

טוב אני אלך למתקין שאני סומך עליו ליד הבית לשאול קצת שאלות..

ולגבי זה שזה רמקולים קואקסיאלים 2WAY אני יודע... זה כי אין הרבה ברירה בגודל.

רק לשם ההבנה שלי- אם האיכות של המורל 4" טובה אז זה אומר שהוא לא יפול מקומפוננט בינוני ל"מהדרין"? אם נשווה את זה לקומפוננט מורל פולס 6.5" נקבל הפרש גדול באיכות?

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

ההפרש בין רמקול "4 לבין רמקול "6.5 הוא בעיקר בתחום הבאס, לטובת הרמקול הגדול יותר.

לעיניין הכוח אני לא מייחס חשיבות כי בד"כ רמקולים לא מנוצלים למלוא הכוח שלהם, מכיוון שהעוצמה המתקבלת באוזן יותר ממספיקה.

קח בחשבון שבד"כ מקום ל "4 בדש כמעט ולא מכיל נפח, מה שעוד יותר מגביל את יכולת הרמקול לשחזר צלילי באס.

אם אתה מוגבל בתקציב, מה שהייתי עושה במקומך זה קונה סט קומפוננט שנשמע לי טוב בגודל הנוכחי, ובהמשך כשיתפנה עוד תקציב קונה זוג מידבאסים יעודיים שמצרפים אותם לסט קיים (מגיעים עם קרוסים מתאימים, וקיים מבחר שלהם) מבצע בנייה בדלתות ומקבל סט קידמי של 3WAY.

מתחדשת*

פורסם

רמקול 4" באופן כללי לא שווה את ההשקעה. מדובר ברמקול מאוד מוגבל.

אני לא רואה טעם להשקיע ביותר ממורל פולס קואקס 4".

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כפי שרשמתי למעלה, יש לי סאב בשביל הבאסים.. אני לא מחפש באסים מרמקול 4"..

ויש לי אפילו טוויטרים לגבוהים.. כל מה שחסר לי כרגע זה יחידת מיד+קרוסאובר... בשביל תפקיד זה 4" לא יעשה את העבודה?

* - (כמו שאמרתי אני לא מחפש עוצמה אלא איכות ובמחיר סביר, בזמנו נהנתי גם מקומפוננט 50RMS של LIGHTNING AUDIO שלא נוצל בעוצמתו המלאה אבל האיכות הייתה מספקת בשבילי. אני לא מחפש מערכת קצה. זו תבוא בהמשך לכשיהיה יותר תקציב.

PAST - POLO 16V , 2000

• תוכן חדש...