Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את ארבעת הצמיגים.

בביקורי היום אצל אנטון הציע לי 4 צמיגים של Marshal 195/65/15 ב 230 שקל לצמיג כלומר 920 שקל ל 4 שזה מחיר ממש טוב .( " זה KOHMO " אמר לי ...)

ב 1000 שקל הוא מציע לי Matador או GT וב 1200-1300 מציע Continental או Falken .

בהנחה שהרכב הינו רכב שני במשפחה שנוסע רק בעיר, האם כדאי ללכת על ה Marhsal ? משהו שמע על הצמיג הזה ( שנראה די יפה אני חייב להגיד ...) ולטענת אנטון הוא מבית KOHMO ?

לתשובתכם אודה.

יובל.

פורסם
Marhsal ? ... ולטענת אנטון הוא מבית KOHMO ?

אין לי צל של ספק!

תגיד, איזה צמיג היה הכי יפה?

וברצינות, תציין האם אתה רוצה לחסוך או להשקיע לפני שתקבל המלצה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

כמובן שה"יפה" היה בשביל הצחוק.

אבל ברצינות. האם שווה להשקיע בצמיג יקר כאשר ברכב נוסע רק בעיר?

ברור שיש צמיגים טובים יותר , שקטים יותר וכמובן יקרים יותר.

הכוונה שלי היא האם מותג Marshal מוכר והאם זה באמת KOHMO .

פורסם

מותג MARSHAL מוכר כצמיג זול/ליסינג, מה שתבחר. לא יודע אם זה צריך לענין אותך אם הוא מבית KUMHO או לא. זה לא מה שימכור, אלא הביצועים והתמורה ביחס למחיר. על תצפה לצמיג בלתי ממותג המיוצר במדינה מתפתחת להיות האידיאלי בשבילך.

יש הרבה חומר לגבי בחירת הצמיגים בפורום, בצע חיפוש. לאף אחד אין רצון לטחון אותו הדבר שוב ושוב. ולא משנה אם זה פוקוס או מאזדה, תריץ חיפוש עם המידות ומילת המפתח "צמיגים". כדי לסכם לך אם אינך רוצה לבזבז זמן על חיפושי שרשורים: חברה מוכרת, תוצרת יפן או אירופה, תאריך יצור 09.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...