Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, בהמשך להודעה הקודמת שלי אשמח למספר הבהרות סופיות

איזה אוטו מבין הארבעה הכי אמין מבחינה מכנית (לא יתקע באמצע טיול ממושך בארץ)?

האוטו משמש גם לשינה בקבינה בסוף היום אך לא לחשמל כאשר חונה. 

יונדאי H100

מיצובישי L300

קאיה בסטה

סובארו E10

כולם מאמצע שנות התשעים ועולים בסביבות העשרת אלפים ש"ח

קילומטרג' עד 300 אלף

מהו אוטו הטיולים המושלם?

מיהו סוס העבודה המנצח? :king:

תודה לכל המגיבים מראש,

עומר.

פורסם

אוטו הטיולים המושלם הוא פולקסוואגן טרנספורטר מולטיוואן וגם הפאנאמריקנה לא יאכזב אותך.

אבל לגבי הרכבים שהצגת, לא, בפירוש לא.

וואן לטיולים המחיר כזה בפירוש לא יעשה תא העבודה כראוי,

וואן למטרות שרצית (כנראה להקיף את כל הארץ) יצטרך יישור קו רציני, לא ימכרו לך רכב בעשירייה מבלי הקץ'.

רכב שמור, מטופל ומושקע לא תקבל במחיר כזה.

אתה מבקש המון ותקציבך הוא לא מתאים לשירות שאתה מצפה לקבל מהרכב.

אם תמצא משהו ואני מאוד בספק אם תמצא משהו מתחת ל300 אלף ק''מ אתה תמצא משהו

מתחילת שנות ה 90 ואולי מסוף שנות ה 80 ואני מאוד בספק אם הרכב יצליח להיענות לבקשתך.

שלומי.

פורסם

איך סובארו E 10 קשורה כאן ?

זה לא רכב טיולים מושלם, זה בדיוק ההפך. למרות שיש לו 6 מושבים, זה אוטו מאוד קטן, מיועד ב 90% לנסעיות פנים - עירונית

פורסם

לדעתי תקנה טרנספוטר כמו שהוצע לך, לפני שבוע מכר שלי מכר אחת (ששימשה אותו בעבודה שלו כמונית) עם מעל מיליון ק"מ על המחוג ועדיין נוסעת.

הייתה יורדת פעמיים בשבוע מחיפה לצפת קבוע, הגיעה עד ב"ש ודימונה ללא תקלות, לטבריה ולכל מיני מקומות בארץ באמינות מעולה.

פורסם

אופציה מעניינת שראיתי בשבילך ליד הבית שלי - שברולט קפריס סטיישן. באוטו הזה יש כ"כ הרבה מקום (חוץ מגובה אם את זה אתה מחפש) שנראה לי שאפשר לפרק את היונדאי I10 של חברה שלי לחלקים ולהכניס בתוך האוטו הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה לכל המגיבים הזריזים.

כדי להגיע למסקנה סופית, מה עדיף?

טרנספורטר מסוף שנות השמונים

או

מיצובישי מאמצע התשעים

באותו תקציב

מחכה לתשובתכם, עומר.

פורסם

L300 שמורה וטרנספורטר שמור עולים לרוב מעל התקציב שלך. טרנספורטר ותיק יותר ויש למנועי בוקסר שלו (WASSERBOIXER) מחלה של נזילה של נוזל קירור דרך ראשים בגלל גומיות שמשמשות כאטמים.

עדיין, עדיף רכב חדש יותר. לכן מבין השתיים הייתי ממליץ יותר על L300.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנסיון רב שנים עם L300 מיצובישי ויונדאי H100 הם אמינות (היו לנו כמה וכמה גם דיזל וגם בנזין) אבל למישהו שרוצה לטייל

הוא לא נוח וזאת מילה עדינה.

אני הייתי דווקא מחפש וונדורה -מרווחת נוחה והבנזין לפחות אמינה.

נכון,היא צורכת (הרבה) יותר דלק אבל לטיול טוב בארץ לא הייתי מתפשר על הנוחות.

חבר,אתה חופר

פורסם

ממליץ בחום על פורד אקונוליין במיוחד משנתון 96 ומעלה עד 00 אוטו פיגוז אמין בטירוף מנוע 7.3 דיזל אבא שלי החזיק כזה 7 שנים 0 תקלות מנוע שלא רואה אף משפחתומטית אבל כמו שהוא כזה חזק גם הוא שתיין לא קטן, אבא שלי הגיע למצב שהיה נוסע שבוע שלם כל יום ת"א - חיפה האוטו עובד מהבוקר עד הערב עם מזגן עובד כמובן שאת האוטו היה מכבה איזה פעמיים אבל ככה למשך שבוע היה נכנס לתדלוק 3 פעמים לשבוע או לפעמים 2 פעמים לתדלוק של 100...+ ליטר בסכומים של 1,000+ ש"ח ככה שהאוטו הזה, אין לו רחמים בדלק אבל הכי חשוב שהוא לא יתקע בדרך והוא אמין וגם חזק וכמובן יש לך הרבה מקום לשינה.

עצה שלי תוכל למצוא הרבה כאלה יוצאי מד"א או שב"ס צבא, משטרה וכאלה שהיו הסעות. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
ממליץ בחום על פורד אקונוליין במיוחד משנתון 96 ומעלה עד 00 אוטו פיגוז אמין בטירוף מנוע 7.3 דיזל אבא שלי החזיק כזה 7 שנים 0 תקלות מנוע שלא רואה אף משפחתומטית אבל כמו שהוא כזה חזק גם הוא שתיין לא קטן, אבא שלי הגיע למצב שהיה נוסע שבוע שלם כל יום ת"א - חיפה האוטו עובד מהבוקר עד הערב עם מזגן עובד כמובן שאת האוטו היה מכבה איזה פעמיים אבל ככה למשך שבוע היה נכנס לתדלוק 3 פעמים לשבוע או לפעמים 2 פעמים לתדלוק של 100...+ ליטר בסכומים של 1,000+ ש"ח ככה שהאוטו הזה, אין לו רחמים בדלק אבל הכי חשוב שהוא לא יתקע בדרך והוא אמין וגם חזק וכמובן יש לך הרבה מקום לשינה.

עצה שלי תוכל למצוא הרבה כאלה יוצאי מד"א או שב"ס צבא, משטרה וכאלה שהיו הסעות.

זה רכב מעולה האקונוליין אבל הוא עולה הרבה יותר מעשירייה.

אחד עם תקציב של עשרת אלפים שקלים יוכל לקנות משהו בהתאם לתקציב והאוטו בטח שחוט ויצטרך יישור קו

וגם עניין של תחזוקה צריך לבוא בחשבון.

פותח השרשור- בניגוד למה שכולם אמרו אני בטוח שתוכל למצוא וואן במחיר כזה,

אבל ההוצאות ההקיפיות כדוגמת יישור קו ותחזוקה יהיו גם לא מעט שקלים וזה כבר עומד הרבה מעל ל 10K.

אני ממלית לך בכל זאת להתגמש בתקציבך על מנת לרכוש משהו שבאמת יספק את דרישותיך.

קפריס, אקונוליין, וונדורה ספארי ואולי סוואנה אילו הם הרכבים האחרונים שאתה צריך לחשוב עליהם כאופציה.

הם אמנם יכולים להיות אופציות מעולות ונוחות, אבל חלק מאותן אופציות יעלה לך ביישור קו יקר, וחלק מהם בכלל לא בתקציב שלך.

אז שוב אני אגיד, תתגמש עם תקציבך על מנת לרכוש רכב טוב יותר, עמיד יותר, נוח יותר ובמצב טוב יותר הן מכל הבחינות.

שלומי.

• תוכן חדש...